Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
Dinar
sedí, s nějakou výbavou za dvadva, dobré. 😄 :yes:
Zatím jediný web, kde jsem viděl možnost konfigurace, byl na BMW stránkách Belgie.
AW M4 manuál, 19ky, plná kůže, karbonové lišty, Connected Drive Paket, Komfortzugang, couvací kamera, PDC, Surround View, Adaptivní Msport podvozek, head-up - 90 000 EUR.
AW M4 manuál, 19ky, plná kůže, karbonové lišty, Connected Drive Paket, Komfortzugang, couvací kamera, PDC, Surround View, Adaptivní Msport podvozek, head-up - 90 000 EUR.
"Příplatek" za M4 (proti M3) mi přijde spíš pouze "symbolický", i proto bych měl mezi nimi jasno docela rychle... 😉
samael
je to dobrý kup,mám sice obavy,že se duch starších emek už nevrátí,ale pořád to budou zajímavá auta,což se mnoha jiných produktech BMW říct rozhodně nedá.Staré časy už jsou zřejmě navždy fuč.
xjara
Takze od ted se sedanum rika ctyrdverove kupe? Vubec je ten vyraz blbost. Ale M3 je snad klasicky sedan nepletu-li se.
tom_hardy
Trošku ste to asi doplietli, alebo ten od koho ste prevzali článok "...s proměnným časováním ventilů Valvetronic a vaček Double-Vanos."
Double-Vanos je práve časovanie ventilov - double od toho že je aj na výfukových aj na sacích ventiloch, obdoba napr. Double VVT-i od Toyoty...
A valvetronic je zas premenilivý zdvih ventilov, obdoba prepínania vačiek ako V-TEC od Hondy, len tu je to riešené sofistikovanejšie 😄
Double-Vanos je práve časovanie ventilov - double od toho že je aj na výfukových aj na sacích ventiloch, obdoba napr. Double VVT-i od Toyoty...
A valvetronic je zas premenilivý zdvih ventilov, obdoba prepínania vačiek ako V-TEC od Hondy, len tu je to riešené sofistikovanejšie 😄
djmetla
Je to krásne auto. Bol by som blbec ak by som povedal že sa mi M3 resp. M4 nepáči ale tá cena mi ničí sen. Nie som stých čo si to môžu hneď dovoliť a ak vôbec no mám sen ako každý, kto šoféruje auto pretože ho to baví. Auto v konfigurácii akej by som chcel by ma stálo ca 90k eur. To je pekná suma no za tú sumu si kúpim najskôr Nissan GT-R. Som hrdým majiteľom e46 320d z roku 2003 a nemôžem sa sťažovať. Tento rok si zadovážim ešte jednu E46 ale už vo verzii M. Sú to krásne autá, nenáročné na údržbu a z množstvom dostupných náhradných dielov. BMW robíš krásne autá ale najkrajšie si už spravil (e36, e46)! A za tú cenu si viem predstaviť vo svojej garáži Hi Tech GT-R (mám slabosť pre Hi-Tech)
" mám 2 roky passata TDi 125kW. Pokud tomu hodně šlapu na krk v německu tak 5,8 l nafty/100km,Prostě motory TSi nic moc hodně mne to zklamalo, spotřeba i výkon. Další auto bude 6V, TDi. Benzin raději ne."
jestli se jen snazis rozvirit diskuzi a pak se jen bavit, tak jsi pitomec
Včera mne nemohl jeden dohnat do kopce, tak mne pak předjel
Poslední dobou se nejčastěji setkávám s "borci" s bílými OIII v holobytu (černé kliky dveří, poklice...) a rádi se mi těsně nalepí za auto a vybočují ke středu silnice jako by chtěli předjíždět, ale hned jen tak nepředjedou, ani když mají tu možnost , a jedou za mnou tímto stylem dokud někdo z nás neodbočí jinam nebo předjedou přes odbočovací pruh a přechod anebo si počkají na silnici vyšší třídy, přidají na plný plyn a s troubením předjíždí. Na rovince se je snažím nechat předjet, nepojedu kvůli nim 150km/h na okresce, ale v zatáčkách pak řada z nich čučí, že nestačí na SUV , naštve se a na rovince to rozjíždí naplno, aby se za mne pokusili zase nalepit. Opravdu je nechápu... Samozřejmě všechny řidiče toho typu Octavií nechci hned házet do jednoho pytle, u každého typu auta se může najít pitomec.
Nekdy me po presednuti do manzelcina auta prekvapi naprosto rozdilne chovani ostatnich ridicu. Proste v MB-Becku bez xenonu a samolepkou "dite v aute" jsem za posranka a div ne votloukanka, zatimco ve Vianu nebo v G nic podobnyho nezazivam, i kdyz muj ridicsky styl je stejny.
jsou to chudaci