Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Škoda Kodiaq zachycena při testování. Je to pořádný kus auta!

69 komentářů

fOE
Nejdriv me napadlo, ze se divam na maskovanou starou Q7, tak schlvane jestli skodovka bude "cerpat inspiraci", cti opisovat, i v realu.
Uživatel_5340709
Hochu, až to vypukne Škodiak bude Q7, Touarequ i Cayenu pěkně nakládat!!! :-! 😉
fOE
Coz bude vzhledem k tomu, ze bude o level niz nez tebou jmenova, stejne zabavne sledovat jako kdyz se octavia porovnava se stredni tridou (nedejboze s premiovou) a jine "na hrane trid" perly. >😒]
AUDIRS6
To aby som si pomaly zvykal, ze Q7 moze prehrat nejaky porovnavaci test... >😁
alapli
Nepůjdou tady proti matce, to by byl kanibalismus... 😄
3_diamanty
neboj to hadam nehrozi 😄 aj ked z tychto fotiek kodiaq vyzera obrovsky

audi Q5 ma dlzku 5.05m ... kodiak by mal mat "len" nejakych 4,7m .... a konkurovat bude maximalne tak Santa Fe-cku , Sorentu, Fordu Edge .... pripadne novemu velkemu Koleosu

dokonca aj taky touareg bude stale o jednu uroven nad kodiaqom 😉
RS
Do pětimetrové délky Q5ky se přívěs nepočítá.
ikoptak
Q5 má 4629 mm.
Ozzman
A i tak vyhrává, protože kufr! >😒]
XTad
Od Q7 je dokonce o 2 urovne niz. Mezi nimi jsou stredne velka SUV typu Touareg, Cayenne, X5 atd.
_Karel_
Touareg je velikostně o třídu níž než Q7?
XTad
Ano.
classic
Škodiak >😁 >😁 >😁 ok
Pete66
Už to zase začíná, stupidní přezdívky...
Blue Sun
Už to zase začíná, stupidní kecy...
Machýrek
Za budouci nejvetsi nakladace na ceskych silnicich tipuju sofery Kodiaqů. To bude mazec >😁
zaplosak
ha ha ha.... >😁
stanly01
Urcite ano. Skodovka vlastne naklada kazdemu vo vsetkych kategoriach. Len potrebne doplnit ze len v CZ a mozno SK... doporucujem pozriet sem tam aj svetove recenzie a testy. Podla testov v CZ je skoda najlpsie auto sveta!! 😉
wakantanka
Ja v tom vidím ten koncept Cross-blue spred pár rokov, samozrejme očesaný a upravený na podobu Škodovky.
_MT_
CrossBlue měl pět metrů.
wakantanka
Tak ako vedia carovat s dlzkou ci rozvorom v inych triedach,tak vedia z 5 metroveho konceptu spravit Kodiaqa nie ?😊
mrazik
Milacku tvou Q7, se kterou jezdis na nakupy, jsem prodal a koupil ti novou Skodu Kodiaq, jiste ti to nebude vadit.
Hittman
>😒]
RADEK1
A od zítřka neperu a nevarim.

😄
white label
Q... jako ...q.
alapli
S tím maskováním se mi zdá hezčí, co jej nechat natrvalo? 😄
Uživatel_5340709
Přišel bys o ty křišťály. 😄
jam2015
... pokračovať!
Tento "kus auta" od VW bude zase svet oblbovať, že spotreba cca 4 litre a CO2 v norme.
twistedTSD
Jako všichni ostatní...
_Karel_
V čem mystifikuje? Pokud tvrdí, že podle de.bilní normy spotřebuje 4l, není to mystifikace. Museli by tvrdit, že je to běžná spotřeba v provozu.
Dixik2
Oficiálně u prodejců v únoru 2017.Pro pozvané prohlídka za salonem v prosinci 2016. :-!
Emel
Buď to mají hodně naložené, nebo hodně zrychlují, nebo nevím, ale je to nějaké sednuté na zadek.
michalpneu
je to zatížené. Odlaďují zadní nápravu.
Ozzman
Myslíš, že ladí tyč? >😒]
speedfred
ja som myslel,že tam práve fúklo turbo v tej 1.4 a oprelo sa to poriadne o zadné kolá
Uživatel_5340709
Zaměstnanec si v zádu v pracovní době veze prase na zabíjačku.
Ozzman
Nebo skříň na chatu >😁 Teď vážně, jestli si to takhle hodně sedne při náloži, tak to bych v tom nechtěl přejíždět retardéry... takhle to vypadá jak Citron s porouchaným Hydractive >😁
Uživatel_5340709
Pokud zkouší maximální zatížení /maximální hmotnost/, tak to tak klidně může sedět.
twistedTSD
Předpokládám, že tam mají nějakou testovací výbavu, měřící přístroje apod...Nebo třeba jen testují chování při zatížení.
jam2015
Testujú tzv. sedlácku prevádzku - mechy s krmivom. 😉
IPace
jj oproti te oktavce kombi vypada ze je minimalne 1.02x vetsi, takze obri kus auta, ja vam teda nevim potkal jsem 3 maskovane kousky na D11 a jako poradnej kus auta me to teda neprislo, nebo zeby meli nejakou spesl zavodni upravu se snizenym podvozkem? neb z rx450h jsem se koukal na posadku "Kodiaqu" zhora, a to je RX450h celkem nevelke SUV oproti treba Q7, Q7 to je poradny kus auta, rozhodne ne Kodiaq kterej bude na podvozku Tiguana

prosimvas nedelejte z toho neco co to neni a nebude, mediu auto.cz to jen skodi a vyzniva ze tu je potreba lhat i v nadpisech

co napisete priste, ze modernicovane CityGo je poradny kus auta? jo oproti RC modylkum to opravdu je kus auta :-!
Hittman
Nezapomeň, že v Čechách je Škoda posuzována na rozdíl od zbytku světa vždy jako o třídu větší auto... 😉
IPace
jj nejak jsem na to zapomel, to je ten Nemec previt jeden, nebo Rakusan, ja ted nevim?
Stejsn
Ale oni nepíšou že je to pořádné auto, oni píšou kus auta :-!
XTad
Podle me je to soucast marketingove kampane. I na topgearu psali, jak je to obrovske, skoro petimetrove SUV. Pritom treba v USA by to byl dost mozna porad jeste kompakt...
IPace
:yes:
twistedTSD
Tak v USA je kompakt pomalu i evropský Passat...

Na fotkách na mě také působí dost mastodontsky. Nehledal bych za tím konspirační teorie.
XTad
Jasne, to byl jenom priklad opacneho extremu. Jde o to, ze velke SUV muze byt treba X5, nebo Touareg (byt v USA je to stredni trida), ale u toho Kodiaku je to precijen dost nadsazene, hlavne kdyz se to porad dokola objevuje v kazdem clanku.
IPace
proste Tiguan a Ateca od Skodovky, rozmery Tiga zname takze +- zname i ty Kodiaqu
Emel
Můžeme tipovat... jako jsme mohli z rozměrů Golfa tipovat rozměry Octavie.
twistedTSD
No to jsi trošku mimo, protože Ateca rozhodně není sourozenec Kodiaqu. A Kodiaq bude delší než standardní Tiguan.
jam2015
XTad, presne ako píšeš. V USA by to bolo len babské auto na vozenie detí do školy.
Pamätám si, ako bol F. Piëch v USA na pracovnom pobyte a potom to prišlo! Až v USA pochopil, čo sú autá do terénu a aký majú mať formát. A tak sa rýchlo začalo pracovať na Touaregu. To, o koľko miliárd prišel VW len preto, že nevyrábalo SUV skôr, viedia len na centrále!
Karlll
Koukam do diskuze, jestli si to s tou OIII take nekdo uvedomil. Tiguan je docela chcipak, takze natazeny Kadiak bude jen delsi chcipak. Poradny kus auta opravdu vypada jinak. Stale casteji se utvrzuji v tom, ze neco tu cist je jako cist blesk. Nnei duvod si vypinat Ablock, obsah textu za to opravdu nestoji.
praděda7
........chcípák a ještě k tomu jezevčík.... >😁
Th0r
Míra arogance bude mít nové měřítko.

[odkaz]
Ted
Prvni dojmy mam srovnatelne s okamzikem, kdy jsem ve kbelich tenkrat poprve videl skodu forman... Vypadalo to, ze k autu pribastlili zadek a ten tomu brzo upadne.
Ten zadni previs se u suv dost hodi 😉
Nejdriv me zarazila ta uzka kola, pak jsem si uvedomil, ze to casem nejspis dostane i zazracny motor 1,0 tsi...
Ale ze bude zatizena naprava mit takove odklony? To je jako na dorazech a ma vyzvejkany silentbloky??To snad uz i do supa davaj zadni tlumice vyrovnavajici svetlou vysku, ne?
holden_holden
slovenskej deb*il ceka ze se zacnou delat hranaty kola?
Ada je zase tady
to mají v kufru tunu nákladu, že ten zadek sedí na dorazech? :no:
fcelimedvidek
je to tu samý odborník! Ale já bych o kodiaqu mohl mluvit hodiny, ale nebudu za 1. firemní tajemství a za 2. stejnak by to řidičům hnůjdéé a růžovým peugeotům bylo málo. Ale co říct určitě mohu, že je to hodně povedené auto!
Nagano
Tak nám aspoň řekni tu o červené karkulce, když už nemůžeš mluvit o kodiakovi...ostatně škodovka přeci má všechny modely hodně povedené, ni?
Petrko
Ty si chlap!!! Ty musíš mít bab!!!!
Sinuhet
Škoda auto je má Top marketingove oddělení.Auta nízké kvality prezentují jako premiovou značku a cesi jim to žerou.mel jsem 5 skodovek různých typu a všechny se sraxy od brzd.vstriky.spojky.snimac teploty v palubní desce ("ten jsem zničil tím jak jsem jezdil.to se stává ze jedete a každým seslapnuti plynu znicite snimac teploty v palbni desce")
ozawasan
Konečně......Konečně si budou moci zbohatlíci s opovržením odfrknout nad bavoráky, géelky, quéčky a vším tím kapitalistickým plebsem.
Nastupuje Škoda vyšší třídy postrach. V základu nadupaná 1,4 woe a nějaký hlíny........ S tím to nandáš na třídním srazu všem těm odkláněčům, hnízdařům a odhazečům postávajících řidičů po nehodě.
Jistě. Stroj si budeme moci vyšperkovat doplňkovou výbavou, tak nebude problém přehoupnout se přes míli za dvoukolku a za čtyřkolku budeme středostavovsky porážet i závistivce z vyšších tříd, kteří budou na magistrále vyskakovat ze svých vychlazených vozů a rvát se dovnitř, aby zkusili tu slast........
Chvilku vážně - nepochybuji, že to bude zdařilý produkt a už vůbec nepochybuji, že se bude skvěle prodávat. Prostě skvělý marketing a obrovská národní setrvačnost no........Ale počkám si na oficiální ceníky. Alespoň bude v konfigurátoru sranda....
jozephko
Ja som sa už tešil, že si kúpim Kodiaq s litrovým trojvalcom, a teraz taká zdrvujúca správa - trojvalec nebude... >😁
Sumi2000
Bude 2 válec ale tri turbo... >😒]
white label
Vydrž chvíli a bude i tříhrnek... 😐 😉
curwasportiva
To ze je to velke SUV uz se vi snad 2 roky, tak co jset cekali?
orgasmic
Ať nikdo netvrdí, že Škoda není hlavním sponzorem tohoto magazínu :-!
zeg
auto tedy představili a má to být trhák - by mě zajímalo kolik už tedy mají alespoň nezávazných rezervací...? >😁