Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Audi by mohlo vyrábět hot-hatch RS 1

28 komentářů

Uživatel_5340709
a dáme do ní 1,6 Tdi, ať mají soudruzi v Bruselu radost, [odkaz] , no dobrá tak tedy 2,0T hezky podle [odkaz] .
Hittman
Udělat z auta, do kterého se normální chlap nevleze, hot-hatch, to chce mít gule >😒]
Spíš měli udělat "růžový" paket pro paničky, které tím budou jezdit po městě, když budou mít Q7 schovanou doma v garáži.
Uživatel_5340709
Máš na mysli verzi Hello-Kitty?
iudex
S týmto nápadom ich už predbehli: [odkaz] >😁
Uživatel_5340709
Mě fascinuje, jak se tu neškodně bavíme o velmi lehkém tématu, občas padne nějaký vtip, ......... a nějaký "nevyrovnaný polomozek" 😄 musí vytrvale "palcovat" dolů.
iudex
Netreba to riešiť, ak sa niekomu tak veľmi nepáčili naše komenty, či ho pohoršili, alebo ho proste iritujem ja alebo ty, nech má radosť. 😉
AUDIRS6
evidentne niekto, kto ma Audi rad 8-s
pargi
Když se normální chlap (ať už si pod tímto pojmem představuješ cokoliv) vleze do Fiesty, Pola, Fabie nebo Clia, proč by se nevlezl do A1?
Joab
Ti nevim, ja jsem chvilema pomerne normalni chlap a do S1 ci Quattro limitky bych teda vlezl s radosti. S1 je prej supr a nepochybuju o tom, ze RS1 by byla tez dobra.
Hittman
Já mám tedy dva metry výšky a když jsem jezdil ve Felicii, Fabii nebo Seatu Inca, tak jsem po 200 km jízdy z auta vylézal po čtyřech, aby si narovnal údy... 😉
iudex
Tak sťažovať sa, že s dvomi metrami výšky sa neodvezieš pohodlne v subkompakte je trošku mimo, nemyslíš? 😉
Hittman
A k tomu 115 kg.... 😉
iudex
Ako sa u nás hovorí, to už je na zakáľací list. 😉 >😒]
iudex
Nevidím problém spraviť malý hyper-hatch napríklad s 300k. Ak sa do S1 zmestí dvojliter z o triedu väčšieho Golfa GTI (zhruba), quattro a dvojspojka, tak RS1 by mohol mať motor z Golfu (resp. S3); ide v podstate o ten istý motor, takže so zástavbou problém nie je. A i keď by cena bola šialená, svojich kupujúcich by to iste našlo, už len preto, že nič podobné v triede nebolo a nie je. A predstava, že s autom menším ako Fabia by človek vycvičil na semaforoch i Porsche Cayman je sama osebe lákavá. 😄
AUDIRS6
Ja problem vidim: "psychologicko-marketingovy"
Ak si pozries doterajsie modely RS, ziaden z nich nemal motor s menej nez 5 vlacami a dany "RS motor" sa nemontoval do ziadneho VW.
Zakznici ktori chcu Audi RS(x) tak chcu nieco vynimocne. Preto sa aj Reil pousiloval a do RS3 znovu napchal tu R5, aj ked podla jeho slov MQB na to nebolo stavane ( chybali im tam 2,5 cm na sirku ! ), ale urobili to, a urobili asi najlepsi brutal hatch sucasnosti.
Takze pokial by mala byt v hre RS1, musela by mat tiez nejaky vynimocny motor. No a to klasicka R4 nieje. Ano, v studii A1 quattro do nej napchali tiez R5, ale neviem si dost dobre predstavit, co by to urobilo s vyslednou cenou... ;-\
Dalsia vec - podladovat R5 tak aby stacila len pre RS1... ;-\
Takze sam som plny ocakavani, ze co sa z toho este vykluje.
Moj nazor je, ze je to len take placanie toho Australskeho zastupenia a ich zbozne zelania. :-!
Uživatel_5340709
Se klidně vsadím, že pokud RS1 vznikne, bude to na 80% 2,0 T, na 20% to bude silně přefouklá 1,4 Tsi.
AUDIRS6
srandista >😁
este sa nestalo, ze by RS malo mensi motor nez S 😉
Uživatel_5340709
To je fakt, to jsem přehnal.
white label
1.4??? Dyť to už nemá ani Polo GTI, které přešlo na 1.8. Nic menšího, než 2.0, by to nebylo. 😉
white label
X
Joab
Ti nevim, zrovna RS3 je dost nijaká. Aspoň dle posledního britskýho TG magazínu, teď jsem si zrovna pročítal jejich nejlepší hatche 2015 a RS3 byla móc zkritizována. Třeba na VW Golf R (kterej to vyhrál😊), prej nemá vůbec.
Ale vim prd, projet se tim, mám Vánoce, hehe.
Takže bych si myslel, že S1 skoro stačí..
AUDIRS6
hmm, a ja som zase na nu cital len samu chvalu. 😉
Ved za par mesiacov sa tu dozvieme osobne skusenosti jedneho jej buduceho noveho majitela... 😄
Uživatel_5340709
Joab
No a ten TG jsi četl? Zněli přesvědčivě.. Ale tak ono dostalo na * i A45 od Type-R například, takže asi žádný velký překvápko😊
evocolt
..hlavne nech vznikne a bude jedno ci bude s 2 litrom,alebo 2.5 litrom,alebo 4.2 V8 ( [odkaz] ) ..hlavne nech je to zabavna a pretacava mrcha s manualom a mechanickou parkovacou brzdou co vie vyludit velky usmev na tvari..kazdy spravne uchylny petrolhead tuzi po takto premotorovanom kratkom zurivom aute na zabavu..
AUDIRS6
Zober S1 ku Mayerovi a budes mat ten usmev na tvari bez velkeho cakania, so zarukou a za slusne peniaze... 😉
evocolt
..nastastie ja uz mam podobnu zabavicku,ale paci sa mi na Audi,ze sa neboji stavat aj auta s poriadnou fun zabavou aj smerom opacnym vo svojom portfoliu aut ako konkurencia..
Uživatel_5340709
to bude dobrý............................ :-!