Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
CHerokee
U BMW mě už nic asi nepřekvapí... ;-\
já vím, že jenom vysíráš, ale když se někdy projedeš autem s pomocným pohonem na elektřinu, tak brzy zjistíš, že přidá úžasný točivý moment i atmosféře, která je dole trošku "lichá", že zlepší pružné zrychlení, že reakce na plynový pedál jsem naprosto briskní a že zrovna na tomhle není vůbec nic špatného...
MrBeranek
...a hlavně by ta technologie mohla být už v příští M5ce. S63ka s cca 600 koníky na zadek a k tomu nějaký (vypínatelný) elektromotor na předek, co vykryje prodlevu toho turbobenzínu a bude pohánět přední kola (a udělá z toho na přání čtyřkolku).
Wolf45
No mohli by jsi tohle hybrydovani usetrit alespon u M divize... Chapu hybryd u nejakeho mensiho auta kde se kouka na spotrebu, ale u BMW M? Tam se na spotrebu s.ere... Vlastne to bude takove kupe 4x4. A kdyz uz tak doufam ze ty elektromotory pujdou alespon nejak elektronicky odpojit. Jinak by pokus o driftovani vypadal velmi zvlastne. >😁
hybryd? >😒] >😒]
na spotřebu se sere? určitě ne, když to mají schválit v Bruselu k běžnému provozu.
proč by měl pokus o driftování s elektromotorem vypadat zvláštně?
na spotřebu se sere? určitě ne, když to mají schválit v Bruselu k běžnému provozu.
proč by měl pokus o driftování s elektromotorem vypadat zvláštně?
Ale co třeba samostatný supersportovní elektromobil, případně hybrid? „Myslíte se, že bychom rádi neudělali něco sami? Probuďte každého z 550 zaměstnanců divize M a oni vám odpoví kladně! Ale jestli je to rozumné a komerčně životaschopné, toť otázka.“