Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
PicoBello
velmi podarene auto - skutocne sa mi paci. a test len potvrdil, ze nie je len vzhladovo podarene, ale aj kvalitativne na urovni.
inak, lenivy som guuglit: aku ma cenu v CR (alebo aj SR) diesel Chevy Cruze?
:yes:
inak, lenivy som guuglit: aku ma cenu v CR (alebo aj SR) diesel Chevy Cruze?
:yes:
[odkaz]
pisou 378000, coz je teda dechberouci, za takovou porci kary, no tomu rikam skvela cenova politika hned od startu, nezbyva nez :yes:
pisou 378000, coz je teda dechberouci, za takovou porci kary, no tomu rikam skvela cenova politika hned od startu, nezbyva nez :yes:
NO ja asi pujdu do benzinu za 319 000 ale připlatim si za vinovou metalizu. Je to nadhera, za cenu lepší Fabie s normalni vybavou dostat poradnej bourak.... to potesi.
vyborna cena - pred piatimi/desiatimi rokmi toto bolo auto strednej triedy a teraz ho mas za 378 litrov v diesli a s vybornou vybavou. skutocne parada.
To teda jo, navic uz za tu cenu 1,6 83kW, to je parada, i kdyz se musi vyzkouset, jak to pojede, neco jineho jsou kone na papire a na silnici.
No a 15 za klimu a jedem, za tu cenu je to teda bezvadna kara
No a 15 za klimu a jedem, za tu cenu je to teda bezvadna kara
No měl by mít nový podvozek , jeste sportovne naladeny. No ta 1.6 asi to nebude pro sportovce, ale zrychleni a max speed je řekněme přijatelná a za tu cenu...
Tvar přední kapoty a hlavní světlomety = nový Avensis.
nikdy som nerozumel tymto internetovym porovnavacom dizajnu aut 😄
je predsa prirodzene, ze sa automobilky inspiruju ..
je predsa prirodzene, ze sa automobilky inspiruju ..
ani mě se tohle auto nelíbí. Design jak z číny... ale uznávám, že je za poměrně dost rozumnou cenu. :-!
Podla mna je to prvy hezky sedan v tej triede po ROKOCH...same hnusne skarede auta su v tom segmente. jedina vec co sa mi trosku nepaci su zadne svetla...ale v celku velmi velmi velmi hezke auto
Je to opravdu nadherna cena jenom přidam srovnani co za toto cenu muzete mit tedy za 319 000 kč
Mazda 2 Ceplus 1.3 - 310 900 kč
škoda fabia Ambiente 1.6 - 314 900 kč
Škoda Roomster vybava roomster 1.6 - 354 900 Kč
Volkswagen Polo 1.6 - 351 700 kč
A tak dále. Je to proste kus auta za skvělou cenu.
Mazda 2 Ceplus 1.3 - 310 900 kč
škoda fabia Ambiente 1.6 - 314 900 kč
Škoda Roomster vybava roomster 1.6 - 354 900 Kč
Volkswagen Polo 1.6 - 351 700 kč
A tak dále. Je to proste kus auta za skvělou cenu.
Davido07
Prohlizel jsem si Cruze v sobotu na autosalnu v Lipsku a mimoradne me to auto prekvapilo! Design je velmi povedeny, interier nemene. Kvalita materialu a zpracovani dobra. Myslim, ze to konkurence vc. Fabie bude mit hodne tezke;
No jednak fabie , která ve slušné výbavě přijde na stejné peníze, ale také octavie která je ve stejné třídě jako cruz. A to jak Tour která vyjde na 309 000 což není tak velkej rozdíl ale také nová faceliftovaná octavie bude mit co delat. Vzhledem k ceně, ale uvidime no.
Musím říct, že se bohuzel pletete... jsme v zemi České, kde boháči kupují pouze 1.2HTP ve Fabiích kvůli megakvalitním plastům a Octávky s letargickými 1.6MPI kvůli mega kufrům... zbytek se nepočítá - FLEET.
Standardni Lojza z hospody nepotrebuje "nekvalitniho" Korejce, kdyz Fanda rikal, ze Fabka se prece vyplati, skvely design, vyborne motory (predevsim ten slavny trihrnek - vzdyt i Nemci z nej padaji na hubu a kupuji ho jako divi), kvalita plastu tak neuveritelna, az se taji dech a ten levny, kvalitni servis - tot obrovske plusy, kvuli kterym "bohati" cechackove, kteri vesmes berou zaklad na LEAS voli prave SKODU... a tak ta nekvalitni prodkuce z poloostrova tam nekde v Asii nema sanci... tu si koupi pouze socka "co na tu Shade nema" 😉
Standardni Lojza z hospody nepotrebuje "nekvalitniho" Korejce, kdyz Fanda rikal, ze Fabka se prece vyplati, skvely design, vyborne motory (predevsim ten slavny trihrnek - vzdyt i Nemci z nej padaji na hubu a kupuji ho jako divi), kvalita plastu tak neuveritelna, az se taji dech a ten levny, kvalitni servis - tot obrovske plusy, kvuli kterym "bohati" cechackove, kteri vesmes berou zaklad na LEAS voli prave SKODU... a tak ta nekvalitni prodkuce z poloostrova tam nekde v Asii nema sanci... tu si koupi pouze socka "co na tu Shade nema" 😉
Bylo by dobré,Lojzíku, mluvit sám za sebe a ne za národ.Asi seš hospodský týpek,když víš,co se tam povídá.Ti znají vše,zbytek lidí dělá rozhodnutí sami za sebe.Tipnu si,ale v J.K. se bude nejvíc prodávat korejské, v USA + Canada americké vozy,určitě tam jsou nejvíc vidět,ve FR vedou francouzská,byť některá ze Slovenska..je třeba se s tím smířit.A nemyslet si, že všichni jsou úplní blbci. :-!
zlysoused
to je to co mě při pohledu na to auto napadá.
Tak ted te nechapu, ostatne ani ty, kteri v tomto aute vidi inspiraci jinde, prijde mi to jako dost originalni kousek, hlavne maska je typicky chevy.
Po dlouhe dobe jde videt velice originalni auto, ktere nikoho nevykrada, nevnucuje se nicim, proste elegan
Po dlouhe dobe jde videt velice originalni auto, ktere nikoho nevykrada, nevnucuje se nicim, proste elegan
DaewooMaster
V úvodu článku se píše: "Cruze je velmi povedenou kombinací evropského stylingu doplněného americkou přídí. Navíc přichází stylově nejprve jako sedan, což je opět veskrze americký přístup." - ve skutečnosti se ale jedná o ryze korejský design (šéfdesignérem byl Taewan Kim) a sedany jsou v Koreji, resp. celé Asii, oblíbené ještě víc, než v USA...
A Kórejec nemôže navrhnúť auto v európsko-americkom štýle?
Jasne že jo.. ale je to jedno, jestli je tohle asijskej styl tak mi to je stejně jedno >😁 proste auto je hezký. POdle mě je to americko asijskej styl. Předek je americkej zade asijskej. Zaleži jenom na kvalitě, jestli je dobrá tak není co č´řešit, auto je hezký a ten interiér povedenej.
Jasně, že může, ale byla to spíš reakce na tu křečovitou snahu článku najít na tom autě něco amerického (i když vyjma loga na něm nic takového není), než zbytečné dohady nad něčím tak subjektivním, jako je design. Zajímavé je, že nedávno u Insignie se nikdo nesnažil za každou cenu ji popisovat jako typický americký sedan, i když má k USA stejně daleko (nebo blízko?) jako tohle Daewoo... 8-s
To neni korejskej design, podivej se na auta, ktera se prodavaji v Korei, to je korejsky design...
695
Úplne bezpohlavné auto..proste len auto...ničím zaujímavé ;-\
Možno až tak,že je škoda že sa k nemu vyjadrujem >😒]
Možno až tak,že je škoda že sa k nemu vyjadrujem >😒]
Po informaci o ceně ,jsem byl velmi zvědav na skutečný výsledek ,a po osobním pokoukání a vyzkoušení můžu říci že ,skutečnost je lepší než obrázky, fakt velmi pěkné auto !! Velmi mne překvapil i interiér, který je poměrně kvalitně zpracován o proti korejským autům z minulosti (ale to už asi je opravdu minulost viz. Kia,Hiunday,). Pokud má diesel takové parametry jak uvádí výrobce tak asi není co řešit, výbava super oproti ceně - velmi zajímavá nabídka . Záruka 3 roky ,nevím jak je na tom s kvalitou ? Rád se dozvím praktické info. Počkám si asi na kombík, měl by být. tak uvidíme.
CIZEK
Je to jasný chevrolet už zase musel v někom hledat inspiraci, tentokrát se obětí stal Opel Insignia.Interiér je hobně podobný a nese se v samém stylu, a žád je taky dost podobná(také hodně se svažující strřecha na styl kupé).Předek je chevroletskej(typicky hnusnej). :no:
Uz jsem se bal, ze kdyz Chevy sedan, tak jedine dovoz z ameriky, jsem moc rad, ze se sem toto auto dostava!
Ted jen nevim, jestli cerveneho nebo bileho... 😄
hele ale ted me napada, bila s cernou strechou, no, to by byla teprve krasa...doufam, ze budou nejake limitovane verze a ze by to slo
[odkaz]
proste nadhera, jak zvenku tak zevnitř.
Nicmene dneska vidime, ze cruzovi slusi jakakoliv barva...mozna i ta hraskove zelena 😄