Ty asi nebudeš moc na holky žejo? >😒]
Natasha Bernard [odkaz]
Lisalla Montenegro [odkaz]
A vedle toho si hned na první vteřině kde je ta holka dobře vidět zapouzuj video - neboj to dáš 😉
No a kdyby ne [odkaz]
Když první upozornění na chybu nestačilo, tak mi ten tón přišel celkem na místě. Sorry ale ty holky si zas tak podobný nejsou. Navíc stejnej čas jako odpověď že v tomhle videu de stejně spíš vo Natašu zabralo napsat to do Googlu kterej vypliv celkem jednoznačnou odpověď [odkaz] 😉
To si děláš *? >😁
Jungman napsal blbost a dostal upozornění že to poplet. Místo toho aby si to ověřil což mi přijde naprosto normální a pak to vopravil radši věnoval čas tomu psát sem že si stejně myslí že to nenapsal blbě. No napsal
Eště něco ty pokryteckej šovinistickej hajzlíku co redaktorovi řiká pane Jungmanne a holce blbá krávo? 8-s
Natasha Bernard [odkaz]
Lisalla Montenegro [odkaz]
A vedle toho si hned na první vteřině kde je ta holka dobře vidět zapouzuj video - neboj to dáš 😉
No a kdyby ne [odkaz]
Jungman napsal blbost a dostal upozornění že to poplet. Místo toho aby si to ověřil což mi přijde naprosto normální a pak to vopravil radši věnoval čas tomu psát sem že si stejně myslí že to nenapsal blbě. No napsal
Eště něco ty pokryteckej šovinistickej hajzlíku co redaktorovi řiká pane Jungmanne a holce blbá krávo? 8-s