Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
KANKUNEN
Ferarri Italia cross, to půjde jak rohlíky se světlostí 20 cm. 😉
Má to tažné?
Ale vážně - to chce si ta baworská SUV / crossovery projet, mně osobně M-verze a M-pakety na nich dávají podstatně větší smysl, než kdyby na to dávali pakety offroad a vytvářeli terénní verze a limitky do hlubokého bahna...
Ale vážně - to chce si ta baworská SUV / crossovery projet, mně osobně M-verze a M-pakety na nich dávají podstatně větší smysl, než kdyby na to dávali pakety offroad a vytvářeli terénní verze a limitky do hlubokého bahna...
To mně spíše připadá,že na SUVerénní Vozidlo je lepší dávat píš terénní packety, než se řítit dvoutunovým mackem do zatáček 150kou, nemyslíš??!!
Chápu, že rozumisautum.cz, ale právě na tebe platí ta věta, kde píšu ".. to chce si ta baworská SUV / crossovery projet...".
Tahle auta jsou dělaná především na jízdu po kvalitních silnicích (i když tvar a velikost jejich karoserie naznačuje offroadové ambice) a tak jsou silniční M-packety lepší volba - kór když se s tím chce někdo řítit 150 do zatáček..
Tahle auta jsou dělaná především na jízdu po kvalitních silnicích (i když tvar a velikost jejich karoserie naznačuje offroadové ambice) a tak jsou silniční M-packety lepší volba - kór když se s tím chce někdo řítit 150 do zatáček..
1) ELEKTRICKÝMA TLUMIČEMA [odkaz]
2) REGENERATIVNÍM BRŽDĚNÍM
3) INDUKČNÍM BEZDRÁTOVÝM DOBÍJENÍM [odkaz] [odkaz] [odkaz]
aby vpoho mohla dobíjet SVŮJ HYBRIDNÍ POHON
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
JE POTŘEBA DÁT AUDINĚ NA*** !!
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]