Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Škoda zahajuje propagaci nového SUV, město Kodiak přejmenovala na Kodiaq

16 komentářů

sniper1719
ktera pizda tohle vymyslela..... :no:
Joab
Krnáčová.
Sup
Zajímavé na co město přistoupilo, pro skoro neznámou značku (v USA), že by na výměně Škody za VW bylo něco pravdy? 😄
XTad
Ja bych za tim spis videl spis penize do obecni pokladny.
mozgog
Kdy přijde série článků o škrabce? :no:
Sup
Všechno bdue však ještě pár měsíců do uvedení na trh chybí >😁
Aj Ustav srdcovo-cievnych chorob sa hlasi o premenovanie...
comper
Najblissi rok aspon raz denne spam na novinku od hlavneho sponzora redakcie. Nabuduce: ked zo slova kodiaq vymazes styri pismena, zvysne dve obratis a doplnis dalsie dve vznikne slovo pivo. TO NEMOZE BYT NAHODA!
Ondore
"Proces přejmenování aljašského města se zhruba 6.000 obyvateli Škoda pečlivě zdokumentovala, přičemž výsledkem této práce je přiložené video."
Nebolo by fajn, keby si redakcia video aj pozrela? V 31. sekunde píšu, že tam žije 14.824 obyvateľov a 3.500 medveďov Kodiak.

EDIT: Beriem späť, redakcia má pravdu, mestečko Kodiak má cca 6.500 obyvateľov, celý ostrov rovnakého mena má mnou spomenutý počet. Sorry.

Ku kampani - mne sa páči! A ak má Škoda záujem, ponúkam sa na pokračovanie akcie. Ja by som tam s tým autom zašiel, taká "malá e😜edícia naprieč Amerikou", seriously!
holden_holden
na kodiak daily mirror ani zminka [odkaz]
a ten hasic na to kouka jak kdyby to tam nalepil nejakej de*bil.
pripadne je pozadali ze to je nejaka charitativni akce na partu blbecku z ceska
Prak V8
Když kouknu na doménu kodiaq.cz, tak si jí zapomenuli registrovat? Jakej bl tam dělá marketing?
Jo panečku, domény, to je pěkně drahá věc...
HitmanPB
Už im ju niekto vyfúkol, to ich bude stáť pekné prachy, aby ju získali >😒]
beibej
slepice dělá kokodák. to už vzbuzuje pocit síly >😁
rokyta.p
ta bruneta je celkem pěkná [odkaz]
kéž by tam dali ze Supíka dvojky ten V6 3.6 :😉
Ted
Opravdu nikdo ze skodovky necte diskusi?? Ma snad nekdo v marketingu pocit, ze tyto clanky necemu prospivaji? Mne staci titulek a "prepinam" jako pri reklamach v tv...
A ty tv spoty jsem bohuzel zahlid... Sice me uprostred hokeje nebetycne rozcilujou, ale co delat... Nic hloupejsiho jsem skutecne jeste nevidel... Ale kluci a holky z marketingu na ty spoty urcite testovali a vyslo jim, co potrebovali slyset >😁 staci vhodne formulovat dotazy ci interpretovat vysledky a mame tu nejlepsi kampan ever, ze? :no:
frantaha
ten marketing z globálního hlediska dává smysl, necílí jen na českého zákazníka, pro kterého je spojení SUVečka s drsným americkým severem a exotickým názvem medvěda o ničem....
takže... žádná trága.