Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
4bytelnýkola
nejdražší 4válec všech dob? ví někdo o budoucím rozšíření motorů..
Najdrazsi ani zdaleka nie. Pokial to citam spravne tak V6 nebudu. Mozno tak nejaky hybrid ale o tom je tiez ticho.
jo [odkaz] 😉 [odkaz] 221 právě teď >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D >:D >:D >:D
Naftový šestiválec údajně nebude. V tomto je politika Mercedesu trochu zvláštní, ostatně i třída S má nejsilnější turbodiesel s výkonem 260 koní, zatímco konkurence jde ke 400 k.
topten
3x, 7x, 25x?
plni temhle motor, chlubici se euro6, vubec normu euro 3 s limitem 500mg/km NOx, když prumer rakovinometu s euro 6 v realnem provozu je 560mg/km NOx, tedy 7 nasobne prekroceni stavajici normy??
plni temhle motor, chlubici se euro6, vubec normu euro 3 s limitem 500mg/km NOx, když prumer rakovinometu s euro 6 v realnem provozu je 560mg/km NOx, tedy 7 nasobne prekroceni stavajici normy??
to je zbytečný se s tím zabývat, stačí zařadit do kategorie dízlpopelnic [odkaz] a uplatnit na něj embargo, hotovotočit žádnýsrrmilápaní 😉
vyborny referencni stranky
beru je jako jeden z odrazových mustku boje proti rakovinometum...
beru je jako jeden z odrazových mustku boje proti rakovinometum...
Chtěl bych porozumět, jakej klíč k vyluštění tajenky co jsi tu napsal mám použít?
Někde se teď objevila studie, podle které v reálném provozu produkují naftové motory plnící Euro 6 mnohonásobek emisí než kolik odpovídá té normě... tak je to asi narážka na to.
JJ, tu jsem četl. Byla primárně zaměřená na dieselový motory v nenormovaný, tedy běžný zátěži. Stejný to bude samozřejmě u benzínů, hybridů i elektromobilů.
Problém není v autech samotných, ale v (ne)inteligentním řízení dopravy zvláště ve městech. Všechny ty na sebe nenavazující světelný křižovatky, slabá regulace a usměrnění dopravy v případě oprav komunikací, chybějící interaktivní tabule, pracující s aktuální dopravní situací.
To jsou věci, který v prvopočátku pomohou reálně násobně snížit zátěž z exhalací. Nikdo je neřeší...je přece o tolik jednodušší říct, vždyť doprava je největší zlo.
Problém není v autech samotných, ale v (ne)inteligentním řízení dopravy zvláště ve městech. Všechny ty na sebe nenavazující světelný křižovatky, slabá regulace a usměrnění dopravy v případě oprav komunikací, chybějící interaktivní tabule, pracující s aktuální dopravní situací.
To jsou věci, který v prvopočátku pomohou reálně násobně snížit zátěž z exhalací. Nikdo je neřeší...je přece o tolik jednodušší říct, vždyť doprava je největší zlo.
U elektromobilů snad ne 😉 . Že je na tom benzín a diesel podobně vypadá logicky, ale jestli to tak opravdu je nevím... třeba emise NOx benzínu pod zátěží tolik nerostou? Nevím, studii jsem zatím nečetl.
PetrPu
vzhled tohoto auta je úchvatný, kdybych potřeboval velké auto co vypada hezky a měl na to peníze..ten interiér je úžasný :yes:
Ivan_M
Existuje vůbec dnes nové auto, pro které nejsou? Abych věděl, kde hledat..
Jistě, mnoho aut s nimi nemá problém. U vzduchového odpružení se ale jedná o klasickou potíž vozů s tímto systémem.
a dle Vašeho názoru nejkomfortnější podvozek u vozu do cca 1mil.?
Jednoznačně Citroën C5. Ale často se dá hodně udělat i specifikací, kupříkladu obvykle jsou pohodlné i ostatní vozy střední třídy, když mají malá kola a základní podvozek.
I po faceliftu? Zdá se mi, že teď už c5 až tak komfortem podvozku nevyčnívá, ta změna oproti verzi před faceliftem je opravdu veliká.
Motorola
Tak já sem si dal s V 220 letos Chorvaty a spokojenost maximální,byť nejsem milovník nafty a spotřeba mě netrápí 70L nádrž sem ani nevysál. Pohodlné do 130km/h tiché autíčko co mě sedlo jak hrnec na zadek.Todle se Mercedesu povedlo a oproti Multivanu je to zas o kousek dál,škoda jen že není šestiválec. Už se jen nemůžu dočkat až přijde na mě řada 😄
mino32
ja som bol dosť prekvapený kam sa až nové V-čko dostalo..mne to totiž spracovaním a materiálmi neprípominalo van ale luxusnejší sedan.vlastne dosť luxusný...cestovanie je super podvozok je dobre naladený a nerovnosti žehlí na môj vkus velmi dobre...od motora nejdú žiadne vibrácie ani nadmerný hluk tak ako tomu bolo vo Viane...kedysi vyberať medzi Multivan a Viano, bral by som Multivan..teraz by som ale bral Mercedes..je síce pravda že full V je drahšie ako full Multivan ale je nutno uznať, že Merc je o generáciu vpred pred VW... 😄
mino32
mňa totiž na tomto aute prekvapil ten neskutočný skok vpred pred predchodcom, teda Vianom. Ono sedieť v tomto aute bolo dosť prekvapujúce pretože toto auto ani náhodou nepôsobí v interiéri ako van..na mňa skôr pôsobí ako kvalitný a hlavne luxusný sedan..podvozok je na môj vkus dobre naladený a dobre filtruje nerovnosti...veľké plus je pre mňa uričte v motore...motor je krásne tichý a do interiéru neprenikajú vibrácie tak, ako tomu bolo u predošlého Viana..teda neviem ako ostatný ale vo Viane mi prišiel ten motor fakt hlučný, prevodovka nie moc živá a nie velmi rozhodná, trakciu v zime nekomentujem, neviem ako bude na tom toto V-čko ale myslím že lepšie..a taktiež spolahlivosť...Viano sa kazilo a to dosť, u V-čka je na to ešte skoro uvidíme ako sa to bude chovať po napr. 200 000km...za mňa ale :yes: nie len pre auto samotné ale aj pre značku Mercedes za ten úchvatný progres za posledné roky..pretože kvalita ich značky stúpla a to dosť.. 😄
Jako bývalý majitel Multivanu musím potvrdit hlučnost Viana. Když jsem v r.2005 vybíral mezi těma dvěma, tak mimo nemožnost kombinace 4x4 s V6, se Viano diskvalifikovalo až obtěžující hlučností motoru 2,2.
Dnes by se asi karta obrátila ve prospěch MB, uvidíme co na to VW.
Dnes by se asi karta obrátila ve prospěch MB, uvidíme co na to VW.
Bristol
vyzývám redakci k blokaci IP uživatele antidiesel za agresivní propagaci ekoterorismu... :no:
salamoon
...by som sa az tak neohanal. ten si z casti uziju mozno tak vodic so spolujazdcom....
ale vzadu mozu byt komfortne kozene sedacky, ale bez ventilacie ci masaze to az taky luxus nebude.....
ale vzadu mozu byt komfortne kozene sedacky, ale bez ventilacie ci masaze to az taky luxus nebude.....
Tohle auto si umím představit maximálně do luxusního hotelu jako hotelové taxi, ale zase pojme jen 6 osob, což je žalostně málo a místo něj mohou krásně sloužit Eklasse za stejné peníze. Když bych to měl srovnávat s dodávkou, chybí mi ve střední řadě třetí místo, aby bylo auto alespoň 7mi místné, jako MPV. Co to tedy je? Kombik, dodávka? Pro koho to je?
Původní správný plány byly tyto : [odkaz] 😉
to je pravda :yes:
Ale pokud chceš převézt šest lidí rychle a opravdu luxusně, jsou tu i lacinější volby. O to šesté místo vedle řidiče se ti lidi budou prát. >😁 >😁 >😁 [odkaz]
Zlatým hřebem těchto vanů bývá prostornost
Pět metrů a ňáký drobný, důvod pro radost
To srovnání pokulhává, chápe většina
Přesto : tam, kde Sharan končí, Hyundai začíná
Abych však jen nepěl chválu, háček najde se
Že je Hyundai šestimístnej, je spíš recese
Pro řidiče, spolujezdce – vpředu paráda
Třetí by si musel strčit nohy za záda
>😒]
P.s. za tu říkačku máš :yes: Za to by se nestyděl ani ten Ríša😁
Jinak pokud člověk nakoukne do garáží boháčů, často se stává, že vedle 911 Turbo či něčeho podobného tam stojí i Multivan v plné výbavě. Véčko se navíc brzy začne nabízet i s pohonem všech kol, takže by právě v podobných garážích mohlo Multivan nahradit.
Co se rodin týče, například sestřenice s manželem pořídili Multivan proto, že s sebou často berou prarodiče. Ti se do Pašíka nevejdou. 😄
rozhodne je pravda ze sukromna osoba taketo nieco moc nepotrebuje a malokto na to aj bude mat.....