Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
Hittman
2
a já četl v nadpisu, že "stylová plechovka..." >😒]
pumpkin
0
Aby som bol úprimný, plechovka by mi dávala väčší zmysel. Lebo neviem ako u vás, ale na Slovensku je prachovka handra na utieranie prachu. 😐
Mig_35
1
Já upřímně vůbec netuším, co tím autor myslel. Jakože auto do prachu?
pogo26
3
On jen přeložil název DUSTER do češtiny.
Mig_35
0
A sakra. To vypadá na Heru pod kloboukem😄
white label
0
Aj u nás..., stejně jako duster v angličtině. 😄
microracer
0
Já taky! Kurňa, ty automatické asociace 😉
pumpkin
Ten pocit, keď sa vám začne Dacia páčiť. 😲
Ale stále si myslím, že kupovať u nás Daciu v plnej výbave sa neoplatí.
Ale stále si myslím, že kupovať u nás Daciu v plnej výbave sa neoplatí.
Nevím, jak u nás, ale třeba v Evropě je 75% prodejů Sandera v nejvyšší výbavě Stepway. Mimo Evropu je to procento ještě vyšší.
Tak to je dobrá zpráva, Stepway vypadá parádně a to starší i současný model. U práce někdo má světle modrý a je to fakt hezký auto, což se o Dáciích dřív říct rozhodně nedalo.
U Dacie plná výbava, u jiných standard... 😉
Tomu sám nevěříš.
Proč by neměl, Civic, Auris, Golf atd.
Pokud Sandero řadíš mezi nižší střední třídu, tak tomu taky věř.
Proč zrovna Sandero, nepíšeme náhodou pod Dusterem?
Prvně čti, pak reaguj. Pokud se ti nechce číst, tak raději nic nepiš.
Neboj, čtu. Před tebou se psalo o Dacii (obecně), konkrétně o Sanderu jsi začal až ty. Proč si tedy, když už, nezůstal u Dustera?
O Sanderu jsem začal proto, protože se psalo, že Dacie dávají smysl jen v nejnižších výbavách. Tobě přijde nelogické, že jsem na to reagoval prodeji Sandera?
Psal doslova: "Ale stále si myslím, že kupovať u nás Daciu v plnej výbave sa neoplatí."
Mezi "tvou" nejnižší výbavou a "jeho" plnou výbavou je snad poměrně dost prostoru.
Ale hlavně, já tou otázkou nereagoval (viz vlákno) na tvou zmínku o Sanderu z 12😁0 (tam ještě nějaká logická návaznost byla), ale na tu z 12:53, která prostě byla objektivně mimo.
hittman totiž nejprve reagoval na původní příspěvek pumpkina (nikoli na tvou reakci z 12😁0 se Sanderem, na kterou zatím naopak nereagoval nikdo), pak ty na hittmana, "dal" na tebe a pak ty na něj se Sanderem, bez jakékoli přímé předchozí diskusní souvislosti se Sanderem. Proto logicky přišla i moje otázka na tebe. Takže jestli tu někomu chybí větší pozornost při čtení, tak já to zrovna v tomto případě nejsem. 😄
Stačí si pozorně znovu přečíst celou tuto (zatím krátkou) diskusi.
Mezi "tvou" nejnižší výbavou a "jeho" plnou výbavou je snad poměrně dost prostoru.
Ale hlavně, já tou otázkou nereagoval (viz vlákno) na tvou zmínku o Sanderu z 12😁0 (tam ještě nějaká logická návaznost byla), ale na tu z 12:53, která prostě byla objektivně mimo.
hittman totiž nejprve reagoval na původní příspěvek pumpkina (nikoli na tvou reakci z 12😁0 se Sanderem, na kterou zatím naopak nereagoval nikdo), pak ty na hittmana, "dal" na tebe a pak ty na něj se Sanderem, bez jakékoli přímé předchozí diskusní souvislosti se Sanderem. Proto logicky přišla i moje otázka na tebe. Takže jestli tu někomu chybí větší pozornost při čtení, tak já to zrovna v tomto případě nejsem. 😄
Stačí si pozorně znovu přečíst celou tuto (zatím krátkou) diskusi.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.