Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: BMW M5 vs. Mercedes-Benz E 63 AMG, aneb kdo má lepší zvuk?

13 komentářů

Choochoo
No zvuk jiste lepsi tady
[odkaz]
[odkaz]
Hittman
Spíš bych článek nazval: Kdo má lepší repro?! By mě zajímali, když porovnávali ty zvuky, zda měli vypnutou aparaturu, aby slyšeli pouze zvuk motoru..
Hittman
Nazval bych to: ...aneb kdo má lepší repro?! Mají hodnotit pouze zvuk motorů..
CHerokee
Repro? To jsou laděné výfuky.
fOE
Jako fanda BMW musim rict ze AMG. Nikdo neumi s vyfukem to co AMG a za takovym C63 amg si kolikrat muzu krk ukroutit. 😄
M5/M6 maji zvuk ktery rozhodne neurazi a budi respekt jak si ty 560k bestie zaslouzi, ale AMG si hraje svou vlastni ligu jeste o level vys.
Petrolhead_CZ
V týhle kategorii ''basově'' znějících aut má bezkonkurenční zvuk Jaguar...AMG zní výborně, ale je oproti Jagu takové ploché, ne tak šťavnaté, chraplavé a prskající.
MarTin1
Klasickej sériovej lauf vs Akrap za cca 150 000.-..... chceš větší bordel u MB?? Vyřízni u E63AMG rezonátor....

[odkaz]
Jaros71
Mohli by to nyní pouštět F-jedničkám při závodě..ty zvuky sekaček na trávu jsou děsné!
vabis
Každá z jmenovaných skupin má svůj specifický okruh fandů, kteří vědí proč se řadí právě tam a jsou věrní. Tu druhou skupinu v zásadě uznávají, ale sami by nikdy nepřestoupili. Je jen na každém z nás kam. Osobně mám jasno už léta 😄
Nove Milla Giri
Osobne mám radšej tenor ako baryton. Mercedes mi pripomína Messerschmitt, BMW znie pre mňa lepšie, ale ani jeden sa nevyrovná zvuku Maserati (nechajme bokom Ferrari). Viem, porovnávam motory s turbom a bez turba, ale nedalo mi to. Mojim ušiam najlepšie znie taliansky tenor.
Petrolhead_CZ
Nejlepší zvuk má v týhle kategorii stejně s velkým náskokem Maserati...potom následuje Jaguar, který je oproti AMG takový šťavnatější, chraplavější a prskavější. BMW vyluzuje umělý nemastný neslaný pazvuk.

Mase v týhle třídě drtivě vede: [odkaz]

XFR-S: [odkaz]
tonerka.cz
Gratuluji každému, kdo má v garáži jedno z těchto aut 😄
Deathstar
Zvuk a jeho obliba je subjektivní měřítko. Mercedes E 63 S zní trochu jak muscle car,hodně duní, respekt za to, že se takhle projevuje i při přítomnosti turba. BMW s touto specifikací zní pro mé uši o něco lépe,méně dunivě. To říkám jako fanda MB.

Ale jelikož má Bávo příplatkový výfuk za 8000 eur, nevím jestli je to srovnání fér.."Základní" M5 totiž zní o dost méně výrazně, kdežto "základní" E63 s nižším výkonem zní stejně jako verze S..

Zajímavé by bylo tak srovnání zevnitř ,BMW má šidítko,které pouští zvuk v reprákách ,MB si vystačí z mechanikou výfuku a zvukem motoru

Nejlepší zvuk od Mercedesu obecně pro mě má SLS/C63, s atmosférou 6.2 litru. Neduní tolik jako biturbo E63,víc chraplá a štěká a je vyváženější.
U BMW obecně vede zvuk atmosferické V10 z minulé M5/M6