Ekonomika
WinDiesel
Nějak mi nepasuje US trh a úspěch Fordu a globální trh.
Toyota je silná v Japonsku, v Asii, Evropě, v Číně a USA. Ford nemá žádné prodeje v Japonsku, malé v Asii, nic moc Čína a je dobrý v USA. To na Toyotu zdaleka nestačí.
Podobné platí pro VW, až bude mít skutečně silné prodeje v USA, pak může předběhnout Toyotu. Čína na to stačit nebude, VW tam má náskok ten se ale zvětšovat nebude, Toyota je tam jako doma.
A co se týče slova signifikantní, to je takový mazlíček, moc hezky zní. >😁 >😁 >😁
Toyota je silná v Japonsku, v Asii, Evropě, v Číně a USA. Ford nemá žádné prodeje v Japonsku, malé v Asii, nic moc Čína a je dobrý v USA. To na Toyotu zdaleka nestačí.
Podobné platí pro VW, až bude mít skutečně silné prodeje v USA, pak může předběhnout Toyotu. Čína na to stačit nebude, VW tam má náskok ten se ale zvětšovat nebude, Toyota je tam jako doma.
A co se týče slova signifikantní, to je takový mazlíček, moc hezky zní. >😁 >😁 >😁
Globálně Toyotu už letos předběhl VW, teda VAG... I když to je jenom mezičas, je docela reálný, že ji fakt udělá.
white label
V poho..., to byla jen sranda...
Ale co třeba, v tomto případě..., bez "výraznějších" prodejů...? 😉
Ale co třeba, v tomto případě..., bez "výraznějších" prodejů...? 😉
Navtech
Jsi intoš >😁 >😒] a basta >😁
Každopádně na Toyotu v podstaně nemá nikdo. V celosvětovym pohledu určitě ne.
Každopádně na Toyotu v podstaně nemá nikdo. V celosvětovym pohledu určitě ne.
Za intelektuála se nepovažuju, ale když bych to neměl nějak opisovat, tak mě slovo "signifikantní" napadne taky jako to nejvhodnější, protože např. "významné" nebo "zásadní" mi v tomhle kontextu nesedí nejlíp.
Neříkám, že lepší české slovo nenajdeme, ale já bych to bez rozmejšlení řekl taky.
K té neochvějné světové dominanci Toyoty: V dubnu ji v US prodejích o 8 tisíc předběhl FoMoCo, který se tím (alespoň pro tenhle měsíc) stal znovu americkou dvojkou, skoro po dvou letech.
Neříkám, že lepší české slovo nenajdeme, ale já bych to bez rozmejšlení řekl taky.
K té neochvějné světové dominanci Toyoty: V dubnu ji v US prodejích o 8 tisíc předběhl FoMoCo, který se tím (alespoň pro tenhle měsíc) stal znovu americkou dvojkou, skoro po dvou letech.
white label
A nesedíš náhodou taky "signifikantně" ve sněmovně, nebo
v senátu...
Tam mají také "potřebu" používat cizí slova hlavně tam, kde to není vůbec nutné... 😉
v senátu...
Tam mají také "potřebu" používat cizí slova hlavně tam, kde to není vůbec nutné... 😉
Subaru.in
Tlacit muzou, a Ja jim osobne preju uspech. Ale je to platne jako hazet hrach na zdi.
To je jako kdyz se Lexus snazit prodavat v Evrope hybrid a mysli si ze uspeje jako v USA.
To je jako kdyz se Lexus snazit prodavat v Evrope hybrid a mysli si ze uspeje jako v USA.
WinDiesel
Že Toyota zůstane s náskokem největším producentem vozidel... Smůla. Možná někdy příště, VW... Čína možná pomůže ale bez signifikantních prodejů v USA to nepůjde...
> trh.
> Toyota je silná v Japonsku, v Asii, Evropě, v Číně a
> USA. Ford nemá žádné prodeje v Japonsku, malé v
> Asii, nic moc Čína a je dobrý v USA. To na
> Toyotu zdaleka nestačí.
No, a možná právě proto jsem psal o Fordu v US a ne o Fordu ve světě.