Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Audi A9 se představuje na další upoutávce

27 komentářů

white label
Napsat "vizerá nevizerá" s měkkým i, to už musí být těžké stádium "elektrodemence"...
iudex
Tak to vyzerá veľmi sľubne. Dlhšie, elegantnejšie a ostrejšie ako doterajšie už tak veľmi vydarené Audi A7. Línia strechy vyzerá pôsobivo a na desatinku sekundy odhalené predné svetlá sú veľmi ostré, dravé a predstavujú posun oproti existujúcemu dizajnovému jazyku. Aj keď očakávam vzhľadom na umiestnenie v línii modelov Audi dosť vysokú cenu, trúfam si už teraz predpovedať predajné úspechy.
white label
Trocha ironie ještě nikoho nezabila... 😉
Will.I.Am
Proboha, může si snad napsat co chce, ne?
Uživatel_5340709
Neboj, nebylo to myšleno až tak stritktně. 😉
Uživatel_5340709
Jak to mluvíš, to se tady nenosí, musíš napsat něco ve stylu, že to bude určitě další nespolehlivej krám od koncernu VW.
white label
Souhlas, i když nejsem až tak velký fanoušek designu sériové A7, jinak je to střihlé jak upoutávka na placené erotické video... >😒]
Will.I.Am
uff, uff >😒]
white label
Jestli to taky nebude tím, že nevíš o Audi 100 Coupé S😒br /> [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
radolaco
som zvedavy...A7 mi moc nesedi, sice sa odkazuju na staru 100 coupe, ale ten zadok mi do zbytku auta jednoducho nesedi...A5 ma omnoho cistejsi dizajn
white label
Jak pro koho..., na nejhezčí auto své značky má příliš mnoho dveří, předpokládám, že A9 jí designově strčí do kapsy, myslím bez ohledu na velikost.
Když už 5 dveří, tak raději praktičtější a neméně hezký Avant/Allroad.
Kdybych měl např. volit mezi RS6 a RS7, dám přednost pro mě stylovějšímu a tradičnějšímu Avantu, před líbivým trendy ("4/5dv. kupé") Sportbackem/liftbackem.
Will.I.Am
oukej, doufal jsem že je to myšleno ironicky, ale radši jsem se zeptal. 😉
_MT_
Přesně tak, spekulovalo se o MSB. A to případně i pro A8. Mínus by bylo, že by pohon všech kol byl nejspíš přes mezinápravovou spojku. 😒
_MT_
Záleží, jaký mix materiálů se rozhodnou použít. Cayenne/ Touareg mezigeneračně shodily zhruba 200 kg, jestli se nepletu. Q7 si tímhle snad neprošla. MLB-evo hodí ten zbytek. Základní Cayenne je bez řidiče myslím jen těsně nad dvě tuny. Od A9 čekám, že bude alespoň na úrovni A8. A ta je úplně někde jinde než Q7 (alespoň ta pomalu končící).

Mimochodem, Panamera Diesel váží skoro stejně jako A8 V6 TDI.
radolaco
Na zadok som aj ja dost zvedavy. Predok sa im ale podaril, zastavil som to video a vidiet to pekne: [odkaz]
AUDIRS6
To uz vraj neplati. Vraj sa im podarilo presadit si svoje - MLB-evo.
Z hladiska rozdelenia hmotnosti predok/zadok je to mozno skoda, z hladiska predpokladanej hmotnosti, by to malo byt ale plus.
Totiz - Q7 ma mat v zaklade s V6 pod 2 tony !
Nova Panamera, ktorej Spyfoto uz tiez visia na WCF ma oproti aktualnej schudnut vraj len okolo 100 kg...
Suma sumarum, toto by malo byt vacsie, a lahsie nez nova Panamera 😉
4bytelnýkola
aha :yes:
white label
Jo, psalo se něco o společné platformě s (příští?) Panamerou...
_MT_
Také si nedělám naděje, ale doufám. Další zajímavá otázka je, na jaké platformě to nakonec postaví. Dříve se spekulovalo o platformě od Porsche.
white label
S těmi dveřmi vzadu to máme úplně stejně, ale moc tomu nevěřím, spíš jen tak okrajově doufám..., současný trend bohužel ukazuje jinam, než by se nám líbilo.
_MT_
Jsem zvědavý, jak udělají zadek. A7 se jasně odkazuje do historie. Také na interiér. A hlavně, kolik to bude mít dveří. Udělali by mi radost, kdyby se nakonec zadní pár vytratil. 😄
white label
A7iček taky nejezdí málo (na rozdíl od RS6/7), je to "jen" prémie. a ta se primárně nevybírá podle toho, kolik čeho zrovna jezdí.
AUDIRS6
Suhlas :yes:
Zaujimalo by ma ale potom konecne oznacenie, ci to bude len A9, alebo A9 Sportvack...
Velmi ma zaujima bocna linia presklenia - ako bude zakoncena.
Ci to bude ako na aktualnych A5, A7 Sportbackoch, alebo do roviny, ako A3, A4, A6, A8...
Uživatel_5340709
Krásná loď, ale když tohle auto vidím ze zadu, přesně jak na foto, vždycky si vzpomenu na škodu rapid. [odkaz]
4bytelnýkola
jenže těch a6 jezdí tolik.. no a9 to zřejmě rozskene, jsem zvědav i na interier :yes:
4bytelnýkola
toš a7 nejhezčí audi přece 😄

[odkaz]
Kharl.ANTIDIESEL
jj
andina je zatím pod dekou !!
ala na světě krásnějšího není [odkaz] !! vy ho ještě neznáte?? 😉
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁