Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
3_diamanty
je pri pohlade z dialky hodne divny..... obrovska masa plechu nad kolesami aj na dverach a vobec cely bok auta vyzera ako obrnene obojzivelne auto , klucka dveri kdesi az 30cm nad kolesami .... a bum ... hore len taka smiesna kadibudka ( mala kabinka ) akoby umelo nalepena na mohutnej pontonovitej kasni....
kdeze su casy peknych bmw...... nie som fanda bmw ale je mi luto a smutno kam to s dizajnom tejto znacky smeruje .... stary bmw compact ktory bol na podvozku niekdajsej 3ky dodnes lepsie vyzera, zbohom zlate casy
nejako si neviem spomenut na jedine pekne bmw sucasnosti.... snad Z4 este vyzera fajn :yes:
kdeze su casy peknych bmw...... nie som fanda bmw ale je mi luto a smutno kam to s dizajnom tejto znacky smeruje .... stary bmw compact ktory bol na podvozku niekdajsej 3ky dodnes lepsie vyzera, zbohom zlate casy
nejako si neviem spomenut na jedine pekne bmw sucasnosti.... snad Z4 este vyzera fajn :yes:
Videl jsi to uz aspon nazivo?
Neni hezciho auta v nizsi stredni a jestli M2 bude aspon lehce sirsi nez bezna M235i tak bude dokonale :yes:
Neni hezciho auta v nizsi stredni a jestli M2 bude aspon lehce sirsi nez bezna M235i tak bude dokonale :yes:
Divný si ty a tvoje názory, ale to sa dá čakať od fanúšika ktorý obdivuje dizajn Hnojdéééééééé
Videl si ho, alebo nie ? Podľa mňa moc pekné auto. Trošku ma na nom nepotešili veci ako odhalený plech v kufri, ale viem si predstaviť žiť s tým.
2) 400 koní nebude. Ano, je to možné. I ze standardní N55 lze dostat takový výkon. Řekl bych, i s ohledem na to, co vím, zhruba 350-365 PS. S ohledem jak na F8x, tak i případné více hardcore verze. Mimochodem, M4 GTS už se testuje.
3) M2 😁rive absolutně nedává smysl. M5 příští generace bude mít 😁rive, aspoň se o tom dost hovořilo, ale M2 má být ta zábavnější F8x M, a ty taky nemají 😁rive.
4) Render je taky nepřesný. Přední nárazník ve skutečnosti vypadá naprosto jinak. Copak nikdo na Internetu neviděl spy shots?
A ten jejich důvěryhodný zdroj jménem Nietschke, se kterým tvrdí, že měli rozhovor... Kluci z Autocaru se asi museli nudit v kanclu. 8-s
2) v M4 GTS by mohlo bejt až 460 koní takže cca 400 v M2 spíš bude 😉
3) M2 bude zadokolka 😁rive se jen zvažuje: V rámci oslovení širší klientely. Navíc jen na některejch trzích
4) Tady máš asi pravdu 😄
Modulární motory se do stávajících model rozšíří příští rok. Zatím se montuje jen nový diesel do 520d a X3 20d.