Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Lukixe
Tým že to bolo tak pekelné a dokázalo to zabíjať,to bolo tak atraktívne a dych berúce.Samozrejme ľudský život je prednejší ako zábava,takže je asi správne,že to skončilo.
Kamiony denně zabijou víc lidí, než skupina B za celou svou historii. A já na tý dálnici s těma pakama bejt musím. :-!
Nějaká data? Možná by jsis měl první zjistit důvody a % zavinění smrtelných nehod. Byl bys pak překvapený, že největší pako jsi ty... Ale tak beru, asi ti někdo šlápl na kuří oko, tak jses vyblil :-!
:yes:
data si najdi, a šup šup na kozla, za chvíli vyrážíš
data si najdi, a šup šup na kozla, za chvíli vyrážíš
Hlupáčku, kamionem nejezdím. Jen mám mozek - narozdíl od tebe, zatím jsi svůj žblebt ničím nepodepřel - což od IQ de.bila ani nečekám... Měj se 8-s
Nemáš mozek. Podle obrázku vidím, že máš pouze čip >😁 >😁 >😁
A opakuji: kamiony denně zabijí po světě víc lidí, než skupina B za celou svou existenci. To je nezvratné.
Tvé trapné urážky na tom nic nezmění. Již mne neobtěžuj, neb psí hlas do nebe nevolá a ty nikdy nepřekleneš tu intelektuální propast, která mezi námi zeje.
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
A opakuji: kamiony denně zabijí po světě víc lidí, než skupina B za celou svou existenci. To je nezvratné.
Tvé trapné urážky na tom nic nezmění. Již mne neobtěžuj, neb psí hlas do nebe nevolá a ty nikdy nepřekleneš tu intelektuální propast, která mezi námi zeje.
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Hlupáčku. Až se probereš z deliria, podlož své tvrzení, nebo nějaká čísla. Do té doby jsi pro mě jen zkrachovalá existence, která v reálném světě musí držet hubu, tak tady vyřvává na netu. Na silnicích je mnoho nebezpečnějších jedinců, než kamiony (ikdyž ony samy o sobě jsou samozřejmě taky rizikem). :no:
Servus Brainless man :-!
Servus Brainless man :-!
V tých časoch mala aj F1 asi najvýkonnejšie motory v histórii. Pár týchto monstier som videl na živo v pretekoch do vrchu-nieco fascinujúce.
Anonym
Fantastická doba, fantastický článek. Velký palec nahoru do redakce.
Podle mě druhá nejlepší éra v motorsportu. A to jsem netušil,že se chystala ještě brutálnější skupina "S". To jsem se dozvěděl až v tomto článku...
Kdo neznáte, pusťte si nějakej on-board z Group B na youtube. Zadejte i "Spectators", abyste pochopili, co se myslí pojmem neukázněný divák... >😁
Vlastně je to i tady ... sorry >😒]
Podle mě druhá nejlepší éra v motorsportu. A to jsem netušil,že se chystala ještě brutálnější skupina "S". To jsem se dozvěděl až v tomto článku...
Kdo neznáte, pusťte si nějakej on-board z Group B na youtube. Zadejte i "Spectators", abyste pochopili, co se myslí pojmem neukázněný divák... >😁
Vlastně je to i tady ... sorry >😒]
holden_holden
tak tam proste ta atmosfera uz neni
A na to jsi přišel jak?
Béčka byla dynamičtější než F1... pak je někde DTM... a pak teprve WRC...
Tím nechci říct, že WRC jsou pomalá auta, to rozhodně ne.
😄
Jen, že B byly skutečně obludy.
Základním problémem při startu s takovou Lancií ( a nebychybně ne jen s ní..) bylo neztratit vědomí v důsledku odkrvení mozku... to už je fakt "za hranou" motoristického sportu.
Béčka byla dynamičtější než F1... pak je někde DTM... a pak teprve WRC...
Tím nechci říct, že WRC jsou pomalá auta, to rozhodně ne.
😄
Jen, že B byly skutečně obludy.
Základním problémem při startu s takovou Lancií ( a nebychybně ne jen s ní..) bylo neztratit vědomí v důsledku odkrvení mozku... to už je fakt "za hranou" motoristického sportu.
podvozkove jsou o galaxii dal. a to je ta rychlost.
Mluvils o atmosféře...
No a právě těch 900 koní ve spojení s dobovým podvozkem byla smrtelná kombinace.
No a právě těch 900 koní ve spojení s dobovým podvozkem byla smrtelná kombinace.
ja psal o atmosfere tech zavodu 😄 o tom divackem zazitku. dnes je to proste sterilni.
Taky to tak cítím. V 8o a 9o letech, kdy ještě jezdila plnotučná rally auta byla radost se dívat na to jak mistři volantu krotí tato monstra a projíždí mezi špalíry diváků. Ano, možná to bylo nebezpečné ale to k tomu (dle mě) patřilo. Dnešní vrcholový motorsport už mě moc nebaví. Je příliš sterilní. :no:
Jen takový postřeh... Nedávno jsem sledoval se známými sjezd na Hahnenkammu. Pár lyžařů se tam rozsekalo a kamarádka říká :,, to by měli zrušit je to nebezpečné "
Ale proč? Každý ví do čeho jde a to nebezpečí dělá ten sport atraktivní. Je to prostě výzva. A každý kdo ten kopec sjede něco v sobě překonal. (včetně mě samo že pomaloučku 😄 )
Ale proč? Každý ví do čeho jde a to nebezpečí dělá ten sport atraktivní. Je to prostě výzva. A každý kdo ten kopec sjede něco v sobě překonal. (včetně mě samo že pomaloučku 😄 )
sterilní? >😁 F1 je sterilní >😁 jediný co je na WRC v současnosti sterilní je to že nikdo nedokáže soustavně porážet Ogiera :-! jen z letošního Monte Carla koluje na internetu spousta naprosto neskutečných videií - kde to borci jako Ogier, Meeke, JML, Mikelssen a dašlí drtí naprosto neskutečným způsobem - stačí nahodit yt a napsat si monte carlo 2016 flatout 😄 souhlasím "Béčka" byly ještě někde jinde :yes: ale jen se mi nezdá označovat WRC za sterilní :-!
Myslím, že výkony šly někam mezi 500-600koní. Dnes snad jen v rallycrossu, kde je zrychlení u špičky kolem 2s na 100km/h. Říkalo se, že v 90-tých letech měly WRC neoficiálně mnohem víc než povolených 300HP, kdy platilo "není žalobce, není soudce".
Současný 1,6 pak bez problémů mohou s deregulací dosáhnout výkonů bestií skupiny B.
Současný 1,6 pak bez problémů mohou s deregulací dosáhnout výkonů bestií skupiny B.
Ale chybí jim výkon.
vykon jim chybi ale nic te nemeni na tom ze technika podvozku je takova ze vozy WRC dosahuji lepsich casu nez B
samozrejme by to chtelo popustit aspon na nejakych 500PS
samozrejme by to chtelo popustit aspon na nejakych 500PS
Škoda, že nejde nějak poměřit, jak by auta s motory o výkonu skupiny B jezdila na současných podvozcích, asi by to byl mazec 😄
No to je dost odvážný tvrzení, že jsou WRC rychlejší. Mám spíš dojem, že taková AUDI S1 s řidičem jako byl Mikola ,Rohrl nebo Alén by mezi WRC dominovala.
Ta atmosféra byla hodně divoká, ale máš pravdu. Chystám se na Rally Legends, moc se na ty bestie těším! 😉
Ja Prvni 123
😒
No musím se bohužel přidat. Ale zaráží mě jak ještě nedávno to tady vadilo mnoha uživatelům , kteří taky házeli celé texty do diskuze..... a ted si už jako všichni zvykli, nebo jak?
KubikCv
Ano...pan Dragoun společně s panem Vaculíkem je to,co mě na ACZ drží i přes kapitoly :yes:
Rektální alpinismus to není....
Rektální alpinismus to není....
Když už jste chtěl vypíchnout ty neznámé, mohl jste přihodit tu Mazdu...😊
Prosím, jeden dotaz - není to rýpání, fakt dotaz - myslel jsem, že ta Lada byla vyvinutá a postavená na Litvě. Vy píšete v Lotyšsku. Jste si jist?
Nebo naopak? >😁 >😁 >😁
Takové články dávají zapomenout na asijské crossovery atd
:yes: :yes: :yes:
njn asi jo, ale stejně bych radši četl o stříbrných šípech ze třicátých let... >😁
[odkaz]…
[odkaz]
To video mi nejde otevřít.. takže jsem se z něj nic nedozvěděl.
😄
A tomu komentáři nerozumím: design byl italskej... a střeva taky - takže je to vlastně všechno "západní", ne?
Pokud tedy nechceme zpochybnit obecné porozumění, že Itálie patří k "západu".
😄
A ten rallyovej Polonez byly vlastně střeva Lancie Stratos v původní siluetě Polonezu
😉
Proto je to celoitalský.
Ale to máš jedno, není to důležitý.