Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

Dakar 2014: 2. etapa - šedé duny jdou ruku v ruce s překvapením (nové foto)

10 komentářů

borg111
Velmi sa tesim, ze automobilka s takou tradiciou ako je Tatra, napriek viacerym hrozbam krachu v nedavnej minulosti stale zije a sutazi v jednom z najuzasnejsich zavodov sveta. Priam by som povedal, ze som na Tatru hrdy 😄
Wartburg 353W
Snad to letos nosna roura unese
Otrava
A propo, netuší někdo, proč jede Loprais v druhé (a teď třetí) etapě tak pomalu? Začal tak dobře a teď mu špička ujíždí...
guze
Mám takový pocit že v druhé jel bez čelního skla a prý i nějaký problém s 4x4.... 😄
dr.biker
Je to uvedené ve videu, Loprais jel bez pohonu 4x4, který nefungoval. A také mu vypadlo čelní sklo, takže jel dost dlouho bez čelního okna. To musel být masakr, zvláště když prý předjížděl okolo 50 závodníků. Prach a kamení musel být úplně všude.
jossalito
Bída je, když se to auto rozkládá už v druhé etapě... 8-s
wolff
to je pravda...
Začínám si o tom myslet svoje...

Jako stát se může..., ale ty problémy jsou dlouhodobějšího charakteru...
Anonym
:yes: :yes: snad mu to vydrží.

překvapili docela bělorusové s MAZem, zatím nejedou špatně

naopak zklamal Gordn s Hummerem
wolff
Neměl by sis ten palec rozmyslet?
Uvědomuješ si jaké značce (nebavím se teď o jezdci) dáváš svůj palec nahoru?
Vždyť ten Nizozemec jede na kamionu z téměř tovární stáje, kterou ty tak nenávidíš!!!!
Přehodnoť to... 😉
Já sem si jistý, že přece De Rooy na továrním Fiatu nemůže vyhrát.... >😒] >😒] >😒]

Bakaný Fiat
Anonym
Já fandil už jeho otci když jezdil na legendárním DAFu Turbotwin. Takže tak, kromě Tater prostě muj oblíbenec.

No tak jede na Ivecu a co?
Já fandil Barrichellovi když jezdil v F1 a přitom ferrari sem nikdy nemusel. Znam lidi co fandili Webberovi a RedBull nenáviděli. A? Fandit jezdci a ne stáje se dá..... opačně je to horší.