Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jaguar XJR: Kladivo na německou prémiovou trojku

26 komentářů

Anonym
:yes: :yes: :yes:
Pacho69
Do volantu místo airbagu >😁
guze
Ale topper, nech toho...musis pochopit to, ze Audi RS6 muze mit 800 koni, MB E AMG muze udelat stovku za 2,5sekundy, Jag nejkrasnejsi, ale i kdyz M5 bude ve vsech papirovych parametrech, designu (subjektivni) nejhorsi, ridicsky to bude vzdycky spicka, projed se a uvidis 😉
Machýrek
He he kladivo na BMW 5 😃)
Kdyz budes mit nekdy moznost se v tech autech svezt (nebo alespon posadit), rychle pochopis, proc lidi kupujou spis ty 5-ky. A jedno tajemstvi ti prozradim: cena v tom roli nehraje.
3_diamanty
BMW 5 je vedla tohto jaguara nieco ako trabant vedla skodovky 135GLS 😉
flyboyeda
Viděl bych to spíš kladivo na BMW,třeba přední světla jsou hodně podobný 5kovýmu BMW
Anonym
A zásobník na dudlíky >😁
Pekelná Micinka
Sice je to pěkný, ale ten odskok vnějšího rohu nad mřížkou oproti bočním části se světly tam je a naživo mi hodně vadí. Takže uvidíme, co příští generace. Viděl jsem Mazdu6, v kombi v červené metalíze. Ta by mohla sklon k podobnému, ale naživo tam nic nepřečnívá.
Pacho69
No jo, Máma by tam namontovala airbag pro chodce místo koníků navíc...
Anonym
:yes: :yes:
No kdyby to místo Táty koupila Máma, mohlo to bejt horší >😁 >😁
Anonym
To že na auto nemáš dnes neznamená že si ten sen enmůže se stejným autem splnit za pár let 😄)
Pacho69
Člověk nestihne všechny sny prožít, bohužel...
Iv8
Je to nádhera. A o to bychom přišli, kdyby "jakýsi Táta" z Indie nerozbil prasátko a nenasypal do toho peníze. Jen tak dál.
volvo s60
Rád bych, moc bych rád! Ale bohužel jsem jiná cenová skupina! Aspoň si o tom můzem zadarmo pokecat! >😁 :yes:
Anonym
Sny se mají žít a prožít 😉
volvo s60
Bohužel to je naše relita!!! Ale sny by to byly pěkné!? >😁 :yes: :no:
Pacho69
Tak sorry, též jsem se jen zasnil. Kdybych si měl vybrat GT, tak bych upřednostnil V12 v AM před 200 koníky navíc. Kdyby se mi víc líbil Jag, prostě by mi stačil XJ. A též chechtáčky jsou někde jinde, AM holt stojí jíný korunky. Každopádně, je to nádherný mazel...
volvo s60
Promiň, ale sereš mě, teď jsem se pochcal a nebude to asi všechno!??? >😁 :yes:
Pacho69
a stejně se mi AM Rapide líbí víc :-!
volvo s60
Fantazie, symfonie, emoce a sny!? >😁 :yes: :yes: :yes:
Anonym
Fantazie a symfonie 😉 :yes:
volvo s60
Fantazie! :yes: :yes: :yes:
nope
Ja to samozrejme pochopil..
Jen jsem chtel nechat vzpomenout na ty skutecne rychle a slavne kocky 😉
Anonym
No dobrá, myslel sem sedan ne kupé nebo supersport jako XJ220
nope
Oznaceni nejrychlejsi velka kocka vsech dob prislusi spise XJR13, XJ220 potazmo XJR15 a XKR.
Anonym
Ale že to tedy trvalo. XJR byl vždy ztělesněním toho, čemu britové říkají sport saloon. Naduapná limuzína, šlam připravená vyrazit skokem dopředu, s výborným podvozkem, se sportovním šmrncem, kvalitními brzdami a nádherným jekotem kompresoru.

Je dobře že se zas po delší pauze vrátí do nabídky. 550 HP je masakr, nejrychlejší velká kočka všech dob.