Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Lamborghini Aventador SV na Severní smyčce ještě jednou

11 komentářů

ObiWanKenobi
Pozeral som rekord Meganu RS Trophy R, ked to spravil za 7:54, on to mal merane tiez bez tej kratkej cielovej. Rovnako Leon Cupra ked to spravil za 7:58. Tak sa to tam proste meria
flyboyeda
klasická koncepce je nejlepší a nepřekonatelná
Hammunasakra
Klasická koncepce [odkaz] [odkaz] [odkaz] je motor uloženej vpředu podélně a pohon zadních kol 😉

A ten čas bez cílový rovinky neni popravdě nic moc. Takhle se to jezdí s motůrkem 1,6 [odkaz] >😒]
flyboyeda
Vůbec jsi mě nepochopil, klasická závodní koncepce je motor před zadní nápravou a pohon zadních nebo všech kol, bez hybridu, tak jsem myslel klasickou koncepci

Ten citroen elise, je nadupovanej turbem a nedokáže jezdit v běžném provozu
Aventador turbo nemá a má dvanáct válců žádná turbo díra, a životnost toho 12válce od lamba je mnohem vyšší než toho detonačního motoru z citroenu, který dá pár závodů a je mrtvej

tak asi tak
Hammunasakra
To víš že sem tě pochopil proč myslíš že sem to napsal? 😄

Aventador SV neni závoďák ale rádobydrsně vypadající macho auto s velkym výkonem. Ten 1,6 motůrek co mu to na okruhu nandal je závodní auto [odkaz] 😉

Bohužel životnost V12 Lamba neni až tak výjímečná jak si představuješ ale vyšší než u závodního vozu samozřejmě jo [odkaz] 😄
flyboyeda
12 válcová atmosféra, vydrží 1000x víc jak 1,6ka s 4 turby vyhoněná ná maximum
Hammunasakra
O závodních autech si začal ty. Já dal jen příklad opravdovýho závoďáku. S jednim turbem a přímym vstřikem. Jeho verzi se 199kW co vydrží řekněme 200 t. km si můžeš koupit i ty 😉

Matika mě moc nebavila ale 1000x víc to 100% nebude 😄
flyboyeda
ty seš magor ty si vážně myslíž že ten motor v Citroenu vydrží 200 000km, ten nevydrží ani 10 000 kamaráde, dobrá 1000x je moc tak minimálně 100x
Hammunasakra
V12 snad možná vydrží 100x víc než závodní motor. Já mluvim vo běžný verzi tohohle motoru co si můžeš koupit v normálních civilních autech a ta samozřejmě vydrží. Viz ten přehled spolehlivosti motorů Citroen na tom neni vůbec špatně celkem jasně nadprůměrně. Což se o koncernovejch motorech včetně třeba Bentley zrovna říct nedá žejo [odkaz]
flyboyeda
normální verze tohoto modelu, zajede severní smyčku tak za 12 minut

Civilní verze Aventador SV zajede smyčku pod 7 minut a přitom sním můžeš jezdit každý den
Hammunasakra
S tim časem si víc vedle než bys myslel [odkaz] 😉
Za kolik to zajede nějaká sériovka s těma 199kW nevim bude to tak lehce přes 8 minut 😄
Špatně to nezajela ani tahle elektrická plečka [odkaz] 😉

Ani tohle ale sou lepší auta. Na jedno i na druhý. Věř mi že s Aventador SV bys denně do práce jezdit spíš nechchtěl 😄