Novinky
_Teddy_
Tak ja neviem, ale nepripada vam to trapne, ze od cloveka este chcu 25Kc? By to snad mohli davat zadarmo, ked natankujem tych 25L, zarobia na mne podstatne viac 1Kc/liter. Pred dakym pol rokom ma takto tiez kdesi "potesili": natankoval som za ~2000sk, a mila slecna za pokladnou ze vyhravam model Ferrari, LEN za 50sk...
Pripada mi to teda trosku zvlastne, ponukat mi taku "vyhru", ktoru oni nakupili od dodavatela na kila s cenou pol eura za kus. To nie je potom prejav vdaky vernemu zakaznikovi, ale snaha zakaznika este viac osklbat. Skoro ako tie parfemy co ponukaju slicne devy v tescu, 10 kusov zadarmo ako "darcek", a za ten posledny jedenasty ma clovek zaplatit 3 litre...
Pripada mi to teda trosku zvlastne, ponukat mi taku "vyhru", ktoru oni nakupili od dodavatela na kila s cenou pol eura za kus. To nie je potom prejav vdaky vernemu zakaznikovi, ale snaha zakaznika este viac osklbat. Skoro ako tie parfemy co ponukaju slicne devy v tescu, 10 kusov zadarmo ako "darcek", a za ten posledny jedenasty ma clovek zaplatit 3 litre...
A na ktere Prazske Shellce se da jeste sehnat Aston Martin DBS by redakce vedela poradit? Predem dekuji :-!
Rysguf.
V SR ma Shell kvalitne paliva, aspon viem ze u vas sa do nafty, ani tej najdrahsej, nedavaju tu dolezitu zlosku GTL. Preto aj tie diesele u Shell v CR tak pohorely. V SR to GTL Shell nafta obsahuje. Aspon to 😄
Tak shellka rozhodně nejkvalitnější palivo u nás v ČR nemá! U benziny najedu na stejné množství daleko víc kilometrů a navíc se mi zdá, že tá z benziny lepe táhne a další věc je, že je levnější.
Jinak tady máš odkaz na jeden zajímavý test, který mě utvrdil v tom, že prostě benzina tu naftu má lepší: [odkaz]
Jinak tady máš odkaz na jeden zajímavý test, který mě utvrdil v tom, že prostě benzina tu naftu má lepší: [odkaz]
T613
nejvíc mě pobaví, když jedu do tesca (před nímž je shellka) a u shell je cisterna, která předává svůj drahocenný náklad pumpě. A když vyjdu tak stejná cisterna předává svůj náklad benzínce tesca >😁
acALIEN
Mas pravdu,ze vsech tech ,,modelohracek" je tahle serie opravdu nejhorsi...
acALIEN
Ale tak podivej se na to z te druhe strany...Shellka ma nejkvalitnejsi paliva, tankoval bych tam i kdyby mi za to nedavali nic.Jenze Shell dava hodne,body jsou jen takova tresnicka na dortu,ale co me osobne tahne na Shell je prave kvalita paliv, sortiment a jistota,ze tam vzdycky najdu to, na co jsem zvyklej.
Já už mám celou sadu (hodně jezdím) a jsem jimi velmi zklamán. Obal je sice hezký, ale zpracování auta samotného za nic nestojí. Prozatím nejhorší série autíček, kterou Shell prodává. 😢
chetoos
Já už mám jedno z těch autíček bmw z3 a určitě budu chtít další ,ale tyhle modely jsou trocu bídné.
Navtech
Já nemám zaměstnavatele a jsem děsnej kolenovrt. Tenkrát stál litr i o 3 koruny víc, než jinde. 😄
GTI
😄 Tahle edice je ovšem propadák...
P.S. Hele mít geteočko za pětikilo, to jde ne? 😄
P.S. Hele mít geteočko za pětikilo, to jde ne? 😄
SkyDriver
No není to jenom o tom. Vem to tak mám služební auto a od zaměstnavatele mám nakázáno že musím tankovat na Shell takže to beru jako příjemný bonus. Tak snad Blb nejsem to bych musel změnit zaměstnavatele 😄
Navtech
To je paráda... už jednou jsem se nechal zblbnout jedním kolegou na Ferda-modely a jeden kousek mě vyšel tak na 500. Nelituju toho, mám ty krabičky pověšený u stropu, aby na to nedosáhla naše dítka. To je ten příklad toho, jak donutit blba/člověka tankovat tam, kde autor chce.
Kdyby ti někdo nabízel myčku na nádobí, tak tam nejezdi, protože Bond, James Bond nádobí nemeje! Snad tam nebude ta vervejesta ;-\
Kdyby ti někdo nabízel myčku na nádobí, tak tam nejezdi, protože Bond, James Bond nádobí nemeje! Snad tam nebude ta vervejesta ;-\
Nyní asi před necelým měsícem jsem tankoval naftu u Benziny, z nouze. Asi po 300km mi najednou auto (Suzuki Grand Vitara 1.9DDiS) vypovědělo službu. Rozsvítila se kontrolka STOP a auto umřelo. V servise vyčerpali "naftu", která vypadala dost zvláštně (barva velmi divná). No oprava asi 10.000,-
Díky ale Benzina už opravdu nikdy více - svoje auto mám rád a peněz si vážím😄