Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
XTad
Maska byla dobra, tu meli nechat. Naopak svetla nejakou retus potrebovala, jenomze u nich nezmenili ani optiku.
souhlas, světla jsou slabinou Cruze. Celkově aktuální podoba podle mého sedne vozu lépe, ale ani tohle nevypadá zle. Evropě už to ale může být dost jedno. Bohužel.
rohYpnol
Opravdu je smůla, že Chevrolet, když už z něj konečně něco vytvořili a nabízí zajímavé modely i pro Evropu, v Evropě končí.
Je paradoxní, že úspěchy u nás zažíval v době, kdy se tu plácal v korejském dědictví. Opravdu škoda. Cruze bude scházet, ne těm, co dostávají služební Octavie, ale těm, kteří kupují auta do rodin :-!
Je paradoxní, že úspěchy u nás zažíval v době, kdy se tu plácal v korejském dědictví. Opravdu škoda. Cruze bude scházet, ne těm, co dostávají služební Octavie, ale těm, kteří kupují auta do rodin :-!
cruze je velmi zaujimave auto suhlas... je skoda ze chevy odchadza prave v case ked sa nam zabehol cruze kombi, ked prisiel novy trax .... tie auticka su fakt slusne a je skoda ze sa im akosi nedoprialo ostat v eu.... mne bude chevy aj docela chybat a myslim ze aj majitelom sparkov, avea, orlanda tiez .... zrejme majitelia chevroletov asi nebudu nadseni z odchodu znacky z eu ;-\ ...
První podmínka vylučuje cokoliv od VW, druhá zbývající evropskou produkci. Zbývá už snad jen Mazda 3, která je ale cenově jinde. Pro mě neřešitelný 😒(
Možná nás bude víc a nějaký dovozce - třeba denker - ho začne vozit ve velkém ...
Chci sedan, nikdy jsem do něj nepotřeboval dát nic, co by se tam nevešlo. Ledničku kupuji jednou za osm let a ještě mi ji doveze obchod. Pro ostatní je přívěs.
Navíc😒br /> - při otevření kufru v létě nevyvětrám chlad z klimatizace, v zimě teplo z topení;
- nemusím při otevření nacvičovat dva kroky od auta, dva kroky k autu;
- nepodělá se vzpěra a není s ní problém ani v mínus třiceti;
- a vypadá jako celé, dospělé auto.
Kdo chce hatch, ať si ho koupí, já mám víc než dost důvodů pro sedan.
edit: Ještě mě napadá Linea, jde koupit?
Fluence má slabší podvozek.
Lancer je mimo, to je už nyní výběh a za rok? To by musel mít nástupce a o tom nevím.
Astra, Corolla a Mazda 3 jsou dražší, s 1.6 nad 350 tis..
Stále jsem nenašel náhradu - sedan 4,5-4,7 m, atmosféra, do 300 tis. 😒
Co je ale naprosto super, je hydralický posilovač řízení. To je sice "stará škola" a vezme si nějaké deci navíc, ale to musí zažít!