Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
ObiWanKenobi
1
Pozeral som rekord Meganu RS Trophy R, ked to spravil za 7:54, on to mal merane tiez bez tej kratkej cielovej. Rovnako Leon Cupra ked to spravil za 7:58. Tak sa to tam proste meria
flyboyeda
klasická koncepce je nejlepší a nepřekonatelná
Klasická koncepce [odkaz] [odkaz] [odkaz] je motor uloženej vpředu podélně a pohon zadních kol 😉
A ten čas bez cílový rovinky neni popravdě nic moc. Takhle se to jezdí s motůrkem 1,6 [odkaz] >😒]
A ten čas bez cílový rovinky neni popravdě nic moc. Takhle se to jezdí s motůrkem 1,6 [odkaz] >😒]
Vůbec jsi mě nepochopil, klasická závodní koncepce je motor před zadní nápravou a pohon zadních nebo všech kol, bez hybridu, tak jsem myslel klasickou koncepci
Ten citroen elise, je nadupovanej turbem a nedokáže jezdit v běžném provozu
Aventador turbo nemá a má dvanáct válců žádná turbo díra, a životnost toho 12válce od lamba je mnohem vyšší než toho detonačního motoru z citroenu, který dá pár závodů a je mrtvej
tak asi tak
Ten citroen elise, je nadupovanej turbem a nedokáže jezdit v běžném provozu
Aventador turbo nemá a má dvanáct válců žádná turbo díra, a životnost toho 12válce od lamba je mnohem vyšší než toho detonačního motoru z citroenu, který dá pár závodů a je mrtvej
tak asi tak
To víš že sem tě pochopil proč myslíš že sem to napsal? 😄
Aventador SV neni závoďák ale rádobydrsně vypadající macho auto s velkym výkonem. Ten 1,6 motůrek co mu to na okruhu nandal je závodní auto [odkaz] 😉
Bohužel životnost V12 Lamba neni až tak výjímečná jak si představuješ ale vyšší než u závodního vozu samozřejmě jo [odkaz] 😄
Aventador SV neni závoďák ale rádobydrsně vypadající macho auto s velkym výkonem. Ten 1,6 motůrek co mu to na okruhu nandal je závodní auto [odkaz] 😉
Bohužel životnost V12 Lamba neni až tak výjímečná jak si představuješ ale vyšší než u závodního vozu samozřejmě jo [odkaz] 😄
12 válcová atmosféra, vydrží 1000x víc jak 1,6ka s 4 turby vyhoněná ná maximum
O závodních autech si začal ty. Já dal jen příklad opravdovýho závoďáku. S jednim turbem a přímym vstřikem. Jeho verzi se 199kW co vydrží řekněme 200 t. km si můžeš koupit i ty 😉
Matika mě moc nebavila ale 1000x víc to 100% nebude 😄
Matika mě moc nebavila ale 1000x víc to 100% nebude 😄
ty seš magor ty si vážně myslíž že ten motor v Citroenu vydrží 200 000km, ten nevydrží ani 10 000 kamaráde, dobrá 1000x je moc tak minimálně 100x
V12 snad možná vydrží 100x víc než závodní motor. Já mluvim vo běžný verzi tohohle motoru co si můžeš koupit v normálních civilních autech a ta samozřejmě vydrží. Viz ten přehled spolehlivosti motorů Citroen na tom neni vůbec špatně celkem jasně nadprůměrně. Což se o koncernovejch motorech včetně třeba Bentley zrovna říct nedá žejo [odkaz]
normální verze tohoto modelu, zajede severní smyčku tak za 12 minut
Civilní verze Aventador SV zajede smyčku pod 7 minut a přitom sním můžeš jezdit každý den
Civilní verze Aventador SV zajede smyčku pod 7 minut a přitom sním můžeš jezdit každý den
S tim časem si víc vedle než bys myslel [odkaz] 😉
Za kolik to zajede nějaká sériovka s těma 199kW nevim bude to tak lehce přes 8 minut 😄
Špatně to nezajela ani tahle elektrická plečka [odkaz] 😉
Ani tohle ale sou lepší auta. Na jedno i na druhý. Věř mi že s Aventador SV bys denně do práce jezdit spíš nechchtěl 😄
Za kolik to zajede nějaká sériovka s těma 199kW nevim bude to tak lehce přes 8 minut 😄
Špatně to nezajela ani tahle elektrická plečka [odkaz] 😉
Ani tohle ale sou lepší auta. Na jedno i na druhý. Věř mi že s Aventador SV bys denně do práce jezdit spíš nechchtěl 😄