Frankfurt 2013
Pekelná Micinka
:yes: Tak se z redakce prořekli, o co tam na těch press dnech ve skutečnosti jde. >😒]
CenturionCz
"Dobrý autosalon se neobejde bez tradičního kouření". Ale jinak dobrý článek.
Anonym
které modelky sou němky, hehehe >😁 >😁 >😁
když je němka hezká tak z 80% má rodiče odjinud původem >😁 >😁
když je němka hezká tak z 80% má rodiče odjinud původem >😁 >😁
Ivan_M
Občas je nutné odpočinout si od všech kol a motorů, musím uznat, že Škoda si vybrala opravdu pěkně, obvzlášť pokud jsou to všechno slečny z Německa
Ja Prvni 123
Hmm.. a teď si představ, že díky tomu to primitivnímu, zaostalému a v jistém smyslu i barbarskému sexismu ses i Ty narodila...
>😒]
>😒]
Pacho69
35, 59, 63... skvělé...
Škodovka má vyloženě slovanské typy...
Ta "reprezentantka" u jůndaje by měla zajít k holiči, co je to za "modelku" s takovým účesem, hnus, velebnosti...
Škodovka má vyloženě slovanské typy...
Ta "reprezentantka" u jůndaje by měla zajít k holiči, co je to za "modelku" s takovým účesem, hnus, velebnosti...
Jaros71
Letos žádná sláva..ty auta jsou rozhodně mnohem podařenější. 😉
Na mnohem menším Autosaloně v Brně to byly jiné krásné kusy modelek.. >😒]
Ale zase těch autíček tam tolik nebylo.. :-!
Na mnohem menším Autosaloně v Brně to byly jiné krásné kusy modelek.. >😒]
Ale zase těch autíček tam tolik nebylo.. :-!
Ondris
A jako každou středu a každý pátek, je tu Avantime se svým VĚKEM ŽENY! >😁
Je to fajn?
Je to fajn?
Ja Prvni 123
😉
Akorát nevím, kde berete ta čísla - já tam žádný nevidím.
😒
Ale ta brunetka, co stojí sólo u červenýho Rapida je jasná jednička.. je to ta vlevo z těch dvou s oplatkama...
😉
Rozpouštěcí pohled...
Akorát nevím, kde berete ta čísla - já tam žádný nevidím.
😒
Ale ta brunetka, co stojí sólo u červenýho Rapida je jasná jednička.. je to ta vlevo z těch dvou s oplatkama...
😉
Rozpouštěcí pohled...
3_diamanty
takmer vsetky.....
davam hlas o miss autosalonu celkom jednoznacne 😉 tejto : [odkaz] zlatucka :yes: sympaticka a vyzera tak nejako normalne a prirodzene 😉
davam hlas o miss autosalonu celkom jednoznacne 😉 tejto : [odkaz] zlatucka :yes: sympaticka a vyzera tak nejako normalne a prirodzene 😉
Enthusiastic.driver
Máte taky dojem, že Škodovka to letos hosteskama všecko převálcovala? :😉 >😒]
Ozzman
Všechny sou pěkný >😁 Ste nejaký vybíraví >😁 S žádnou byste si před kamarády neudělali ostudu, jak vařej z fotky nepoznáš a do postele? Asi holky od Škodovky >😁
Doval
No neviem, ci je prave tato "zlatucka" - vyzera dost nablblo a s tymi odrastenymi vlasmi rozhodne nevyzera velmi prirodzene. Ale ano, tie splihle a mastne vlasy jej dodavaju na prirodzenosti
Doval
34 :yes😒br />
Vie niekto, pri akom aute stoji? Mozno sa budu dat vygooglit aj ine pohlady :-!
Vie niekto, pri akom aute stoji? Mozno sa budu dat vygooglit aj ine pohlady :-!
vabis
hodnit podle jedné fotky je někdy ošidné, sami víme jak někdy na foce vypadáme k světu a jindy rovnou mažeme. Nebo na fotce pěkný, ale jak to promluví tak děs. Ale šlo by😒br />
14 / 27 / 34 / 49 :yes: / 80 / 82 :yes:
14 / 27 / 34 / 49 :yes: / 80 / 82 :yes:
romgator
no jo, ta 34 je fakt kost. Mě se ale líbí ty dvě asijský kočičky pár snímků předtím, a to 29 a 32 a 18, ta poslední je už naše (evropská) 😄
Pekelná Micinka
No vidíš, a já zrovna něco takového sháněl pro maminku. Myslím jako ten potah. Tedy ne jako potah na maminku, jako potah na žehlící prkno. >😁 😉
Pacho69
Tedy ty odrosty ve vlasech, to je teda "modelka"... Na první pohled reprezentuje >😁
Hammunasakra
Dík >😁
Možná bych jí vzal současně s tou z titulní fotky a byla by šance na dokonalej večer >😒]
Možná bych jí vzal současně s tou z titulní fotky a byla by šance na dokonalej večer >😒]
tramtadADAM "tydýt" Lej(No)vák
Ale ten potah na žehlící prkno co má na sobě je fakt hnus 8-s
Darkproject
Ja som tam bol včera, z firmy na Trade days. vstup 45€ a skoro žiadnu z tých krásavic som tam nevidel.... ;-\ ....Najmú ich na Press days, pofotia a na zvyšné dni ostanú už len tie študentky z agentúr, škoda 😄
GTI
No za sebe můžu napsat, že v předmětných souvislostech rozhodně... >😁 Hele, brácho, a to víš, že ty nejlepší designy můžeš najít výhradně v... posteli?
Ja Prvni 123
Jo NAD fotkou... ne ve fotce.
😉
Tak jo - pak 85, 86... obdivuhodné.
😉
😉
Tak jo - pak 85, 86... obdivuhodné.
😉
Pekelná Micinka
Jsem už docela ospalej, a není to běžně můj typ, ale zaujala mě snad jen taková lehce éterická č. 28.
Hammunasakra
Normálně klikni na fotku a si ve fotogalerii a nad fotkou máš číslo 😄
Opět to samé... primitivní, zaostalý, barbarský a zavrženíhodný sexismus :no: Evoluční schéma by se mělo kapánek poupravit... lidé (zejména muži) nepocházejí z opice, ale z prasete.
Hammunasakra
Nikdo z vás nenapsal 77. Ta by přitom mohla bejt "v kontaktu" hodně zajímavá :yes: >😒]
GTI
No to si piš, a také jiné věci s tím dělám. Se ti ani nezdá >😒]
P.S. Oceňuji, žes posunul své příspěvky směrem k normálu, nadávky, sprosté napadání kolegů, případně lísání se a nohsledování, s tím bys tu opravdu dlouho nevydržel.
P.S. Oceňuji, žes posunul své příspěvky směrem k normálu, nadávky, sprosté napadání kolegů, případně lísání se a nohsledování, s tím bys tu opravdu dlouho nevydržel.
Koukám, snímky neroztřesené, no, nevím, co pan fotograf používal místo stativu, ale za sebe píšu, že asi tak od pátého snímku jsem přestal entrovat rukama...
Hele, jsou to fotky, měli bysme si napsat, že život tě naučí jednu podstatnou pravdu: To, jestli to holka umí, jestli je ti fakt k něčemu, to poznáš výhradně v reálu a výhradně jedině v... kuchyni. Tos nevěděl?
Jo, a ještě něco. Za celej svůj dlouhej život, jsem až na skutečně velmi extrémní a řídké výjimky nenatrefil na vysloveně ošklivou ženu.
A nahoře? No to je doslovná radost. Auta byla doslova vymazaná ze zřetele. Fotograf umí, holky umí, všechno na jedničku.
Tak kterou? No jasné číslo je 34, přes to nejede vlak.
Ovšem králem je tu jenom jeden, fotograf :yes: :-!