Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
ericn
Něco mi uniklo nebo 1.6TDi opravdu konečně posílil? Bohužel tedy jen o 4kW, které asi stejně už měl. Proč si nedali práci a nepřihodili další 4kw na 85kW (hezké číslo), jako měla v Golfu IV 1.9TDi prostřední výkonová varianta (často s 4motion)? 😉 :yes:
Hlavně, aby ten motor už utišili, nedávno jsem projel Golf IV a příliš hučí a duní.
No v Octávce mi přišel dost tichý, tedy v porovnání s mou 2.0TDi PD >😁 :yes:
Golf IV? Nespletl sis tisíciletí? 😄
Oprava G.VII 😉, byla to předváděčka, nedávno. Přesedal jsem ze starého MB A 170 CDI a zvukový projev byl někde jinde. Golf je parádní, ale prostě 1,6 TDI je na můj vkus příliš slyšet. Hučivý zvuk je unavující.
bono.p
Momentalne skutocne ficia suv a nic s tym neurobime, ludia ich chcu. Oproti mpv su ale naozaj hodne neohrabane a priestranne vyzeraju len zvonku. Sam som bol prekvapeny po tom co som sa vystveral do xc90 ako vysoko mam nohy resp. ako nizko nad podlahou sedim.. Vela priestoru sa teda premrha svetlou vyskou. V zime su suv prakticke a aj v meste su pomerne odolne. Mini MPV maju velmi vela vyhod, svojim sposobom je to velmi prijemne auto ale to clovek zisti az ked s tym jazdi. Celkovy image mini MPV je momentalne dost nizky...
Hugi_77
10 let starý C-Max má MNOHEM větší kufr - pod plato 58cm, šířka 105cm, hloubka přes 85cm... Pro mě osobně je šířka a výška rozhodující - proto tento počin považuji za hodně nedostatečný i pro mladou 3-člennou rodinu.
Design prima, praktičnost bída.
Design prima, praktičnost bída.
Najviac zaujimave je na tom to, ako z uvedenych rozmerov "délku 75 centimetrů, šířku mezi podběhy 101 centimetrů a výšku po plato 43 cm" vykuzlili 498L v kufri, ked po vynasobeni je to 325L. Medzery nad podbehmi pridaju uz len par deci; jedine, ze medzipodlaha ma pod sebou minimalne 20cm dalsieho miesta.
Přesně tak. To měření je nějaké divné. Podle toho by měl mít náš Focus II generace objem přes 500 litrů, protože délka podlahy je 77-90cm, šířka mezi podběhy 105cm a hloubka 52cm. Udávaný objem výrobcem je 380litrů.
Takže tohle bude IMHO měřeno s mezipodlahou nahoře, protože hloubka kufru mi přijde podlé té hodnoty docela tragická.
Celkově to auto mohlo být o cca 5cm delší a pak by mohlo být i praktické a stále by ještě moc nelezlo do zelí Touranu.
Takže tohle bude IMHO měřeno s mezipodlahou nahoře, protože hloubka kufru mi přijde podlé té hodnoty docela tragická.
Celkově to auto mohlo být o cca 5cm delší a pak by mohlo být i praktické a stále by ještě moc nelezlo do zelí Touranu.
podpolanec
Paci sami. Stary Plus bol prilis kratky, teraz narastol, opeknel, pripomina mi C-Max pred faceliftom. Dobra praca VW.
Zřejmě se opět VW inpiroval u MB, tak jako v pípadě CLS a CC. >😁
Účel který popisuješ plní SUV, ano starší člověk potřebuje vyšší posed, ale nepotřebuje ládovat dětské sedačky na zadní sedadla a mít max. obestavěný prostor který vede k nudným krabicím, takže tuto válku vyhrají SUV a automobilky to vědí. Neznamená to, že by MPV zcela opustily, ale žádný dramatický boom nových modelů nelze čekat, spíše některé MPV (např. ty největší) konvertují do SUV nebo crossoverů.