Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Jaros71
Za mne jednoznačně... :yes: :yes:
SUPER !
Po podivném designu Lexusu , se dá i na japonce dívat!
Podařené ztvárnění konceptu.
Po krásném novém X-Trailu i pěkné Murano.
Bravo Nissan! 😉
SUPER !
Po podivném designu Lexusu , se dá i na japonce dívat!
Podařené ztvárnění konceptu.
Po krásném novém X-Trailu i pěkné Murano.
Bravo Nissan! 😉
LVMH
Krásné by to bylo bez těch výběžků na světlech, šikmých lamel v masce chladiče a nepochopitelně hnusného zadního sloupku...
Souhlasím.To i "obstarožní" Mazda CX-7 vypadá mnohem lépe..Méně je někdy více..
marianek
Ac se mi libi i nynejsi Murano, to nahore vypada opravdu dobre. S timto se slapnout vedle ani neda. Skvele detaily. S radou Qashqai, Xtrail, Murano ma ted Nissan naslapnuto.
salamoon
este lepsie ako qq... 😲
jedina chybicka krasy je ta zaslapavacia "rucna" brzda.
jedina chybicka krasy je ta zaslapavacia "rucna" brzda.
st.paul
spolu s aktuálnou generáciou Hyundai Santafe a Infiniti série FX najkrajšie a hlavne originálne SUV. Pri pohľade na X1, X3 a novú X5 dosť dobre nerozumiem, kde súdruhovia z Mníchova urobili chybu...bože, to zas budú komentáre 😄
zrejme bmw stavia na evolucii dizajnu kdez to konkurencia ide skor revoluciu na to , otazne je dokedy nemcom ta evolucia vydrzi... prezvejkavat a zvacsovat tie X5ky donekonecna nepojde... naopak nissan na to ide sikovne... jedna hrana neostala rovnaka s povodnym modelom a pritom nikto nepochybuje o tom ze murena ostala murenou... mame tu opat klasicke murano.... a pritom opat paradne a jedinecne :yes😒br />
nissan ukazal ako sa to robi... 😉 .... nissan ma za mna palec hore .... tato cesta napredovania je podla mna spravna :yes:
nissan ukazal ako sa to robi... 😉 .... nissan ma za mna palec hore .... tato cesta napredovania je podla mna spravna :yes:
Je logický, že pokud se ti líbí Infi FX, nemůžeš najít nic zajímavýho na řadách X... 😉
z času na čas mám možnosť šoférovať x1 23d, čo je vcelku príjemná záležitosť. Problém je v tom, že človek musí z toho auta aj vyliezť a zvonka je to strašný pohľad😄 Niečo tak disproporčne zmrvené sa ťažko hľadá. Dovolím si tvrdiť, že akúkoľvek mainstreamovú automobilku by podobný design zabil, ale hold, ladvinky dvíhajú sebavedonie 😄
Na X1 nahlížím jako na zvýšenej kombík. Líbí se mi tradiční bavorácký markanty jako třeba dlouhá kapota. Oproti Q3 jednoznačně hezčí a to už čeká na výměnu.
Navíc je nezaměnitelnej, nová generace s kabinou umístěnou více u přední nápravy bude jistě konvenčnější.
X1 má problém v zastaralým interiéru, vně s nějakým opti paketem nevypadá pořád špatně.
Navíc je nezaměnitelnej, nová generace s kabinou umístěnou více u přední nápravy bude jistě konvenčnější.
X1 má problém v zastaralým interiéru, vně s nějakým opti paketem nevypadá pořád špatně.
paket v prémii sa rovná brutálnym priplatkom, osobne som za to, aby auto uz v základe vyzeralo slušne. Počkáme si na SUV od Alfy, tam by som sa dizajnu nebál, skôr sa zvedavý, koľká generácia napr. spomínanej x1 už bude na trhu 😄
Jsem rád, že jsi přes příplatky došel k CENĚ sám...to je tvůj hlavní problém u BMW 😄
Prémiovky prodávaj a nissan dělá designové revoluce 😉
Prémiovky prodávaj a nissan dělá designové revoluce 😉
Spíš bych se obával toho, aby Alfa SUV nevyjela na podvozku Tigiho II. 😉 Paket v prémii je povinnost. Navíc právě pakety efektivně snižují cenu proti dohazování jednotlivostí.
kde nič nie je, tam nič neberie 😄 ale rešpektujem, ze design je vec vkusu. Bmw však nie je o dizajne, ale o jazde a v tomto pripade klobúk dolu.
lowkick
1.čouhá z toho rendlík na všechny strany... 2. ty chromovaný hokejky ala DS=hrůza 3. zadní výklopné víko=katastrofa 4. Takhle to dopadá, když chce někdo využít potenciálu návrhářského softwaru na maximum 😄
a co couha z X5tky? lebo mne nepride ako moc pekna .. ak to mam slusne povedat, ja z nej citim zdochnuteho mamuta ...
nissan :yes:
nissan :yes:
Bereš to jako konkurenta X5? Woooow...to je trochu jiná kategorie i z uživatelskýho hlediska.
ano presne tak [odkaz]
a X3ku by som porovnal skor s X-trailom..... [odkaz]
niekde dokonca najdes aj x-trail porovnany s X5tkou ale to uz je vazne sila uznavam ... 😉
a X3ku by som porovnal skor s X-trailom..... [odkaz]
niekde dokonca najdes aj x-trail porovnany s X5tkou ale to uz je vazne sila uznavam ... 😉
Pokud bych si dovolil srovnávat, pak spíš s X6, která je víc "vystajlovaná"...X5 je užitkovější. Veškerý srovnání ale padá z pohledu image, motorizací a ceny.
Jenze nemuzes porovnavat jenom rozmery. BMW X5 je uplne nekde jinde technicky a kvalitou. Tezko rici jake bude nove Murano, ale ma-li clovek soudit podle stavajiciho modelu coz bylo asi vubec nejhorsi SUV na trhu, tak to asi nebude zadna hitparada. BMW X5 je na druhou stranu jedno z nejlepsich SUV na trhu, jsou to opacne konce kvalitativni stupnice SUV nabidky.
Někdo se tu rozplýval nad nádhernými detaily, mě naopak ty detaily ruší jinak zajímavej generel. 😉
Základem je obvyklý japan tvar, vlna na předním blatníku, stoupající spodní linka hrany oken, tj. "sport". Detaily z toho pak dělají konkrétní značku, viz. subaru XV, před pár dny lexus, teď murano. I když je fakt, že detaily typu světla á la hmyzí oči už jdou také napříč japonskými značkami, masivní prochromování či prostříbrnolištování zas spojuje Nissan více s Renaultem, v malém obrázku mi to docela připomnělo clio nebo captur. Každopádně je nové murano oproti obludnému předchůdci pokrok, interier je vyloženě fajn, tady ubrat na tloušťce těch stříbrných lišt, bylo by to výborné. Na rozdíl od lexu se tohohle auta nikdo nelekne, murano jede plně v aktuálním design trendu "líbivost". 😉
V interiéru mi vadí jen plastová hmota schránky před spolujezdcem a výborně zakrytej ovladač vyhřívání sitzen za voličem.
Zvenku je prima celkovej dynamickej tvar, dokonce ani Inifiniti linie od C sloupku dál se mi líbí, ale přeplácanost detailů mě neoslovuje. Každopádně určitě pokrok proti současnýmu tyranosaurus face...
Zvenku je prima celkovej dynamickej tvar, dokonce ani Inifiniti linie od C sloupku dál se mi líbí, ale přeplácanost detailů mě neoslovuje. Každopádně určitě pokrok proti současnýmu tyranosaurus face...
Bubáq
Zdejší diskutéři podle mého vcelku vhodně připomínají celou designově povedenou řadu crossoverů od Qashqaie, přes X-Trail až po nyní představené Murano. Určitě souhlasím i s těmi, kteří si povšimli vynikajícího designu interiéru, zvláště přístrojové desky.
Dovolím si ale upozornit, že poněkud nesprávně nebyl dosud připomenut velmi atraktivní Nissan Sport Sedan Concept [odkaz] ten celou povedenou práci současného designového teamu Nissanu opravdu korunuje. Tento soubor 4 mimořádně povedených modelů by mohl nadělat spoustu vrásek evropským výrobcům v Evropě.
Narozdíl od Pathfindera, který dosti nepochopitelně zůstal kdesi mimo hlavní nissanovitý proud, kdesi mezi nevzhlednými knedlíky (např. Outlander, nová SX4...). Nissan a Mazda designem opravdu bodují!
Dovolím si ale upozornit, že poněkud nesprávně nebyl dosud připomenut velmi atraktivní Nissan Sport Sedan Concept [odkaz] ten celou povedenou práci současného designového teamu Nissanu opravdu korunuje. Tento soubor 4 mimořádně povedených modelů by mohl nadělat spoustu vrásek evropským výrobcům v Evropě.
Narozdíl od Pathfindera, který dosti nepochopitelně zůstal kdesi mimo hlavní nissanovitý proud, kdesi mezi nevzhlednými knedlíky (např. Outlander, nová SX4...). Nissan a Mazda designem opravdu bodují!
Ghostyx
Za mě jednoznačně palec :yes: Exteriér a hlavně interiér vypadá přímo fantasticky... :-! Nissan poslední dobou válí. :yes:
twistedTSD
Za tohle dávám Nissanu velký :yes: ! Skvělá práce, a to již potřetí v řadě. Navazuje na nesmírně povedený vzhled svých sourozenců, přitom si ale zachovává svou typickou dávku originality. Výsledek je velice koukatelný a přitom nezaměnitelný...Jediné, co bych vytknul, je tvarování zádě. Různé linky, záhyby a hrany odnikud nikam, bez hlubšího smyslu...Na druhou stranu, detail v podobě krásné grafiky zadních světel dojem částečně napravuje.
ericn
Nissan se našel. Design začíná být k světu, jak se mi původní Murana nelíbili, tohle už začíná být dost zajímavé. Vlastně bych řekl, že mě styl Nissanu začíná docela oslovovat QQ, X-trail i tohle Murano je OK, jen ten Juke je pořád mimo 😉
pumpkin
Väčšinou už celkom viem predvídať reakcie v diskusií ale tu som sa teda netrafil. Čakal som teda negatívnejšie reakcie.
Základná vec čo mi pri nových 4x4 Nissanoch vadí je strata identity. Je mi jasné že oni to berú z opačnej strany, ako zjednotenie dizajnu, lenže nevidím na to dôvod.
Nový Qashqai vyzerá pekne, ale prečo by mal podobne vyzerať aj X-trail, Pathfinder a teraz aj Murano? Predtým som oceňoval tú rôznorodosť.
A čo sa týka dizajnu Murana, pozerám sa na to teraz prvýkrát... Interiér fajn,,, Bumerangové svetlá á la 370z sa celkom dajú, ale zadné partie auta až moc prekombinovali. Zatiaľ čo prvé Murano bolo strohé, tu je to už prehnané...
[odkaz]
[odkaz]
Základná vec čo mi pri nových 4x4 Nissanoch vadí je strata identity. Je mi jasné že oni to berú z opačnej strany, ako zjednotenie dizajnu, lenže nevidím na to dôvod.
Nový Qashqai vyzerá pekne, ale prečo by mal podobne vyzerať aj X-trail, Pathfinder a teraz aj Murano? Predtým som oceňoval tú rôznorodosť.
A čo sa týka dizajnu Murana, pozerám sa na to teraz prvýkrát... Interiér fajn,,, Bumerangové svetlá á la 370z sa celkom dajú, ale zadné partie auta až moc prekombinovali. Zatiaľ čo prvé Murano bolo strohé, tu je to už prehnané...
[odkaz]
[odkaz]
Murano vypadá konečně luxusně a exclusivně.. :yes:
Dřív bylo jen drahé a divné.
Nový styl Nissanu se povedl..nedivím se jeho aplikaci na další modely.
Jako Mazda a KODO.
Dřív bylo jen drahé a divné.
Nový styl Nissanu se povedl..nedivím se jeho aplikaci na další modely.
Jako Mazda a KODO.
tu je podobny pripad kedy je tiez navigacia pod ventilaciou [odkaz] ... nebolo by to lepsie opacne? displej hore a ventilacia dole? v com je ta finta tohto riesenia neviem
O co bych ale opravdu stál, je to, abych nemusel při pohledu na navigaci spouštět oči ze silnice kamsi dolů.