Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
figurka
Dojem z toho auta mám dosti neurčitý a dal by se charakterizovat jedním jediným slovem a to: nevím.
Původně jsem dosti radikálně odsoudil 1. Tribecu, ale časem se v mých očích proměnila v jedno z nejhezčích ( a velmi originálních ) velkých SUV a dle reakcí kolem jsem v tom nebyl sám. V souvislosti s Tribecou mě také velmi zamrzel velmi brzký facelift, který z originálního SUV udělalo "šedou myš z davu". Bohužel, Subaru asi zpanikařilo z prvních hysterických reakcí na netu. S Outbackem ( a vlastně i s Legacy ) to ( aspoň u mě ) může dopadnout podobně. Při představení větší či menší rozpaky, ale časem, když lze auto potkat i v provozu s ostatními přibližovadli se může ukázat jako originální a zajímavá alternativa. Ostatně podobné jsem to měl i s Imprezou a když se dnes podívám vedle sebe na novou Mazdu 3 a Imprezu, tak víc té "Koreje" vidím v té 3 než u Subaru.
Třeba je Subaru větší "vizionář" než vůbec umíme a můžeme pochopit. >😁 ;-\
Původně jsem dosti radikálně odsoudil 1. Tribecu, ale časem se v mých očích proměnila v jedno z nejhezčích ( a velmi originálních ) velkých SUV a dle reakcí kolem jsem v tom nebyl sám. V souvislosti s Tribecou mě také velmi zamrzel velmi brzký facelift, který z originálního SUV udělalo "šedou myš z davu". Bohužel, Subaru asi zpanikařilo z prvních hysterických reakcí na netu. S Outbackem ( a vlastně i s Legacy ) to ( aspoň u mě ) může dopadnout podobně. Při představení větší či menší rozpaky, ale časem, když lze auto potkat i v provozu s ostatními přibližovadli se může ukázat jako originální a zajímavá alternativa. Ostatně podobné jsem to měl i s Imprezou a když se dnes podívám vedle sebe na novou Mazdu 3 a Imprezu, tak víc té "Koreje" vidím v té 3 než u Subaru.
Třeba je Subaru větší "vizionář" než vůbec umíme a můžeme pochopit. >😁 ;-\
GTI
Cos čekal? Pro mne je to ten pravý Subaru. Znám Tribecu, znám Imprezu, znám Forestera, znám Legacy. Outback přece do toho portfolia dokonale svou vizualitou zapadá. No, umíš si tam představit místo toho Outbacka například A4 Allroad? Vždyť to by bylo, jako když tam přilétl e😜onát z Národní galerie.
Myslím, že pravověrní Subaristé jásají. Takhle to oni cítí, to je jejich pravá estetika, jejich svět. Naštěstí to není diktát. Můžeme si vybírat. Někoho v těchto segmentech osloví A6 Allroad, někoho A4 Allroad, někoho ten náš scoutík od Octavie a někdo jezdí třeba Volvo XC70... že jo? Jde jenom o to, jestli máš za svým volantem či za svou klávesnicí potřebu vykřikovat do světa tu podivnou myšlénku, že u aut na vzhledu nezáleží. Od audisty či od volvisty jsem tohle zatím nikdy neslyšel...
Myslím, že pravověrní Subaristé jásají. Takhle to oni cítí, to je jejich pravá estetika, jejich svět. Naštěstí to není diktát. Můžeme si vybírat. Někoho v těchto segmentech osloví A6 Allroad, někoho A4 Allroad, někoho ten náš scoutík od Octavie a někdo jezdí třeba Volvo XC70... že jo? Jde jenom o to, jestli máš za svým volantem či za svou klávesnicí potřebu vykřikovat do světa tu podivnou myšlénku, že u aut na vzhledu nezáleží. Od audisty či od volvisty jsem tohle zatím nikdy neslyšel...
Přiď si zadriftovat na pískoviště k nám za panelák a pochopíš, co je to symetrical, voe. Subaru rulezzz! 😉
Něco jsem napsal, ale nejde to sem vložit, tak alespoň ten palec. :yes:
...na vrcholu zoufalství. Bejvalo to "docela" pěkný auto. A cenově srovnatelnej Scout prohrával právě kvůli absenci permanentu... Kolikrát jsem ten permanent vlastně využil? Nevím. Možná víckrát než si myslim, ale vědomě? Tak dvacetkrát za čtyři roky. Je to důvod k odpuštění toho, do čeho se Subaru oblíká? Asi ne. XC70, A6 i A4 Allroad jsou o míli jinde. A to nejen vizuálně, ale i komfortem. Jak Volvo tak i Audi si tě uvnitř hýčkaj. V Subaru si musíš najít "novej" posaz, abys si při přejezdu šneka neudělal o strop bouli na hlavě. Kůže je fajn, ale oproti tý ve Volvu klouže. Klimatizace kolísá o dva stupně a na zadních sedadlech není vůbec. Rádio neumí iPoda. Převodovka ujde, ale jak jí dáš do těla, nestíhá. Podvozek skvělej, drží, je čitelnej, ve smyku ho přečteš rychlejc než zelenýho raula, ale je snad ten v Audi nebo ve Volvu horší? Poznám to? Asi ne. Navíc stárnu, tak z okreskovejch závodů přecházim spíš na dálniční plavby... Takže? Vypadá to na velký sbohem. Bylo to krásný, ale je čas se posunout. Jdu zatelefonovat na Jarov 😉
Proč jen jsou si ta hodnocení a následné útěky od značky skutečných vlastníků Subaru tak podobné? A proč se tolik liší od oslavných permanetoboxerotěžišťových ód řidičských es píšících do zdejších diskusí? Kdo to ví, odpoví, odpoví mi na otázku...
Jinak, :yes: 😉
Jinak, :yes: 😉
Odpověď je Dinare, vcelku jednoduchá. Od Subaru k Audi je přeci jen ještě poměrně dlouhá finanční cesta. Asi tak jedno auto 😄 A je vždycky snazší si ospravedlnit prázdnou peněženku znaleckou volbou, jak to píšeš?, permanentoboxerotěžišťovýho skvostu, než neschopností vydělat víc. A tu neschopnost nemyslím jako posměšek. Sám jsem na Allroada ještě nedochcal (pardon). Prostě se Subem je sranda, je to solidní kára, pokud umíš řídit (což bohužel moc lidí neumí), zažiješ s ní i spocený trenky, ale pak jednou sedneš do BMW, Audi nebo Volva (Mercedesy najetý nemám) a zjistíš, jak to ve světě aut je doopravdy. A to se místním tlučhubům špatně přiznává. (Navíc ve Finsku, tam je to s autama uplně jinak 😉 )
ako majiteľ subaru aj audi Ti môžem odpovedať na pár "otázok", ktoré si položil. začneme od konca, podvozok spoznáš 123 teda pokiaľ nie si absolútne neschopný 😄 audi je na tom horšie 😄 s automatom 5AT u oubacku súhlas, nebyť pádiel a S# tak pekne dusí charakter auta. ipod mňa osobne netrápi. Koža nekĺže ale to nie je podstatné. Čo je podstatné je to, že subaru spoluprácou s toyotou začalo vyrábať aj pre mňa ako nadšeného používateľa nepochopiteľné veci, zjavne určené najmä pre americký trh. Aj keby som sa preniesol cez vzhľad nepochopím výkonovú variantu 3.6 a kombináciu s 5AT, jednoducho na "top" model je to málo. Chápem, že preháňať 221mm svetlej výšky by asi nebolo kóšer s 350 koňmi ale toto?
Takže outback určite áno ale ostane v tejto verzii a o rok či dva jeho čas príde, posunie sa na zimné sídlo, kde bude plniť funkciu auta "na weekedy".
A ešte k tomu starnutiu, každý to má inak, niekto sa poddá a nevládze a niekto nie. Škoda každého kto sa poddá... >😒]
Takže outback určite áno ale ostane v tejto verzii a o rok či dva jeho čas príde, posunie sa na zimné sídlo, kde bude plniť funkciu auta "na weekedy".
A ešte k tomu starnutiu, každý to má inak, niekto sa poddá a nevládze a niekto nie. Škoda každého kto sa poddá... >😒]
Ono to právě není o tom, jestli jsem absolutně neschopnej šofér nebo ne. Ultimativní jízda, kdy dostaneš auto na hranu je něco, co zažiješ jen párkrát za rok. Zbytek cestování je o pohodlí a bezpečnosti. A při ultimativní jízdě s prominutím natrhnu zadnici kdejakýmu outbacku na okresce i s Fábií (pokud tam nebudou dlouhý rovinky). Ale o to tu nejde. Silnice nejsou místo určený pro závodění. O tom je to stárnutí. Získáváš zkušenosti, jseš víc vyježděnej a už si nepotřebuješ dokazovat, že jsi na silnici nejrychlejší. Vozíš s sebou rodinu a tu tvoje závodnický choutky nezajímaj. Takže zpět k tvým odpovědím. Když vedle sebe postavím Outbacka a Allroada, neboj se, že s oběma dojedu do cíle plus mínus autobus stejně rychle. Jenže v tom Allroadu si moje žena natáhne nohy, nebude mi neustále štelovat klimu, já si pustim muziku, jakou budu chtít a dcera v sedačce nebude prosit ženu, ať se posune, protože si nemá kam dát nožičky 😉
nehovoril som o jazdení hrane, ani o závodení, práve to je to čo som chcel vedieť či pochopíš. Ale nevadí.
Inak moje skúsenosti s audi sú tie, že neprídeš v rovnakom čase, pretože audi je stále v servise 😄 to je len na rypnutie a jediné čo ma odradzuje od audi okrem bezpohlavného dizajnu.
Neviem či sa som sa ťa to už nepýtal ale čo ťa viedlo k nákupu outbacku? Pretože akutálne je to malé auto so všetkými "nedostatkami" ako si ich vymenoval. S tým sa dá súhlasiť. Ale musel si mať predsa zdravý rozum keď si ho kupoval 😄 A nákup outbacku odhliadnúc od všelijakých fanúšikovských rečí a subaristického nadšenia je naozaj rozhodnutie, ktoré sa robí na základe nejakých kritérií a nie systémom, počul som, že je to dobré auto...
edit: hovoríme o A6 allroad alebo o A4?
edit2: pozeral som tabuľkové čísla A4 B7;A4 B8;Outback
g) podélný prostor vpředu min/max (mm): 910/1130;990/1230;860/1070
h) podélný prostor vzadu min/max (mm): 610/830;510/760;680/920
i) výška nad sedadlem - vpředu (mm): 980;1040;1000
j) výška nad sedadlem - vzadu (mm): 950;970;950
k) šířka vpředu (mm): 1400;1490;1440
l) šířka vzadu (mm): 1370;1450;1430
Nech počítam ako počítam do A4 asi nepôjdeš (ak si má žena natiahnuť nohy a malá jej nemá kopať do sedadla), teda neviem ako je na tom akutálny A4 allroad, to by mohlo situáciu mierne meniť
Ja sám hľadám čo po outbacku, a čím ďalej tým viac sa mi zdá, že to bude nejaké kupé 2+2. S deckami jazdím aj tak TLC. A o kufor mi nejde, už mám všade kam chodím veci. Jediné čo budem musieť prikúpiť je kočík do "zimného sídla".
Inak moje skúsenosti s audi sú tie, že neprídeš v rovnakom čase, pretože audi je stále v servise 😄 to je len na rypnutie a jediné čo ma odradzuje od audi okrem bezpohlavného dizajnu.
Neviem či sa som sa ťa to už nepýtal ale čo ťa viedlo k nákupu outbacku? Pretože akutálne je to malé auto so všetkými "nedostatkami" ako si ich vymenoval. S tým sa dá súhlasiť. Ale musel si mať predsa zdravý rozum keď si ho kupoval 😄 A nákup outbacku odhliadnúc od všelijakých fanúšikovských rečí a subaristického nadšenia je naozaj rozhodnutie, ktoré sa robí na základe nejakých kritérií a nie systémom, počul som, že je to dobré auto...
edit: hovoríme o A6 allroad alebo o A4?
edit2: pozeral som tabuľkové čísla A4 B7;A4 B8;Outback
g) podélný prostor vpředu min/max (mm): 910/1130;990/1230;860/1070
h) podélný prostor vzadu min/max (mm): 610/830;510/760;680/920
i) výška nad sedadlem - vpředu (mm): 980;1040;1000
j) výška nad sedadlem - vzadu (mm): 950;970;950
k) šířka vpředu (mm): 1400;1490;1440
l) šířka vzadu (mm): 1370;1450;1430
Nech počítam ako počítam do A4 asi nepôjdeš (ak si má žena natiahnuť nohy a malá jej nemá kopať do sedadla), teda neviem ako je na tom akutálny A4 allroad, to by mohlo situáciu mierne meniť
Ja sám hľadám čo po outbacku, a čím ďalej tým viac sa mi zdá, že to bude nejaké kupé 2+2. S deckami jazdím aj tak TLC. A o kufor mi nejde, už mám všade kam chodím veci. Jediné čo budem musieť prikúpiť je kočík do "zimného sídla".
Mňa teší, že je to konečne Subaru, ktorého nevyzerá jak unisex slipy... Konečne volačo(okrem Tribecy) so štýlom.
Kvasoň
a zaměstnat konečně dizajnéra??? Chápu, že subatisté koupí skoro vše, ale pokud chtějí rozšiřovat základnu, tak toto je málo. 😒
marianek
Kombi stredni tridy s nejlepsim pohonem 4x4. Toto je fakt, proti kteremu si dovoli argumentovat jen....ten, ktery Subaru nikdy neridil.
Pokud se kdokoli pokusi srovnat techniku s moznou konkurenci, bude mit problemy.
A4 nestaci koncepci 4x4, ani spolehlivosti.
XC70 nestaci koncepci 4x4 ani spolehlivosti.
Octavia Scout? .... Prodava se vubec? Nestaci koncepci 4x4 ani spolehlivosti.
Nekdo se nahore snazil psat, ze je v Outbacku snad malo mista na zadnich sedackach. Hmmm...kolik z vas v tomto modelu jiz sedelo? Osobne bych si stezoval na misto na zadni lavici v A4.
Co se tyce vzhledu, jde o ciste osobni, subjektivni zalezitost. Okoukany vzhled Audi s neprilis komunikativnim podvozkem, rozhranim, ktere je skoro nemozne obsluhovat za jizdy nema zadny trumf v rukavu. V pomeru ceny/hodnot zde vitezi Subaru.
Outback je v teto tride sazkou na jistotu. Zvlaste v dnesni dobe brojeni proti SUV.
Pokud se kdokoli pokusi srovnat techniku s moznou konkurenci, bude mit problemy.
A4 nestaci koncepci 4x4, ani spolehlivosti.
XC70 nestaci koncepci 4x4 ani spolehlivosti.
Octavia Scout? .... Prodava se vubec? Nestaci koncepci 4x4 ani spolehlivosti.
Nekdo se nahore snazil psat, ze je v Outbacku snad malo mista na zadnich sedackach. Hmmm...kolik z vas v tomto modelu jiz sedelo? Osobne bych si stezoval na misto na zadni lavici v A4.
Co se tyce vzhledu, jde o ciste osobni, subjektivni zalezitost. Okoukany vzhled Audi s neprilis komunikativnim podvozkem, rozhranim, ktere je skoro nemozne obsluhovat za jizdy nema zadny trumf v rukavu. V pomeru ceny/hodnot zde vitezi Subaru.
Outback je v teto tride sazkou na jistotu. Zvlaste v dnesni dobe brojeni proti SUV.
ale no zase takto sa pototo z outbacku 😄 prečo nespomenieš, čo outback nemá také fantastické, napr. brzdy, ktoré pri ostrom jazdení vädnú veľmi rýchlo? Outback je aktuálne slušné auto, dá sa kúpiť za slušnú cenu ale zase z neho robiť úplnú dokonalosť? Už si nekritický ako GTi >😁
Zalezi jak jezdis a brzdis. (Nedavno jsem videl starsi dil Top Gearu, kde Richard Hammond ridil Porsche 911 a stezoval si na vednouci brzdy)
Chyby najdes v kazdem automobilu. Ani Outback neni stoprocentni. Treba tyto chyby vsak porovnavat s moznou konkurenci. Ani A4 se nemuze pysnit 100% brzdy. Navic je vzdy treba si uvedomit za jakouze cenu dany automobil kupujes.
Outback nema interier vyrobeny z tak kvalitnich materialu jako A4. Znovu vsak....co je pro tebe dulezitejsi? Hezci podsviceni, nebo jistejsi podvozek? Take je namiste znovu pripomenout cenu.
Chyby najdes v kazdem automobilu. Ani Outback neni stoprocentni. Treba tyto chyby vsak porovnavat s moznou konkurenci. Ani A4 se nemuze pysnit 100% brzdy. Navic je vzdy treba si uvedomit za jakouze cenu dany automobil kupujes.
Outback nema interier vyrobeny z tak kvalitnich materialu jako A4. Znovu vsak....co je pro tebe dulezitejsi? Hezci podsviceni, nebo jistejsi podvozek? Take je namiste znovu pripomenout cenu.
Vidíš to moc jednostraně. Jako kdyby Symmetrical AWD byl pupkem světa. Podívej se, kolik má Audi motorů, převodovek, bezpečnostních i komfortních prvků, jak to všechno lze mezi sebou krásně zkombinovat a pochopíš, proč je Audi tam kde je a proč se na něj Subaru dívá zespodu a to nejen cenou.
Jasně, ale ty máš v autě osm motorů a tři převodovky? Obecně je to určitě marketingová výhoda, ale když ti sedne to, co japonští výrobci obecně nabízí ve svých "megabalíčcích" (většinou tam je podobně, než si pak za větší peníz připlatíš jinde), nemá smysl to řešit. Prémie (nebo můžeme skoro obecně říct evropské značky) je založena na tom, že si s autem tak trochu pohraješ, zatímco japonec se tě zeptá, jestli tam chceš šíbr a co to má mít za barvu >😁.
PS: U subaru asi viděli reklamu na Škodu Octávii: "bylo těžké ji změnit...". Řekli si OK, my taky nevíme jak začít, tak z toho taky uděláme korejce. >😁 😐 ;-\ 😒 8-s
PS: U subaru asi viděli reklamu na Škodu Octávii: "bylo těžké ji změnit...". Řekli si OK, my taky nevíme jak začít, tak z toho taky uděláme korejce. >😁 😐 ;-\ 😒 8-s
U Subaru ale i u ostatních japonců je vše v pořádku, pokud si průměrný, nenáročný zákazník. Ovšem v případě, že chceš něco, co 51% zákazníků nepožaduje, už zažíná být problém. Např. konkrétně u Subaru: chceš silnější než 110kW diesel? Máš smůlu. Chceš ho mít v AT? Máš smůlu. Chceš funkční navigaci pro ČR? Prodejce ti řekne, zbytečně byste si připlácel za nejvyšší výbavu, lepší službu vám udělá kdejaký přenosný Garmin. A tak můžu pokračovat. Takže výsledek je ten, že v "megabalíčcích" je opravdu spousta věcí, ale při detailnějším prozkoumání, je tam polovina věcí, které člověk ani nechce a druhá polovina, která mu tam schází.
v niečom máš pravdu, v niečom nie. Napr. tá navigácia je hlúposť, ja mám v outbacku navigáciu a čuduj sa svete je to kenwood=garmin, pozri si fotky na MA. Nie je to žiadna prestavba, jednoducho môj predajca používa hlavu a ponúka riešenia nie kecy. Keď to porovnávam napr. s phaetonmi kde dodnes nemám handsfree, pretože ho tam servis _nevie_ namontovať (skúšal som nie jeden servis) a porovnám si "triedy" outbacku a phaetonu tak je to hanba. A nikde nevypisujem, že u phaetonu mám smolu.
Jednoducho konkrétne outack je auto pre špecifickú skupinu zákazníkov, ktorý potrebujú auto aj na cestu aj mimo cestu. A zatiaľ nemal konkurenciu. Teraz možno A4 allroad ale inak nič (kvôli svetlej výške). Kúpiť si outback na rodinné jazdenie po diaľnici, to chce už fanúšika.
A ako majiteľ outbacku môžem povedať, že je to auto, s ktorým veľmi rád jazdím. Nepamätám si bežné auto v týchto cenových reláciách, ktoré by ma tak chytilo ako toto. Vlastne klamem, doma je nová hračka ale s tou sa nedá jazdiť denno denne.
Jednoducho konkrétne outack je auto pre špecifickú skupinu zákazníkov, ktorý potrebujú auto aj na cestu aj mimo cestu. A zatiaľ nemal konkurenciu. Teraz možno A4 allroad ale inak nič (kvôli svetlej výške). Kúpiť si outback na rodinné jazdenie po diaľnici, to chce už fanúšika.
A ako majiteľ outbacku môžem povedať, že je to auto, s ktorým veľmi rád jazdím. Nepamätám si bežné auto v týchto cenových reláciách, ktoré by ma tak chytilo ako toto. Vlastne klamem, doma je nová hračka ale s tou sa nedá jazdiť denno denne.
Mam rovnake skusenosti. V rodine mame teraz uz 3 SUBARU a problemi boli len tieto : Legacy Outback 2.5 nesvietila kontrolka zaradenia redukcie - prepinac bol obliaty pepsi/vycistene/, 3x predne ziarovky H7, vyrobene v Nemecku/Philips, Osram/, inak len bezny servis a to ma auto 127000 Km. Druhe rovnake auto 1x ziarovky H7, zaseknuty kluc v zapalovani po nastartovani / na kluci bola pred zastrcenim namotana izolepa/ - opravene svojpomocne, inak len bezny servis pri 189000 Km. Tretie Subo Impraza je nove /srotovne/.Nedavno som bol v Nemecku/ trasa BA,Praha,Mlada Boleslav,Liberec/ skoro celu cestu prsalo,snezilo a tu sa ukazali skvele jazdne vlastnostio Subo.Mal som nastavene na tempomate 135 Km po dialnici medzi Prahov a Brnom.Na rovinkack ma predbehovali velke SUV,Octavie,Fabie, ked prisli zakruty zrazu len huf cervenych brzdovych svetiel a ja davam smerovku a vsetkych predbieham. To sa opakovalo viac krat, vypinam tempomat, pridavam na 150 Km a uz mam pokoj od tych rizikovych aut aj ich soferov. Chapem tie znacky na tej dialnici v zakrutach obmedzujuce rychlost v dazdi na 100 Km. Len tam mali dat dodatkovu tabulu - NEPLATI PRE SUBARU.To iste aj na ceste z Boleslavi do Liberca, sama prudka zakruta, stupania, klesania - raj pre SUBARU. Uzasny pocit v dazdi,snehu je pri rozbiehani na krizovatkach, ked sa vedla mna postavi ine akoze SUV/auto vaziace nad 1.5 tony,alebo pripojitelny pohon/ a sofer evidentne chce ferovku. Pridam plyn a auto zrychluje ako na suchom povrchu. Ja mam 5O Km a to druhe auto sa este len snazi bojovat s pretacanim kolies.Kto nesoferoval Subo v narocnejsich podmienkach, pripadne rizikovych situaciach nikdy nepochopi kvality koncepcie SUBARU. Vela stastnych kilometrov a pre vodicov Renaultov,Citroenov,Peugotov,Octavii, nehrajte sa na soferov rely ked sa vas snazi predbehnut ine a hlavne lepsie auto.
mozgog
proč jen ta auta pořád rostou do výšky ;-\ ,
nepotřebuju mít nad hlavou 35cm vzduchu, na "starém" Outbacku byl sexy poměr mezi světlou výškou a celkovou výškou (spíš nížkou), ta proporce byla skvělá, stejně jako u starého Forestera, tohle začíná být standartní nafouklý kombík designově alá Tribeca.... jo a k těm Allroadům výše, nevím jak s natahováním nohou, ale zmínil bych i spolehlivost, a tam je Allroad tečkou na horizontu v dáááálce za Subaru (výměna celých motorů ještě v záruce atd...atd...)
nepotřebuju mít nad hlavou 35cm vzduchu, na "starém" Outbacku byl sexy poměr mezi světlou výškou a celkovou výškou (spíš nížkou), ta proporce byla skvělá, stejně jako u starého Forestera, tohle začíná být standartní nafouklý kombík designově alá Tribeca.... jo a k těm Allroadům výše, nevím jak s natahováním nohou, ale zmínil bych i spolehlivost, a tam je Allroad tečkou na horizontu v dáááálce za Subaru (výměna celých motorů ještě v záruce atd...atd...)
ozawasan
tak s Outbackem je to lepší. Počkám, jak mi radil jeden kolega, až to auto uvidím na živo - dám na jeho radu a zhodnotím až pak, ale dovolím si regovat na pár výroků, které tu zazněly.
Ad premisa - kdo nemá na pořádné auto - kupuje subaru - No porovnám-li cenu nového XT s ročním autem - tedy v podstatě novým - od audi či bmw - nevidím rozdíl. BMW je perfektní vůz s dokonalým pracovištěm řidiče - a lhal bych, kdybych řekl, že čistě pro zábavu bych ho nechtěl - ale pokud tedy mluvíme o autu, vyhovujícím mým potřebám a zálibám, musel bych si vrtule pořídit dvě - jedno rezervní.... K audi se vyjadřovat nebudu, protože fóršprunk turch technýk je vidět na počtu servisních zásahů u těchto klenotů. A navíc studenočumáčí interiér audi - byť luxusní Vám nepomůže, když na blikačkách stojíte na dálnici a čekáte na apšlepfágen. Jinak já když jezdil audi měl štěstí na kus - krom jednom kikslé elektroinstalace, kdy se palubka rozsvěcela jak vánoční stromeček, jsem jezdil normálně. Kolegové toto štěstí neměli a nejvíc mne bavili jejich ranní telefonáty typu - ty vole zas mně to nepustí dovnitř.... A jistě - BMW, Mercedes a Audi jsou v očích lidí, kteří měří jiným jen podle hmotných statků - odznakem schopností - servis drahý, díly drahé, auta drahá - ty ten na to musí mít - to je machr...
K prohlášení, že to subárku při ultimátní jízdě nandá Fabie - velice odvážné tvrzení a jsem k dispozici. Velmi rád se podívám na divoké ultimátní průjezdy zatáček sériové fábie - btw - legacy je jiná třída..... ale když už srovnáváme hrušky s jablky, že.....
Takže - závěrem - pokud bych na to měl - jako, že jsem - použiji slovo z příspěvku - tak vysoko nedochcal - tak si na ježdění na silnici pořídím aston martin, do terénu LC, a na dřevo H3T. Jelikož ale nejsem Bohem nadán schopnostmi jako ostatní - driftuji na pískovišti a jezdím sociálním vozem, který mi vyhovuje 😉
Ad premisa - kdo nemá na pořádné auto - kupuje subaru - No porovnám-li cenu nového XT s ročním autem - tedy v podstatě novým - od audi či bmw - nevidím rozdíl. BMW je perfektní vůz s dokonalým pracovištěm řidiče - a lhal bych, kdybych řekl, že čistě pro zábavu bych ho nechtěl - ale pokud tedy mluvíme o autu, vyhovujícím mým potřebám a zálibám, musel bych si vrtule pořídit dvě - jedno rezervní.... K audi se vyjadřovat nebudu, protože fóršprunk turch technýk je vidět na počtu servisních zásahů u těchto klenotů. A navíc studenočumáčí interiér audi - byť luxusní Vám nepomůže, když na blikačkách stojíte na dálnici a čekáte na apšlepfágen. Jinak já když jezdil audi měl štěstí na kus - krom jednom kikslé elektroinstalace, kdy se palubka rozsvěcela jak vánoční stromeček, jsem jezdil normálně. Kolegové toto štěstí neměli a nejvíc mne bavili jejich ranní telefonáty typu - ty vole zas mně to nepustí dovnitř.... A jistě - BMW, Mercedes a Audi jsou v očích lidí, kteří měří jiným jen podle hmotných statků - odznakem schopností - servis drahý, díly drahé, auta drahá - ty ten na to musí mít - to je machr...
K prohlášení, že to subárku při ultimátní jízdě nandá Fabie - velice odvážné tvrzení a jsem k dispozici. Velmi rád se podívám na divoké ultimátní průjezdy zatáček sériové fábie - btw - legacy je jiná třída..... ale když už srovnáváme hrušky s jablky, že.....
Takže - závěrem - pokud bych na to měl - jako, že jsem - použiji slovo z příspěvku - tak vysoko nedochcal - tak si na ježdění na silnici pořídím aston martin, do terénu LC, a na dřevo H3T. Jelikož ale nejsem Bohem nadán schopnostmi jako ostatní - driftuji na pískovišti a jezdím sociálním vozem, který mi vyhovuje 😉
Ta technika zustava uz pres 10 let stejna a to je snad posledni plus. Od te chvile co prisla na trh Tribeca nasledujici Imprezou, Foresterem a ted tohle je pro me priserny mix Kia, Hyundai a Daewo👋Chevy. Ja uz mam treti Subaru (Outback, Legacy, Forester) a asi tesne pred ukoncenim vyroby si koupim naposledy stavajiciho Outbacka. Co pak bude dal nevim - auta budou stale jezdit skvele (ikdyz novy Forester udajne neni to co byval), ale kdyz si budu kupovat auto za nekolik set tisic tak si musi i libit!!! Komu se ten novy laciny a ubohy trend libi - bude spokojen. Pro me to bude mozna lepsi v tom, ze nebudu mit roupy a auta mi zustanou jeste nekolik let 😉
P.S.😲šklivý mi to nepřijde, spíš to patří do kategorie : je třeba si na to zvyknout a strávit. Tedy tam kam např.Fabie
Zkus si culibrka 😄