Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
0
Nevěřím, že se nové Legacy bude tomuto konceptu limitně blížit. V takovém futurismu jim brání jejich konzervativní povahy. Nakonec , myslím, hodně uberou plyn. Spíš jsem zvědavej na motory, chtělo by to něco twincharged.
Navtech
0
Sotva vylezli s naftou a už by si tam cpal dvě turba? Konzervatismus myslíš to, že se za těch 20 let moc nezměnilo? Nojo, musíš bejt "subarista", aby si tu konzervu vstřebal. Bohužel.
0
Takže myslíš spíš "opožděnost za světem" ?
Navtech
0
To bych tak nenazval... Já mám Subaru celkem rád, ale ta láska tam prostě neni. Je to kult, Subaru jsem i vlastnil, ale při koupi auta bych k nim nešel.
0
A ke komu bys šel při koupi auta ?
ozawasan
bude více než dostatečná - 3,6 litru v benzínu je dostatečně dobrý motor. Navíc časem asi přibude silnější nafta. Ale, co bych chtěl jednou zažít, je diskuze, která by se rozpoutala, kdyby se někdo "spletl" a vydal "tiskovku" s tímhle konceptem, ale značkou třeba audi či vw..... to by bylo superlativů a obdivů křivek.... Sentence o tom, že se to stát nemůže, vynechte - jen si to představte....
Nojo, musíš bejt prostě "subarista", jinak tu erekci, jako majitel BMW, MB, AUDI,Peugeot, VW, Citroen, Fiat, Alfa, Honda, Toyota, Hyundai, Kia, Renault, Dacia a ostatní nezažiješ. 😉
Navtechu - když jsem ten příspěvek psal, nevšiml jsem si, že bych Ti stoupl na bábovičku - za což se Ti velice omlouvám, ale asi jsi při erektizaci příspěvku přehlédl jeho smysl... zkrátka polopaticky jde o to, že studie vozů jsou studiemi a reakce některých přispěvatelů jsou silně ovlivněny škatulkou vozu.... V té studii najdeš hodně z toyoty - akciový podíl, že? 😉 a pokud bych se lépe podíval na přední masku, tak bych mohl subaru trošku podezírat, že se jim zalíbilo audi.... . Jo a velmi dobře si prostuduj své řazení značek - gratuluji k citroenu, protože na Xantii mám mnoho pozitivních vzpomínek. A Dacie - proč poslední?
Možná to bude v reálu hezký auto, akorát rámečky okolo oken prosím nééé :no: Současné Lego je jeden z nejhezčích sedanů na trhu, takže každá změna se bude těžko vstřebávat.