Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
iudex
Nevidím problém spraviť malý hyper-hatch napríklad s 300k. Ak sa do S1 zmestí dvojliter z o triedu väčšieho Golfa GTI (zhruba), quattro a dvojspojka, tak RS1 by mohol mať motor z Golfu (resp. S3); ide v podstate o ten istý motor, takže so zástavbou problém nie je. A i keď by cena bola šialená, svojich kupujúcich by to iste našlo, už len preto, že nič podobné v triede nebolo a nie je. A predstava, že s autom menším ako Fabia by človek vycvičil na semaforoch i Porsche Cayman je sama osebe lákavá. 😄
Ja problem vidim: "psychologicko-marketingovy"
Ak si pozries doterajsie modely RS, ziaden z nich nemal motor s menej nez 5 vlacami a dany "RS motor" sa nemontoval do ziadneho VW.
Zakznici ktori chcu Audi RS(x) tak chcu nieco vynimocne. Preto sa aj Reil pousiloval a do RS3 znovu napchal tu R5, aj ked podla jeho slov MQB na to nebolo stavane ( chybali im tam 2,5 cm na sirku ! ), ale urobili to, a urobili asi najlepsi brutal hatch sucasnosti.
Takze pokial by mala byt v hre RS1, musela by mat tiez nejaky vynimocny motor. No a to klasicka R4 nieje. Ano, v studii A1 quattro do nej napchali tiez R5, ale neviem si dost dobre predstavit, co by to urobilo s vyslednou cenou... ;-\
Dalsia vec - podladovat R5 tak aby stacila len pre RS1... ;-\
Takze sam som plny ocakavani, ze co sa z toho este vykluje.
Moj nazor je, ze je to len take placanie toho Australskeho zastupenia a ich zbozne zelania. :-!
Ak si pozries doterajsie modely RS, ziaden z nich nemal motor s menej nez 5 vlacami a dany "RS motor" sa nemontoval do ziadneho VW.
Zakznici ktori chcu Audi RS(x) tak chcu nieco vynimocne. Preto sa aj Reil pousiloval a do RS3 znovu napchal tu R5, aj ked podla jeho slov MQB na to nebolo stavane ( chybali im tam 2,5 cm na sirku ! ), ale urobili to, a urobili asi najlepsi brutal hatch sucasnosti.
Takze pokial by mala byt v hre RS1, musela by mat tiez nejaky vynimocny motor. No a to klasicka R4 nieje. Ano, v studii A1 quattro do nej napchali tiez R5, ale neviem si dost dobre predstavit, co by to urobilo s vyslednou cenou... ;-\
Dalsia vec - podladovat R5 tak aby stacila len pre RS1... ;-\
Takze sam som plny ocakavani, ze co sa z toho este vykluje.
Moj nazor je, ze je to len take placanie toho Australskeho zastupenia a ich zbozne zelania. :-!
Se klidně vsadím, že pokud RS1 vznikne, bude to na 80% 2,0 T, na 20% to bude silně přefouklá 1,4 Tsi.
Ti nevim, zrovna RS3 je dost nijaká. Aspoň dle posledního britskýho TG magazínu, teď jsem si zrovna pročítal jejich nejlepší hatche 2015 a RS3 byla móc zkritizována. Třeba na VW Golf R (kterej to vyhrál😊), prej nemá vůbec.
Ale vim prd, projet se tim, mám Vánoce, hehe.
Takže bych si myslel, že S1 skoro stačí..
Ale vim prd, projet se tim, mám Vánoce, hehe.
Takže bych si myslel, že S1 skoro stačí..
hmm, a ja som zase na nu cital len samu chvalu. 😉
Ved za par mesiacov sa tu dozvieme osobne skusenosti jedneho jej buduceho noveho majitela... 😄
Ved za par mesiacov sa tu dozvieme osobne skusenosti jedneho jej buduceho noveho majitela... 😄
..hlavne nech vznikne a bude jedno ci bude s 2 litrom,alebo 2.5 litrom,alebo 4.2 V8 ( [odkaz] ) ..hlavne nech je to zabavna a pretacava mrcha s manualom a mechanickou parkovacou brzdou co vie vyludit velky usmev na tvari..kazdy spravne uchylny petrolhead tuzi po takto premotorovanom kratkom zurivom aute na zabavu..
Zober S1 ku Mayerovi a budes mat ten usmev na tvari bez velkeho cakania, so zarukou a za slusne peniaze... 😉
..nastastie ja uz mam podobnu zabavicku,ale paci sa mi na Audi,ze sa neboji stavat aj auta s poriadnou fun zabavou aj smerom opacnym vo svojom portfoliu aut ako konkurencia..
Spíš měli udělat "růžový" paket pro paničky, které tím budou jezdit po městě, když budou mít Q7 schovanou doma v garáži.