Design
Přihlásit pro přidání komentáře
Marfek
parádní interiér. Ceny za ta auta jsou v normálním světě jinde než v Evropě (proto to chválím), stejně jako Evropa je jinde s okrádáním normálních lidí jinde, než je svět 😄. Mimochodem potvrzuje se to i teď na mistrovství světa, prostě Evropa a všechno s ní spojené (fotbal) je jen namachrované pozlátko okrádající slušné a pracující lidi.
interier je skutocne pekny :yes: ... v porovnani s astrou o cely svetelny rok dalej , navyse prehladny bez 50 zbytocnych tlacidiel
hyundai tymto stylom ( vertikalne orientovane vyduchy ventilacie s displejom hore medzi vyduchmi ) uz davno predbehol dobu a dnes je to prave konkurencia ktora interiery kopiruje od hyundaia.. od cadillaca cez jeep chevrolet opel az po infiniti :yes😒br />
hyundai :yes😒br />
europa je dnes uz k smiechu...korejci su uz pred nami a o 10 rokov bude aj cina :yes: ... opel medzi tym este 3 krat faceliftuje astru a corsu, fiat spravy 6ty facelift punta .... citroen padne na uroven dacie a lowendu .... takze aziati sa bat nemusia .. tu je to mrtve... dalsich 10 rokov pohoda ... aziati uz teraz maju naskok
hyundai tymto stylom ( vertikalne orientovane vyduchy ventilacie s displejom hore medzi vyduchmi ) uz davno predbehol dobu a dnes je to prave konkurencia ktora interiery kopiruje od hyundaia.. od cadillaca cez jeep chevrolet opel az po infiniti :yes😒br />
hyundai :yes😒br />
europa je dnes uz k smiechu...korejci su uz pred nami a o 10 rokov bude aj cina :yes: ... opel medzi tym este 3 krat faceliftuje astru a corsu, fiat spravy 6ty facelift punta .... citroen padne na uroven dacie a lowendu .... takze aziati sa bat nemusia .. tu je to mrtve... dalsich 10 rokov pohoda ... aziati uz teraz maju naskok
Zkus zaletět do Soulu nebo třeba i Kuala Lumpur. To je náskok několik desetiletí, nemáme šanci je dohnat
Ty zase perlis!!! Chvili to vypadalo, ze jsi diskuzne dozral, ale tvoje plakatova vyjadreni nejdou od 10-ti k 5-ti, nybrz rovnou k nule. Co slovo to perla.
Btw: v architekture vnitrku vidim spis Focus, tvuj oblibenej😉
Btw: v architekture vnitrku vidim spis Focus, tvuj oblibenej😉
Za jaky prachy myslis? Koho my evropane okradame?
Myslis ve fotbale francouze? Nebo nemce? Nebo holandany?
Podobny velkohuby prohlaseni mam rad 😄
Myslis ve fotbale francouze? Nebo nemce? Nebo holandany?
Podobny velkohuby prohlaseni mam rad 😄
Ji/Ri
Za mě jednoznačně skvělá kantýna!!! .... už tenhle model měl povedenou palubku.... a pokud to někomu něco evokuje, co tak Ferrari California?
Ale rozumím, všichni tady jezdíme minimálně bavoráky a audiny a šmajchlujem mergly.... v poslední době mám pocit, že jsem na auto dubai rallye......
Ale rozumím, všichni tady jezdíme minimálně bavoráky a audiny a šmajchlujem mergly.... v poslední době mám pocit, že jsem na auto dubai rallye......
_patrik
kdy Kia prezentovala svůj Sport Concept Car, také s pěkným dvoubarevným vepřovicovo (jelenicovo?)-černým interiérem: [odkaz] Výsledné Rio gen. 2005 už mělo finiš interiéru dost skromnější. Však to taky bylo prosté lidové malé auto, i když před příchodem Schreyera taková předzvěst lepších časů.
Chevroletu přeji vše dobré, ať se z té skrumáže identit vyhrabe.
Chevroletu přeji vše dobré, ať se z té skrumáže identit vyhrabe.
Ať žije IX35, středový panel je opravdu nic moc... měli by se učit u Kie
Stejně je to jedno, protože se to tady asi nebude prodávat, nebo se něco změnilo a Chevrolet zůstane na trhu?
naopak ... interier je prehladny.... tlacidla dostupne.... vsetko je hore na ociach.... tadial vedie cesta k spravnej ergonomii :yes: .... nastavovat klimu kdesi u paky dole a smatrat tam kdesi pod nohami alebo pozerat na displej kdesi dole pri kolenach .... to je uz prezitok ...
😉