Videa
Hammunasakra
0
Nápodobně 😄
Přejít do diskuze
guze
Tak pro nás to tak důležitý model není, ale zrovna pro Čínu ano, když jsou to "sedanoví maniaci" a to že se to dalo sledovat on-line třeba u nás v ČR, nebo kdekolik na světě určitě nebyl záměr, ale asi jen takový dodatek, když už jsme v té on-line době. Přeji hezký večer 😄
Hammunasakra
To URČITĚ NEeee.. 😉
..a o tom jsem také NEpsala 😄
PS: Taková "akce" by "dávala smysl" při představení něčeho.... třeba audi R9 😉
..určitě NE pro ukázání další karosářské varianty vozu který všichni známe a (dá se říci, že) i "víme" jak bude vypadat jeho verze sedan 😉
Plus (dost možná - NEdívala jsem se) by se i v té letošní Shanghai našlo něco "zajímavějšího", třeba ZCELA NOVÉHO co by stálo za (klidně i noční) "představení"
(znám třeba jednoho BUŘTÍKa, který tam před pár lety chtěl letět na představení tehdejší absolutní novinky Porsche Panamera - tak TO by bylo bývalo STÁLO za to (noční "představení" 😄
..a o tom jsem také NEpsala 😄
PS: Taková "akce" by "dávala smysl" při představení něčeho.... třeba audi R9 😉
..určitě NE pro ukázání další karosářské varianty vozu který všichni známe a (dá se říci, že) i "víme" jak bude vypadat jeho verze sedan 😉
Plus (dost možná - NEdívala jsem se) by se i v té letošní Shanghai našlo něco "zajímavějšího", třeba ZCELA NOVÉHO co by stálo za (klidně i noční) "představení"
(znám třeba jednoho BUŘTÍKa, který tam před pár lety chtěl letět na představení tehdejší absolutní novinky Porsche Panamera - tak TO by bylo bývalo STÁLO za to (noční "představení" 😄
Hammunasakra
Jak jste tam dlouho, mne to vždycky alespoň den (2) trvá než si "zvyknu" 😄
PS: Zpátky to jde "LÍP" 😉
PS: Zpátky to jde "LÍP" 😉
guze
Šanghai (nebo Audi?) jaksi nemůže za to, že se nacházi v trošku (trošku více) odlišném časovém pásmu, než my v ČR.....
Hammunasakra
Dělat představení takhle "normálního" (NE"překvapivého") vozu ve 3😁0? ANO
PS: To by mělo smysl u něčeho VÝJÍMEČNÉHO mimořádného ORIGINÁLního - ne u (jen) další karosářské verze běžného vozu který všichni známe
PS: To by mělo smysl u něčeho VÝJÍMEČNÉHO mimořádného ORIGINÁLního - ne u (jen) další karosářské verze běžného vozu který všichni známe
Hammunasakra
Musím VWydržet, ještě chvíli VWydržet, zív VWydržet, už to bude VWydrž...
A.M.O.L.A.D.
Chtel bych videt toho magora, kterej vymeni kvalitni spanek za odhaleni a3.... No to je vysmech!
3_diamanty
vedel som ze sa zhodneme 😉 :yes: tiez by som bral radsej 1,2 :yes: .. kam sa hrabe audi >😁
Adam Novák
Zajisté :yes: já bych ale bral 1,2 16V, je spolehlivější, ale to bychom se ještě víc rozhádali, tak jsem zvolil turbomotor 😉
3_diamanty
ady co vrravis na A3ku?
krasne auticko len ma to jeden hacik .. v tejto triede je jasna volba dacia logan 0,9TCe >😁 ze mam pravdu ... urcite suhlasis... 😉
krasne auticko len ma to jeden hacik .. v tejto triede je jasna volba dacia logan 0,9TCe >😁 ze mam pravdu ... urcite suhlasis... 😉
Adam Novák
Souhlasím, ale rozhodně kvůli tomu nebudu vstávat takhle brzo, podívám se až se probudím - a navíc se už ví, jak bude zhruba vypadat 😉