Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
PTS
... že ta S3 byla po erzetě nějak moc čistá? >😁 Tak či tak je to krásná reklama a vidět babičku jet oblakem prachu je nádherná podívaná :yes:
Ondris
To Sport quattro je tak neuvěřitelně nádherný auto...
"Muset" vybírat mezi tímhle a o deset let mladší Integrálou, asi by mě ranila mrtvice. >😁
"Muset" vybírat mezi tímhle a o deset let mladší Integrálou, asi by mě ranila mrtvice. >😁
Karel6
Copak by Horch mohl byť jen připustit že ani po třech desetiletích náskoku díky technice nedokáže postavit auto které by překonalo jejich mistrovské dílo SportQuattro
Je to jen o tom, co automobilka postavit chce a co si postavit dovolí. Quattro bylo ve své době vrcholem produkce Audi. Dnes máš vrchol R8 V10.
Spíš se snaží vylepšit image S3. Se Sport Quattrem nemá nic společného a ani to není vrchol nabídky Audi. Naopak, je to samý spodek nabídky rychlejších Audi. Vždyť to auto ani nevyrábí quattro GmbH.
BruceWayne
>😁 Ovšem rád bych tento duel viděl na "ostro" a za volantem starýho Waltra :yes: Nedrží Quattro stále rekord Pikes Peak???????? Když jsem před dávnými časy byl svezen v Quattru, tak zážitek na zbytek života!! Jedinný a poslední Audi co mělo něco nadpozemskýho ...
A co první generace S a RS modelů?
RS2 a Ur-S4/S6 byly také úžasné. V RS2 jsem samozřejmě nejel, S6 s pětiválem mě ale dost bavilo. Jízda sice připomíná plavbu výletním parníkem, ale v přímce je to s lehce upraveným motorem nehorázná raketa.
RS2 a Ur-S4/S6 byly také úžasné. V RS2 jsem samozřejmě nejel, S6 s pětiválem mě ale dost bavilo. Jízda sice připomíná plavbu výletním parníkem, ale v přímce je to s lehce upraveným motorem nehorázná raketa.
rekord pikes peak už nedrží asi 100 let 😄
No tak já myslím, že Stig je dostatečná řidičská kapacita. Quattro už dávno rekord nedrží. Oni navíc už ty výsledky nejdou porovnávat, když postupem času vyasfaltovali trať až nahoru.
Enthusiastic.driver
...mohlo to být i lepší. Prostě to tak nějak uplynulo, aniž by to zanechalo jakýkoliv dojem hlubší než 1 minutu... 😄
Jasně že Stig je či byl jeden z mála z nej, ale ke Quattru patří Walter :yes: A Pikes je tedy už jen dělaný pro "formule a spidery"
Až ti do docvakne, dej vědět.
Pokud ho mermomocí chceš vypnout úplně, mělo by fungovat odpojení senzorů jako u jiných aut. Přijdeš tím i o ABS, to je ale pro "skutečného" řidiče určitě plus. 😄
Jde to i čistěji, změnou nastavení řídící jednotky. Některá auta mají proti tomu ochranu, ale i pak to jde, jen to není tak snadné. Některé "autoškoly" mají takhle upravená auta, právě aby sis vyzkoušel rozdíl.
Pokud ti jde o vylepšení silničního auta, tak u některých je to skutečně otázka jen změny jedné položky a je hotovo. V servisu by si toho ani neměli všimnout. Ale jak jsem napsal, některá auta mají ochranu. I když to půjde nastavit, tak se to nemusí projevit, nebo to po dalším startu bude zpět na původní hodnotě. Tam to chce větší zásah a už to nemusí být tak snadné utajit před autorizovaným servisem. Je dobré také myslet na důsledky. Když to bude něco zásadnějšího a nebudeš na to mít patřičné papíry, tak se na tebe také pojišťovna může vykašlat. ESP je nutné pro to, aby auto získalo homologaci.
S tím odpojením senzorů je hloupý, že právě přijdeš i o to ABS ;-\