Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVideo: S Mercedesem G 500 4x42 ve fast foodu: Pro řidiče hračka, pro personál nic moc
52 komentářů
Joab
Huste, video o tom, kterak jste si objednali jidlo v mekaci. Ja myslim ze ta holka normalne musela na nejaky skoleni, aby byla schopna tu ruku o neco vic zvednout. Prisny! Doufam v dalsi video o tom, jak treba jedete po nejaky silnici.
Minule jel po Pařížský. Jo a popředu zajel do parkovacího místa pro Liazku. Všichni byli napnutý, jestli to dá, když auto je o 30cm šiší, než koktavka. Dopadlo to dobře, neměj strach. >😁
Pan redaktor by si mel predevsim zopakovat pravidla silnicniho provozu a davat prednost na prechodech a nechovat se jako arogantni hovado
4hill
Zkuste F650. Tenhle mrzák nestojí za pozornost..
Panamira
Redakce se z G posere, sedláci.Než dojel k okýnku málem poškodil pneu. a k tomu jak byl vyplašený. Bambus.
3_diamanty
na to pozeram len nespravnom optikou ..... ano dozaista ide o "vynimocne Gecko" ale aj napiek tomu tym videam ( co nimi chtel basnik rict ) moc nerozumiem.... upravene landruisery... stare cherokee... patroly vysoke ako nakladak ... to u nas nie je nic neobvykle .... je mozne ze som len nepochopil pointu videi 😉 ... ale docela radsej by tom taketo Gecko videl niekde v nejakom poriadnom terene ( obrovske vyjazdene kolaje... blato... konare stromov pod kolesami alebo snehove zaveje ) .. ale kukat ako sa s tym jazdi v rusnom meste po hambac ???? ... to je snad len zly sen ;-\
Přesně. podle týhle logiky těch videí by každej řidič firemní dodávky (nedejbože lang und hoch) nebo americkej vidlák v pickupu u fastfoodu mel natočit ukrutný video! >😁 >😁 >😁
ide skor o to ze je mozno skoda ze s tym autom nesli ( mozno nemohli ) zajst niekam do skutocneho terenu.... lebo video-alternativa v podani "jazdy na hambac" .. alebo video "hura-parkujeme" je podla mna nieco co tomuto auticku skor ublizi ..... tocit defender pri zrychleni z 0 na 100 asi tiez nema zmysel.... a tu mi to s tymto Geckom pride ako nieco podobne malozmyselne ... radsej by som videl ako to auto brodi metrovu vodu a zdolava na zemi popadane stromy.... tak mozno inokedy 😉
No spíš než autu to ublíží redaktorovi-řidiči, který je v očích mnohých považován za profesionála. Chápu, že Géčko je něco "nestandardního", ale dělat s tím jen takovýhle kousky, pardon, pánové, to je pod vaši úroveň. A jak píše Topper, i pod úroveň toho Mercedesu.
problem vidim v tom ze do skutocneho terenu s nim ist zrejme nemohli ( aby mu nahodou neublizili ...predsa len stoji 6 melonov ) ..... takze museli najst nejaku "nahradu" a plne chapem ze nie je lahke ju najst ked s autom robenym do terenu ... do terenu ist nemozes.... napriek tomu taketo mestske saskovanie tomuto Gecku vobec nesvedci... je to trosku zacarovany kruh.... kazdopadne asi tu slo o show... ale vacsiu show v tomto pripade spravi aj biela panda s cervenymi bodkami
No pozor - ono totiž tohle jsou myslím jen teasery. Bude velkej test.
A neměl bych strach, že by se pánové báli terénu. Když všichni na světě už jo, tak oni ne. Pořád mě děsí Passat na devatenáctkách jak rajtuje po Hummer Centru. 😄
A neměl bych strach, že by se pánové báli terénu. Když všichni na světě už jo, tak oni ne. Pořád mě děsí Passat na devatenáctkách jak rajtuje po Hummer Centru. 😄
rohYpnol
První příspěvěk v diskusi pod 4x4^2 dostává automaticky výherní BAN >😁 >😁 >😁 Tak pro příště radím počkat s diskusí na to, až se nějaký smolař chytne >😒] 😉
Floyd
Víc než obsah videa / videí na ACZ mě štve způsob jejich přehrávání, v poslední době neskutečně. Mám superrychlý nadupaný počítač, žádný starý železo, a optické připojení, žádný ADSL, a přesto jediný problém s přehráváním videí ze všech možných webů mám zde na ACZ. Videa se neskutečně sekají, je to nekoukatelné a pod úroveň tohoto webu. Toto rozhodně není Nejlepší jízda na webu, to ani náhodou!!! Copak to webmasteři a programátoři ACZ nevidí?
Kdo máte podobný problémy, dejte palec nahoru, ať redakce vidí, kolik nás je.
Kdo máte podobný problémy, dejte palec nahoru, ať redakce vidí, kolik nás je.
Mám starý krám s integrovanou grafikou a video přes wifi koukatelné je. Ale je pravda, že infrastruktura videa je na ACZ jedna z nejhorších co lze potkat. Proč tomu tak je, opravdu nevím. Předpokládám, že tohle bude zdarma nebo nejlacinější a za jiné platformy se musí platit...
Chtěl jsem napsat podobný příspěvek, ale tak nějak jsem si myslel, že už můj počítač superrychlý není a tento problém mám jenom já.... no vidím, že jsem se spletl.
Ale stejně si myslím že na ty videa koukat nemusíme.... o nic nepříjdeme. Je to děs běs.
Ale stejně si myslím že na ty videa koukat nemusíme.... o nic nepříjdeme. Je to děs běs.
rohYpnol
Nic proti, ale vážně si redakce myslí, že majitel 4x4^2 bude žvejkat americký jídlo pro nejnižší vrstvy?? No, nevím...
Každopádně redakce projevuje opravdu zoufale málo fantazie... Vždyť mají redaktoři jedinečnou šanci zjistit zajímavé věci😒br />
1) Jak se parkuje s 4x4^2 na tramvajovém pásu?
2) Za jak dlouho se městapo odváží zkusit na 4x4^2 nasadit botu?
3) Jak se nasazuje na 4x4^2 botička?
4) Jak se nakládá nadbytečný Ivan do kufru?
5) Jak zní na plný kule v Blance?
Každopádně redakce projevuje opravdu zoufale málo fantazie... Vždyť mají redaktoři jedinečnou šanci zjistit zajímavé věci😒br />
1) Jak se parkuje s 4x4^2 na tramvajovém pásu?
2) Za jak dlouho se městapo odváží zkusit na 4x4^2 nasadit botu?
3) Jak se nasazuje na 4x4^2 botička?
4) Jak se nakládá nadbytečný Ivan do kufru?
5) Jak zní na plný kule v Blance?
Bod 2 a 3 mohli opravdu skusit >😁
Tím neříkám že zbylé body nezní dobře.
Tím neříkám že zbylé body nezní dobře.
Taky by mě zajímalo, za jak dlouho odjedete s 4x4^2 když výrazně poškodíte pneu >😁 (na hever to asi nejde, rezerva beztak není, pneuservis s příslušným rozměrem pneu asi jen v Praze nebo Karlových Varech a opravná sada platná jak cihla zlata na Marsu >😒] )
A co udela majitel 4x4^2, kdyz dostane nekde na dalnici hlad? Objedna si na nejblizsi odpocivadlo vrtulnik s kaviarem, nebo?
Ono nejsou kolem dálnice hotely s restauracema a nejsou na odpočivadlech i restaurace?
Tak mozna kdo ma behem cestovani hodinu casu na obed, treba si to umi vyresit jinak. Ja treba zastavovani na dyl behem cesty uprimne nesnasim a ocenuju cokoli rychlyho. Jinak nevim jak dlouho jsi v mekaci pracoval (ale asi moc dlouho ne, kdyz sis nevsiml tech aut 3m+ na drivu), ale namlouvat si, ze nutricne ci kvalitativne je na tom prevazna vetsina motorestu lip nez ten mekac, jest znacne naivni😊
Když pospíchám, tak to má jednoduché řešení: (zdravý) člověk dokáže fungovat celý den bez jídla. Nebo si ho mohu (nechat) připravit dopředu. Nebo si mohu vzít něco jako Nutridrink (není problém koupit v lékárně). A když čas je, tak je návštěva zajímavých restaurací součást cestování.
Ale jo, nekomu to tak treba funguje. Ale skoro bych si myslel, ze pro vetsinu je furt zdravejsi vybrat si neco rozumnejsiho u toho mekace, treba wrap s grilovanym kuretem, nez drzet hladovku. No a stravovani ve forme Nutridrinku uz je pro mnoho lidi uplne bizarni predstava😊
jo, posledni dobou znam hlavne dva druhy cestovani - sluzebni cestovani a cestovani sdetmi. v prvnim pripade jsem kolikrat rad za mekac namisto bagety rovnou u pumpy (protoze tam se tak trochu chvata furt, jsem bohuzel v praci porad v poklusu), no s malymi detmi je cokoliv delsiho nez fastfood neprekonatelne muceni vsech zucastnenych. toho jsou si ve fastfoodech dobre vedomi, proto nabizeji k jidlu pro deti priblble pseudo hracky a mivaji temer vzdy detsky koutek. take se tam zasadne nekouri (coz podle meho soudu je jednim (nikoliv jedinym) z predpokladu kvalitni jidelny). takze pohodove cestovani a zastavovani na kukacku, ochutnavku apod. je pro me momentalne nedostupnym statkem (jo pamatuju ty casy, nez se manzelka okotila 😉 ).
Nezdravé to není (a tenhle druh půstu je velmi dobře prozkoumaný, protože je široce praktikovaný). I když to není vhodné pro každého. Znám sportovce, kteří to praktikují schválně s cílem zlepšit efektivitu tréninku. 12 hodin je nic. Rekord bude určitě přes rok bez jídla, tomu se říká hladovka. 😄 To už není sranda.
Není to o nic zvláštnější než požívání například proteinových nápojů. A chutná to jako ochucené mléko, jen je to trochu hustší. Je to připravené jako náhrada jídla (jedna lahvička = jedno jídlo) a může sloužit jako plná náhrada (kdy nepřijímáš nic jiného), pokud člověk může jen tekutou stravu (používá se i v nemocnicích, tam jsem se s ním seznámil, když jsem mohl jíst jen brčkem). Mně to přijde jako šikovné řešení pro zvláštní situace - skladné, chutné, výživné, velmi rychlé (jsi najedený, než ti v "rychlém" občerstvení nandají jídlo) a rozhodně zdravější.
Většinou podobné situace řeším dopředu připraveným jídlem. Sendvič mám radši z dobré hotelové restaurace než od pumpy. Díky těmhle řečem o jídle na cestách jsem si vzpomněl na ten díl myslím Top Gearu, kde zkoušeli ohřívat jídlo v motorovém prostoru. >😁
Není to o nic zvláštnější než požívání například proteinových nápojů. A chutná to jako ochucené mléko, jen je to trochu hustší. Je to připravené jako náhrada jídla (jedna lahvička = jedno jídlo) a může sloužit jako plná náhrada (kdy nepřijímáš nic jiného), pokud člověk může jen tekutou stravu (používá se i v nemocnicích, tam jsem se s ním seznámil, když jsem mohl jíst jen brčkem). Mně to přijde jako šikovné řešení pro zvláštní situace - skladné, chutné, výživné, velmi rychlé (jsi najedený, než ti v "rychlém" občerstvení nandají jídlo) a rozhodně zdravější.
Většinou podobné situace řeším dopředu připraveným jídlem. Sendvič mám radši z dobré hotelové restaurace než od pumpy. Díky těmhle řečem o jídle na cestách jsem si vzpomněl na ten díl myslím Top Gearu, kde zkoušeli ohřívat jídlo v motorovém prostoru. >😁
Já mám zas nejradši svačinku z domu. 😄
Na delších cestách - tím myslím za hranice ČR - neumím dodržovat pitný režim. Hodila by se mi plechovka s brčkem, jako to mají závodní jezdci.
Na delších cestách - tím myslím za hranice ČR - neumím dodržovat pitný režim. Hodila by se mi plechovka s brčkem, jako to mají závodní jezdci.
Ano. Ale ne pokaždé vyjíždím z domova. 😄 Já někdy používám zásobník s hadičkou ala CamelBak. Zvyk z jiných aktivit.
Že má někdo dražší auto, ještě neznamená, že má vysoké nároky na stravování. Nebo že nemůže pospíchat. Jíst však v autě? No, ani to neznamená, že není vepř. 😄
Ze bych zkusil neco podobneho udelat s Lotusem?
-jak nenajedu nejenom na tramvajovy pas
-jak si bez vystoupeni neobjednam jidlo u Mekace, ani nezaplatim listek u parkovaciho automatu
-jak bych mohl vyuzivat nektera placena parkoviste bez placeni, protoze podjedu zavoru
-Blanku vynecham, zato letos bude asi Monaco apod. 😄
-jak nenajedu nejenom na tramvajovy pas
-jak si bez vystoupeni neobjednam jidlo u Mekace, ani nezaplatim listek u parkovaciho automatu
-jak bych mohl vyuzivat nektera placena parkoviste bez placeni, protoze podjedu zavoru
-Blanku vynecham, zato letos bude asi Monaco apod. 😄
To si pis, ze bude jest fastfood.
Pretoze auto, ktore je urcitou formou reinkarnacie blbosti, si nekupi clovek so sofistikovanym kulinaraskym citom.
A potom, tie steroidy funguju najlepsie s junk food.
Pretoze auto, ktore je urcitou formou reinkarnacie blbosti, si nekupi clovek so sofistikovanym kulinaraskym citom.
A potom, tie steroidy funguju najlepsie s junk food.
rohYpnol
Závěr je opravdu vtipný, na držák kelímku se asi u 4x4^2 pozapomnělo >😒]
homat1
bude zítra další ze série článku ze života s Mercedes-Benz G 500 4x42 ,jenž ponese název "S Mercedes-Benz G 500 4x42 na záchodě"?
kuny
silvestr neni, april neni, vemte si priste do mcdriveu tatru 815, at jste za jeste vetsi ***y.
holden_holden
jak nejakej neschopnej vosel co neumi couvat drzi v pazoure telefon nebo kelimek s limonadou
Nagano
Asi jim "pitomci" málo klikáte na reklamy a na články na kapitoly, tak natáčej tyhle kktiny s reklamou na McDonald a vydělávaj ty prachy reklamou jinak no :-!
Vidis to me nenapadlo, on o vlastne zaplatil mekac! Posledni dobou pozorovali pokles trzeb, tak dali soudruzi hlavy dohromady a tvrde se zamysleli, kde se stala chyba. A prisli na to, ze k nim jezdi malo majitelu s GL 4x4^2.. Tedy zjistili, kdo je na CR webova auto jednicka, prispeli jim par desitkami mega do rozpoctu, najali profi herce, stab, Zemeckise jakozto rezisera a po par mesicich vzniklo dilo, ktere vyznamne zvysi trby McDonald's, pozdeji byva kreativne vyuzite ke zvyseni podilu masokostni moucky ve vanilkovym shaku. A zapise se do analu nejen reklamni tvorby, alebrz i nasich vlastnich.
Adamantium
Sorry, ale článek připomíná reportáž TV Noha o tom, že voda překvapivě v minus 15 stupních mrzne..
Prozřete a popatřete skutečný hrdý a olbřímí vůz stvořený ve znamení mocné trojcípé hvězdy samotným nezpochybnitelným a věčným vládcem automobilového všehomíra!
Padněte v posvátné úctě do prachu a vzývejte jeho slávu! A ohromeni jeho nekonečnou převahou na kolenou proste, aby vám vaše pošetilost byla velkoryse prominuta. Snad pak budete smět nadále beztrestně v jeho blahosklonném stínu provozovat své nicotné pojízdné hračky.
Vězte a pomněte navždy! Nedostižná automobilová dokonalost nese vznešené dívčí jméno! A to posvátné jméno jest "Mercedes".
MERCEDES ÜBER ALLES!!!