Novinky
white label
No dobre, ale teraz čo je to ta "mreža"...? :😉 8-s >😁
P.S.Já jen žes to přeložil ze slovenštiny do slovenštiny..., ale chápu, že asi nemáte všichni na klávesnici "ř"...
P.S.Já jen žes to přeložil ze slovenštiny do slovenštiny..., ale chápu, že asi nemáte všichni na klávesnici "ř"...
kolmar
ale vyberies!!! a keby si moje komentare sem-tam cital tak vies, ze talianky a spanielky nemam rad... a k tomu keby si vedel co znamena Fiat (to T je Turino - cize taliansko) tak vies, ze ja a Fiat do kopy nejdeme ani nahodou. Jedine zeby si mi ponukol special S2000 tak v nicom takom som nesedel tak by mi bolo jedno, ze to je punto :-!
jazva
klietka=mreža. a nehovor mi, že si to nevedel. si už nepamätáš na pondelkové inscenácie????? 😉
To mi pripomenulo jeden televízny program o autách, ktorý bežal v krajine našich južných susedov. V jednej epizóde sa venovali špeciálne Mercedesom a rozhodli sa jemne humorným spôsobom poukázať práve na široký záber výrobcu - od jazdy kamiónom cez porovnavací test ML a X5 (ten z pohľadu ženy ako väčšinového používateľa týchto áut, pre mužov s prestrihmi na predtočený rozhovor so sexuológom ohľadom možného predĺženia penisu >😁 ) až po policajné áčko. "Zlatým klincom" programu bolo, keď medzi testami Eska a E63 AMG na okruhu otestovali spomínaný ***cuc v akcii aj s reportážou zo žumpy >😁
Navtech
Nevim, co je klietka, tak se u vás říká dětem? Ty mam každopádně dobrovolně.
Ronault.
Nula je taky číslo, takové neutrální. Ani moc a ani žaloststně málo, toť pozitivum >😒]
Nie, ale Márianek tu písal, že o chvíľu bude na treťom mieste Lexus. A on má na konte nulu! 😲
jazva
vidíš, a toto sa mi na MB nepáči. Na ulici stretneš od ***cucu až po superšport. A to mi tak trochu degraduje práve tie civilné autá. Teda aby som sa správne vyjadril, tak dojem nekazia tie superšporty, ale skôr tie ***cucácke autá a im podobné...
kolmar
s klietkou sa neprizna :-! asi tam je pevna prepazka s izolaciou, carrier na streche a maz luxusnu nahradu Daily a vozis hovedzie tej naj kvality hickane Airmaticom >😁
kuko
je to jednoduché - prostě si ho nikto nekúpil, takže ho nemali komu predať
ale vážně chceš porovnávať predaje nemeckej trojky s Lexusom?
ale vážně chceš porovnávať predaje nemeckej trojky s Lexusom?
prejt
Protože Lexus na rozdíl od Mercedesu a BMW není prémiová značka, ale jen jinak nazvaná Toyota.
jazva
ááá jeden z mála dobrovoľníkov. No tak potom nič. Ale klietku hádam nevozíš dobrovoľne. Alebo aj tá sa ti páči?
jazva
Váš Vašek ako pravý pravý politik to určite podpíše a keď ti prídu prašule, tak si môžeš namiesto tej maringotky už aj sedan kúpiť. >😒] 😉
Navtech
Senát schválil odpočet DPH u osobních aut pro podnikatele😒br />
Podnikatelé od dubna zřejmě budou moci při nákupu nového vozu u všech osobních automobilů uplatnit odpočet daně z přidané hodnoty. Počítá s tím novela, kterou schválil Senát. Normu nyní dostane k podpisu prezident republiky... Vašek.
Podnikatelé od dubna zřejmě budou moci při nákupu nového vozu u všech osobních automobilů uplatnit odpočet daně z přidané hodnoty. Počítá s tím novela, kterou schválil Senát. Normu nyní dostane k podpisu prezident republiky... Vašek.
MAP2009
Česká se logicky na odpočet DPH. Bylo hloupé když o něm Kalousek mluvil od loňského listopadu. A je hloupé že neplatí ihned po schválení. V Dubnu očekávám velký "boom" s auty. Já osobně na to čekám také.
Plautus
čaká sa na šrotovné...i pri dvoj a viacmiliónových autách >😁
ale inak, tak ako Ty, predpokladám, že tam bude do istej miery súvis s odpočtom DPH a do istej miery aspoň čiastočné šetrenie firiem a sledovanie vývoja krízy...opatrnosti nikdy nie je dosť...
ale inak, tak ako Ty, predpokladám, že tam bude do istej miery súvis s odpočtom DPH a do istej miery aspoň čiastočné šetrenie firiem a sledovanie vývoja krízy...opatrnosti nikdy nie je dosť...
Lebo lexus si neprosi z "halierojebucich" wannabe bohatych, ktory si do premioveho vozu strcia motor z traktoru... asi preto 😉