Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
AUDIRS6
Nieze zase budete odpisovat od tych tupych Britov nasledujuce blbosti !!!! 😒br />
[odkaz]
A4 na platforme MQB 8-s 8-s 8-s 8-s - to uz fakt nepotrebuje komentar ! :no:
Takze ak sa budete chystat na podobny prehlad, radsej sa 4x pozrite aj na vase predchadzajuce clanky o veciach, o ktorych ste uz pisali, nez mi sposobovat infarkt, ako sa to podarilo hentym tupcom !!!! :-!
A4 na platforme MQB 8-s 8-s 8-s 8-s - to uz fakt nepotrebuje komentar ! :no:
Takze ak sa budete chystat na podobny prehlad, radsej sa 4x pozrite aj na vase predchadzajuce clanky o veciach, o ktorych ste uz pisali, nez mi sposobovat infarkt, ako sa to podarilo hentym tupcom !!!! :-!
maca02
Takže 12? Kdepak, jak jen by to mohlo žrát víc! 😄 Škoda že ještě nejsou nikde k sehnání parametry s americkou spotřebou mpg.
Zatial co Bavori a Medvede idu na to cez hadam 4 turba, nasi sa uspokoja s menej konikmi, ale toto 2-turbo svojho 2-turboveho konkurenta z Mnichova poraza.
Ked bude treba viac kobyl a Nm, prihodime 2 valce a nejaky ten E-fúkač a vybavene 😄
Myslim, ze taky Mayer alebo Abt tiez niesu Audi tak vzdialeni, aby sa nemohli casom povysit do stavu "vyrobcu" a tym padom aj ich vyrobky / ladenia by sa mohli porovnavat... No a tam uz su nejaky ten piatok k dispozicii aj väcsie cisla z toho motora. 😉
Ale ved pohoda, viem ako to myslis. Ja len porovnavam porovnatelne... 😉
Zrovna koukám, že právě Abt z toho biturba dostane 265 kW a 700 Nm, takže pro změnu 7 kW k dobru pro Audi. 😄
A Mayera si nepozeral ? Tipujem, ze on by mohol mat viac. On sa totiz obcas pozrie aj na HW, nielen na SW. Aj ked pri tomto motore to nepredpokladam, nakolko v nom boli schovane pekne kone uz v starom HW a jeho RJ 😄
Takze oni to nehonia tlakmi ? 😄 A cim ?
Akurat ze oni vdaka 3 turbam dokazu ten prepln. tlak udrzat ( teda je na to predpoklad ) v sirsiom spektre otacok, a vdaka vyssiemu tlaku vo vyssich otackach je aj vysledny max. vykon vyssi. Ak si zoberies e😜erimentalnu RS5 TDi tak tam tu ulohu najmensieho turba vykryva E-lader a dalsie 2 turba umoznili dosiahnut vykon aj toc. moment väcsi, nez ma motor 50d.
Akurat ze je to proti ich filozofii - rightsizingu. Problem nastane ked sa BMW a MB rozhodnu dat ten ich 4 turbovy 3 liter do strednych tried. Neviem ci bude Audi ochotne tam narvat ten novy 4.0 TDi, alebo ten e😜erimentalny 3.0 BiTDi s E-laderom prisposobia do serie, nech maju adekvatnu konkurenciu. Blbe ale je, ze tym padom budu mat robotu navyse - ked vykonnostne podobny motor uz maju hotovy ( 4.0 TDi pre SQ7 a neskor aj A6(S6 TDi), A8...).
Ved uvidime... 😉