Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
ericn
Dost by mě zajímalo, jak R11 Turbo jezdí 😉 R11 celkově se na silnicích už nevidí, ani nevim kdy naposled jsem ji viděl, ale pěkný kousek z Renaultí historie :yes:
Jestli víš jak jezdí Uno Turbo, tak zhruba podobně jede R11 Turbo. Ve zkratce: jako hovado. Měli jsme krátce jeden bílý kousek a jelo to jako z praku, i když z toho cákal olej jak z friťáku. Na pohled nenápadné auto, ovšem na zadku s velkým nápisem TURBO. Srandovní bylo, jak se s tím furt chtěl někdo honit, protože v dnešní zblblé době si myslel že je to turbodýzl >😁
peterle
R12 podľa mňa nahradil R18, nie R9.
Přesně, ušetřil jsi mi práci s psaním! 😄 I když je nutno říci, že řada 9/11 vlastně nahradila i tu dvanáctku, protože ta se udržela v Evropě ve výrobě až do roku 1980.
Arese
Dodnes si vzpomínám na tuzexové R9 TL, které bylo občas možno vidět i na silnicích tehdejší ČSSR. R11 měla v roce 83 dokonce velikou titulní fotku na obálce SM, Renault byl (spolu s Fiatem) občas soudruhy vzat na milost, takže se pak o nich smělo i něco většího napsat.
Auta to byly symaptická, tedy až na tu přehnanou světlou výšku a hlavně tu obrovskou mezeru mezi vozovkou a zadkem auta v nenaloženém stavu... :-!
Auta to byly symaptická, tedy až na tu přehnanou světlou výšku a hlavně tu obrovskou mezeru mezi vozovkou a zadkem auta v nenaloženém stavu... :-!
pláša35
Těší mne, že si redakce vzpomněla na tento vůz. Byl to tátův sen jezdit v R11, když byl můj otec v mém věku. Tehdy mu však kamarád poradil, aby raději koupil Š 120, model M, v nějaké vyšší výbavě a to kvůli dílům. Táta škodovku později prodal a v r. 97 přijel s bílou, ojetou, pětidveřovou R11, tuším rv. 89. Pamatuju si, jak jsem byl unešen z tohoto vozu kvůli jeho pohodlí. Těžko jsem chápal jako malý kluk, že doma máme novou Felicii a že ta je mnohem méně pohodlná a hbitá na rozdíl od Renaultu. Táta měl 1,7l, tuším 54 kW se vstřikováním. Tolikrát omílaná spolehlivost byla, na rozdíl od Š120, příkladná. Jen jednou se vybila baterka, když jsme byli na Slapech. Myslím, že to byla navíc naše vina. Táta měl R11 deset let než se odebrala do věčných lovišť. Rád na ní vzpomínám. Renaultu čest a slávu!
(Takže R11 je moje srdcovka z mládí a doufám, že kolega Ozzman to ocení 😄 )
Jinak sis naklikal /nebo ti někdo naklikal/ moc palců. Tolik lidí článek o R11 ani nevidělo. 😉