Profi
Přihlásit pro přidání komentáře
Doblo20
test jak z kozí * patrontaška, kolega Martin mě předešel a to samé tvrdím i já. Na fotkách máte krátkou verzi, proto má malý "kufr". Dělejte už svou práci pořádně!!
Moik
A navíc se tu mluví o el. mezinápravové uzávěrce - ale o pohonu 4x4 ne. Autor asi myslel el. uzávěrku předního diffu?? Nebo opravdu je to 4x4??
Taky by mě zajímalo co autor myslel tou mezinápravovou závěrkou, když je v technických údajích uveden pohon pouze předních kol 8-s
Doblo20
když příspěvek, tak potrestat. Napsal jsem, že je to test, jako z kozí * patrontaška, ale jediná reakce redakce je v tom, že mi * vyhvězdičkovali!!! Ale k věcné stránce ani slovo, správně, tak se to má dělat, soudruzi!!! :no:
Doblo20
kde jsou v mém textu hvězdičky, tam je kozí "vulva" , to snad cenzura skousne!!! >😁 >😁 >😁
vulva?!?! 😲 ban na teba!
Inak už sa testuje nová generácia. Neviem ako v prípade Jumpy, tam asi ide PSA po svojom, ale Scudo už bude derivátom Traficu pokiaľ si dobre pamätám.
Inak už sa testuje nová generácia. Neviem ako v prípade Jumpy, tam asi ide PSA po svojom, ale Scudo už bude derivátom Traficu pokiaľ si dobre pamätám.
Hold poctivá novinářská žumpa na autoblesku, nic víc, nestojí to za čtení. Přijde mi to, jak když pan redaktor ani auto k dispozici neměl a napsal to podle konkurenčních testů.