Novinky
Ja Prvni 123
S 1.6 TD to nebyl žádnej drak, ale na dopravení se na větší vzdálenosti za nízkou cenu byla úplně v pořádku...
Slušná sedačka, slušný rádio... nebylo to špatný auto.
Až tak, že Fiat 131, co jsem měl po tom, byl lepší jen o trošku.
>😁
Slušná sedačka, slušný rádio... nebylo to špatný auto.
Až tak, že Fiat 131, co jsem měl po tom, byl lepší jen o trošku.
>😁
Ja Prvni 123
>😁
Předražený bestie, jejichž hlavní výhodou je to, že okolí vidí, že na to majitel má... technicky, nebo uživatelsky, nikde nic.
😉
Předražený bestie, jejichž hlavní výhodou je to, že okolí vidí, že na to majitel má... technicky, nebo uživatelsky, nikde nic.
😉
speedfred
my sme mali benzínové,už ani neviem čo to bolo 1,6L či 2,0L fakt neviem. Čo viem tak "hrabalo" to parádne :-! no holt iná doba,iný môj vek
Ja Prvni 123
No vidíš, a já ho měl s motorem Iveco 2.5 TD a projezdil jsem v něm celou Evropu... skoro celou, od Amsterdamu po Řím... a ohromná spokojenost.
V zimě v létě... ve dne v noci... dálnice i silničky nad mořem, úzké klikatice u Scarborough... a pořád paráda.
Jen do Ruska jsem ho nevzal. Tam jsem si dal poradit a jel starou F128... aby mě neoddělali ještě na dálnici k Minsku.
A dobře mi radili.
😉
V zimě v létě... ve dne v noci... dálnice i silničky nad mořem, úzké klikatice u Scarborough... a pořád paráda.
Jen do Ruska jsem ho nevzal. Tam jsem si dal poradit a jel starou F128... aby mě neoddělali ještě na dálnici k Minsku.
A dobře mi radili.
😉
euro89
... který si ten titul moc nezasloužil. A nemyslím to teď proto, že jde o koncern VW (protože ze všech koncernových vítězů je tenhle pořád nejlepší), ale protože toho roku tam byly opravdu lepší auta. :-!
webpaja
A v čem teď Audi fajn nejsou? Nejsem zrovna přívrženec čtyřkruhu, ale to co jsi napsal není pravdivá informace... 😉
Mirafiori pamatám,parádny voz na výjazdy na disco v tých dávných dobách.