Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
Columbo
Jestli to byl záměr, tak se povedlo. Což nemění nic na tom že z mého pohledu je to jedno z nejošklivějších aut posledních let...
Naživo je to velmi zajímavé... Má to mnoho úhlů a perspektiv k objevování, charisma tam je a originalita. Cena realistická dle mého. Já osobně bych jistě koupil GS-F, jasně odpovídá mým preferencím a je to nástupce IS-F, které řídím, více než RC-F svým charakterem, tj. opravdu je to výborný stroj. určitě budu chtít vyzkoušet.
Machbuster
Dle recenzí samo nedosahuje co do výkonu svých konkurentů z velké Nemecké trojky, ALE je fantasticky charismaticky a celkově je dodelany a vyvazenejsi dokonce nez chuligán RC-F. Stejne se ale rychlostne pohybujeme v extremnich cislech. I přes váhu navíc prý pocitově velmi solidní a kvalitní. Design je trochu šílený, ale třeba zestárne se stylem a uvidíme. Naživo je to lepší než foto.
Má své místo a něčím co nevyjadřují čísla své konkurenty předčí, jde o volbu každého, co považuje za nejlepší. Hanit GS-F by ale byla chyba.
Má své místo a něčím co nevyjadřují čísla své konkurenty předčí, jde o volbu každého, co považuje za nejlepší. Hanit GS-F by ale byla chyba.
sshskript
Jako bral bych ho. Nedávno jsem viděl pšknýho Lexusa v aaa auto, hned vedle stálo Porsche a Věřil bych že s dobrym šoférem by si tu 911 Lexa dal.
Tukkan
2 melcky... super. To bych radši investoval do baráku, než do auta. Nový modely jsou akorát předražený a prd z toho.
Dinar
pod podobnými auty se vždycky nejvíc pobavím, aneb jak český Bych a slovenský brat Bysom hodnotí auta. Tolik "jasných názorů" se hned tak nevidí. >😁 :yes:
Sllamm
Lexuse ma kolega z prace a nevim no,asi bych ho ani nechtel...leda nejakyho bazarovyho za super cenu, co se neodmítá...jinak díky
Koupí si to nejspíš někdo, komu se bude líbit naprosto špičkový atmosferický osmiválec, má rád japonská auta a přežije (nebo se mu bude dokonce líbit) design (což je naprosto subjektivní záležitost).
V tomto segmentu bych jednoznačně volil M5, kdybych na ni někdy měl 😉
Každopádně palec nahoru za to, že jdou proti ekofaši proudu. A co já bych bral... Dodge Charger SRT Hellcat.
Pěkné srovnání je na [odkaz]
Ten Charger je už opravdu brutální stroj, to bych potřeboval taky vyzkoušet !