Design
Klaudius
7
Nič v zlom teda, ale vyzerá to ako čínska hračka.
Přejít do diskuze
Karel6
Ta svalnatost spočívá v tom , že je o 13kW slabší než v nejsilnější naftě ???
Střelec
Smysl to ma jen takovy, aby na sebe Skoda upozornila v ramci koncernu a dala tam neco jineho nez plakat s napisem Simply clever. Hodnotu to ma podobnou, ale asi to udela lepsi praci mezi temi ksiltovkari
3_diamanty
k nicomu... podobne ako tie 10tky studii od alfy romeo ktore zapadli prachom a znacka teraz pada krachom :yes: doba je divna..... suhlas ... na somariny sa penazi najde vzdy....
Dave-lamino
Takové řešení je dílem profesionálů ? To snad néééééééééééééééééééé .Chlapci ,chlapci mám dojem ,že toho pěstujete nějak moc a už nemáte klapku soudnosti .............. .
Klaudius
Ty si kde nechal mozog, na toalete?
Na čo asi slúžia štúdie, prečo asi do nich značky investujú čas, invenciu aj peniaze, prečo sú štúdie vždy na titulkách médií, prečo sa autosalóny hodnotia okrem počtupremiér aj počtom štúdií a prototypov? No hádaj, slečinka...
Na čo asi slúžia štúdie, prečo asi do nich značky investujú čas, invenciu aj peniaze, prečo sú štúdie vždy na titulkách médií, prečo sa autosalóny hodnotia okrem počtupremiér aj počtom štúdií a prototypov? No hádaj, slečinka...
Střelec
cemu nerozumite, ze kdyb to byla opravdu cina tak je tu pomluva hned, ale kdyz je to pouze ala cina z MB tak je to super svalnaty krasavec. Vzdyt auto.cz musi z neceho zit nekdo tu reklamu musi preci zaplatit
diskuter13
jj, a tiez nerozumiem co je na nom "svalnate". Zeby tie rozsirene lemy blatnikov ? Lebo motor to isto nebude 😄
SCHROJF
A preco su tu fotky z pocitacovej prezentacie a nie z realu...ved to vyzera ako model na vystavenie na policku v obyvacke... :no:
RS23
Vysvetlí mi niekto k čomu je to dobré že zbytočne míňajú peniaze na drahé koncepty, ktoré aj keď by si ich chcel niekto kúpiť a niekomu by sa páčili , tak si ich nekúpi, lebo nepojdu do výroby.. ???
..ach ten dnešný svet.. 😒 .. ach tá škoda ... ;-\
..ach ten dnešný svet.. 😒 .. ach tá škoda ... ;-\