Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Lamborghini Aventador SV: Na Nürburgringu také pod sedm minut!

27 komentářů

Hammunasakra
Jde to jet i s eště daleko menšim motorem [odkaz] :yes:
_Karel_
Z tvýho odkazu mi přijde neuvěřitelný, že stejně těžká Zonda s dvojnásobným výkonem udělala shodnej čas. Jestli je to pilotem, a nic jinýho mě jako laika nenapadá, pak před Loebem hluboce smekám.
A jeho video vypadá daleko dramatičtěji.
Hammunasakra
Myslim že Loeb je bez diskuzí nejlepší řidič naší éry. Určitě si viděl jeho jízdu na Pikes Peak [odkaz] a fenomenální časy měl i při testech s F1
Petrolhead_CZ
Souhlas, Loeb je geniální všeuměl.
AUDIRS6
to je zavodnym autom so zavodnymi gumami / brzdami ...a vobec celkovo tym, ze to auto ma so seriovym spolocne len tvar kasne. Technika je proste zavodna, s tym ma aj auto ako Zonda proste problem.
Je totiz uplne ine kafe vyvyjat zavodne auto a hodit na neho nejaku kasnu, ako do cestneho auta sa snazit naimplantovat sebelepsie komponenty na priblizenie sa ku zavodnej charakteristike... 😉
evocolt
..to urcite nie je zavodnym autom kedze Zonda R je special na okruh bez homologizacia rovnako ako Ferrari FXX [odkaz] ..jednoznacne to je tym "medzikusom" medzi pedalmi a volantom kde sedel sam BOH motorizmu Sebastien Loeb
AUDIRS6
Hadam mi neides tvrdit, ze "iba jazdec" dokaze zmazat deficit takmer 500 PS >😁
_Karel_
Přesněji 365 koní, ale taky se víc než divím.
evocolt
..mozno mi to ty vysvetlis kedze ty si auto.cz vsevedko..ja som tiez vyskolil so svojim 500 konovym Coltom takeho frajirka na RS6 v uprave MTM s vykonom 730 koni..nie vzdy kone znamenaju vsetko..
AUDIRS6
ty vsej€bko 😄
Asi by si mal vediet, ze ten tvoj 500 konovy Colt je tipujem o min. 700 kg lahsi a to sa v zatackach pocita viac nez kone.
Takze nemam problem ti verit. 2 tonove dostavniky su na okruhu proste ako slon v porcelane, s tym ani 1000 koni nic neurobi.
Alebo si pocul niekoho trapit na Ringu Veyrona na co najlepsi cas ?
Hammunasakra
Veyron bych do toho radši netahal 😉

Jinak dle mýho máte pravdu oba. Naprosto vážně! Závodní auto je samozřejmě něco úplně jinýho i než pro okruhy upravenej supersport ale důkazů že když je mezi pedálem a volantem Loeb má to svuj vliv je taky už víc než dost. S tim že to je možná nejlepší řidič naší doby sem to myslel vážně
iudex
Dramatickejšie je to inde umiesntenou kamerou, tá Loebova je evidentne niekde nízko nad vozovkou, nie v kabíne ako je obvyklé.
Petrolhead_CZ
Čas 918 najednou nevypadá nijak výjimečně, přihlédneme-li k výkonové převaze, hybridní jednotce a k všemožným kompjůtrům.
HitmanPB
- auto, ktoré si môže kúpiť bežný smrteľník - teda, pokiaľ na to má... - a nikto ho nepenalizuje za to, že nemal také a také auto od značky - viď Ferrari.
- auto, kedy sa Ti pri vyslovení jeho mena okamžite zježia chlpy na celom tele...
- pre mňa (a určite nie iba pre mňa) už jediný sen, ktorý by som si chcel splniť - pokojne aj v základnej (socka) výbave 😄

P.S. Že dosiahol dobrý čas na Severnej smyčké ? To je pre onanistov a pre ľudí, ktorí si potrebujú niečo dokazovať...
eXp10it
To nemá smysl. Tady lidi Lambo moc nemusí... Už jenom to že napíšu klíčové slovo "Lambo" znamená že dostanu okamžitě několik mínusů.
faubléé
a nikto ho nepenalizuje za to, že nemal také a také auto od značky - viď Ferrari...

Samozřejmě, protože Lambo ovládají germáni a těm je šumafuk kdo to koupí, hlavně aby se prodávalo.....neznabozi 😒
Fortune Rayzor
Jako by Ferrari dnes nekupovala kdejaká "verbež". Prestižní značky už dávno nejsou jen pro fajnšmekry, ale pro všechny vysokoprofilové lidi, co se nebojí sáhnout do kapsy. A pro šejky samozřejmě, nesmíme zapomenout na šejky. >😁
gil54
Je to tak a bylo to tak vždycky.
Mýty o tom, jak Rollse, Bugatti nebo Ferrari si nemůžete koupit, když....... se sice objevují a vždycky objevovaly v různých méně či více odborných médiích, ale byla a je to vždy více méně reklama a snaha o ještě větší zexkluzivnění produktu. Kdo vyndá nekřesťanský prachy, tak si stejně koupí co se mu líbí a co chce.
(Myšleno na současná produkční auta.)
Hammunasakra
Kravina. Když nemáš něco oficiálně od značky tak si LaFerrari a předtim Enzo nebo F50 a F40 prostě nekoupíš
gil54
Oficiálně možná. Je takový problém sehnat někoho, kdo ta předešlá auta má a LaFerr nechce ? Ta pravidla prodeje existovala vždy a také vždy se obcházela. (A husy jsme spolu nepásli, tak se mnou diskutuj, prosím, slušně.)
Hammunasakra
Ty seš ňáká cimprlína. Sou tu i takový co ostatnim řikaj vodpade 😄
Když tuhle úroveň auta tak jednoznačně oficiálně. Servisovat Rolls nebo LaFerrari někde v garáži je trapný
gil54
Tak ještě jednou, pokud jsi to nepochopil, se mnou diskutuj slušně.
Já ti vodpade neříkám, tak mi neříkej "ňáká cimprlína" a že píšu kraviny. Ani veselý smajlík to neovlivní a nezmění. Je mi jedno, jak se bavíš nebo bojuješ s ostatními.
Mít auto jako druhý majitel neznamená, že ho nemůžeš oficiálně servisovat nebo že by přišlo o záruku.
Hammunasakra
Seš si jistej že víš kde seš? Pochopil bych kdyby se ti nelíbil ten vodpad nebo slint ale kravina neni v takovejhle diskuzích nic extrémního. Možná by sis měl přenastavit parametry 😉
Sorry ale kravinu si fakt trochu napsal. Vozy jako LaFerrari se po 4 letech neprodávaj. Samozřejmě ty prodeje pro vyvolený je trochu hra [odkaz] [odkaz] ale to všechno ultraexkluzivní zboží. A Lambo na tuhle hru zatim nemá. Ani s Aventadorem SV. Třeba časem
flipmode
Nesmysl. Podivej se na mobile.de a par se jich nabizi. Sice za cenu znacne prevysujici puvodni,ale kdyz mas na konte dost penez,neni ani LaFerrari jen pro predchozi majitele Ferrari. A Ferrari Ti urcite neodmitne to auto servisovat,nikdo tady nemluvi o ilegalnich aktivitach...
gil54
Přesně. Děkuji, napsal jsi to vlastně za mě, já se s ním nechci dál o této věci bavit.
Hammunasakra
Já se s ním nechci dál o této věci bavit? S tebou je hned po ránu docela sranda :yes: >😒]

Jestli si mě blbě pochopil co sem měl na mysli tak po přečtení těch odkazů a mýho dnešního příspěvku z 10:50 už v tom jasno asi máme ne? Měj se citlivko 😄
Hammunasakra
No tohle je v tom odkazu kterej sem dal žejo? Ferrari Enzo se z druhý ruky tehdy prodalo 42 kusů z 400 vyrobenejch. Pár z normálních příčin jinak překupníčků a vychatrálků je dost ve všech oborech a všech cenovejch hladinách
Tim že ho koupíš takhle nejsi sice nějakej ilegál ale ani ten vyvolenej VIP a nemáš nárok koupit další generaci teda teď LaFerrari 😉