Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
netcar.xx
rozhodne stylovejsi nez desetkrat osekana a ocucana kostka ledu od koncernu. Osklive to taky neni a vsadim se, ze to tam bude nejvyhledavanejsi taxi.
pumpkin
Že je to hnusné, to je jedna vec. Pokiaľ to má plniť účel, tak nech to pre mňa za mňa aj hnusné je, lenže tu sa ani to nedá ospravedlniť.
Aby som to vysvetlil. Na Capri už roky jazdia bez strechy rôzne autá, ktoré by nám ako kabriolety ani na um nezišli. Napríklad minulá generácia Citroenu C4 Picasso, prvé generácie Nissanu Serena a Oplu Zafira, spomínaná Marea a všelijaké veterány od Fiatu. Všetky sú riešené ako plnohodnotný kabriolet alebo landaulet. A práve takúto možnosť si vychutnať nerušený výhľad na slnkom zaliate Capri už Tiberio neponúka. 😒
Aby som to vysvetlil. Na Capri už roky jazdia bez strechy rôzne autá, ktoré by nám ako kabriolety ani na um nezišli. Napríklad minulá generácia Citroenu C4 Picasso, prvé generácie Nissanu Serena a Oplu Zafira, spomínaná Marea a všelijaké veterány od Fiatu. Všetky sú riešené ako plnohodnotný kabriolet alebo landaulet. A práve takúto možnosť si vychutnať nerušený výhľad na slnkom zaliate Capri už Tiberio neponúka. 😒
Proč myslíš že "neponúka" ?
Vždyť asi právě proto to udělali. Dá se jezdit i bez té plachtičky a potom máš slunce v autě až, až. Je to nakonec vidět i na videu, které připojil Pepek ve 13😁9.
Vždyť asi právě proto to udělali. Dá se jezdit i bez té plachtičky a potom máš slunce v autě až, až. Je to nakonec vidět i na videu, které připojil Pepek ve 13😁9.
Ale není to "kabriolet alebo landaulet", v podstatě je to "jen" auto s velkou dírou ve střeše a zadní partií ala pickup.
To už môžu rovno kúpiť hocijaké MPV s plátenou strechou. Napríklad Webasto to upraví raz-dva. Mne to Tiberio príde jednoducho zbytočné. Vzadu sa tiesniš v treťom rade na sedadlách, ktoré sú primárne určené deťom a za tebou kufor s nebom nad hlavou. Načo?
Čudujem sa, že nenakúpili radšej Nissany Evalia Capri. Vyzeral to byť praktickejší koncept😒br /> [odkaz]
Čudujem sa, že nenakúpili radšej Nissany Evalia Capri. Vyzeral to byť praktickejší koncept😒br /> [odkaz]
KANKUNEN
Bolí z toho oči.
kalousek
Podobný styl měl před lety i Peugeot: 😄
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
U toho Peugeotu se ještě dá psát o nějakém stylu, kdežto u tohoto konkrétního Fiatu bohužel nikoli. 😄
Stylu by se u Peugeota dalo asi najít víc i když je to věc osobního názoru.
Je ale potřeba vzít v úvahu že zde porovnáváme koncept se zcela reálným automobilem, vyráběným v sérii (byť malé) a s naprosto úzkým, téměř jedinečným využitím.
Je ale potřeba vzít v úvahu že zde porovnáváme koncept se zcela reálným automobilem, vyráběným v sérii (byť malé) a s naprosto úzkým, téměř jedinečným využitím.
Akorát , že na tom "jedinečném využití", není vlastně nic jedinečného, natož využitelného..., viz i pumpkin 13:55. 😉
Dobře, místo "téměř jedinečným" by bylo možná vhodnější použít slovo "jednostranným".
Ale to nic nemění na tom, co jsem chtěl říct a co byla podstata. Že není zcela korektní tato dvě auta porovnávat.
Ale to nic nemění na tom, co jsem chtěl říct a co byla podstata. Že není zcela korektní tato dvě auta porovnávat.
Já ty dvě auta přímo neporovnávám. Komentuji pouze stylovost/nestylovost konkrétní studie Peugeotu a konkrétní úpravy Fiatu.
Tady to nemá asi smysl dál pitvat. Tobě se to zdá málo stylové, mně to přijde pro daný účel stylově dostatečné. S touhle skutečností dnes klidně usnu. 😄
Arese
Nechápu, jak něco takového mohli schválit do provozu - kdyby si do toho kufr sedla nějaká těžší osoba, tak se to auto postaví na zadní! Vzhled radši ani nebudu komentovat 😢 😢 😢
Kdyby to na sobě mělo znak Škody, tak místo posměšků na vzhled čteme chvalozpěvy na téma 1000l zavazadelníku, že >😒] 8-s
video [odkaz]