Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Lamborghini Aventador LP750-4 SV na silnicích ostrova Tenerife

6 komentářů

MariAchi
Koupis si Lambo, koupis si Tenerife, a muzes si az do smrti uzivat tech super silnicek v super aute 😄 :yes:
rokyta.p
K ostrovům patří pláže, jachty a děvčata. Volnost, slunce, voda , písek ... ne nějaké 4m vyhřátého plechu. V tom horku a serpentinách si na auto ani nevzpomeneš, a když jo, většinou to zastane nej Jimny cabrio.
HitmanPB
Najkrajšie na tom, je, že pri Aventadore neriešim nejaké nablblé video a dokážem to pozerať dookola, lebo to auto sa človeku nikdy neomrzí.
Napadá ma replika😒br /> Som Aventador, Lamborghini Aventador :-! :yes:
Dylan McKay
Tak snad mi ho půjčí a ne jako minule Citroën C3! 😉
3_diamanty
jaj takze toto je ta spominana cesta na atlantik 😄 ......... a ked uz budes v tom v Janove tak nezabudni omrknut majak Lanternu ( trosku uz sice mimo mesto ) a vodny svet hned vedla piaca de ferrari ( namestie ferrari ) - tie morske kravy ( dugongy ) su naozaj krasne ... opat by som sa tam niekedy pozrel ... tento rok ale "opat len slovinsko" a julske alpy ale aj tak sa uz na leto tesim ... ja som skor horsky turista ako plazovy typ..... tak hlavne si to uzi :yes:
Dylan McKay
Ahoj, díky moc! 😉
Mořský svět už je v plánu. Plujeme s MSC: Španělsko, Gibraltar, Madeira, Tenerife, Lanzarote, Mallorca a Itálie. Jako turisti už pátá plavba, kdysi jsem na lodích pracoval. Je to rodinná tradice nebo spíš prokletí 😉