Novinky
Anonym
0
:yes: :yes: :yes:
Přejít do diskuze
guze
Ale topper, nech toho...musis pochopit to, ze Audi RS6 muze mit 800 koni, MB E AMG muze udelat stovku za 2,5sekundy, Jag nejkrasnejsi, ale i kdyz M5 bude ve vsech papirovych parametrech, designu (subjektivni) nejhorsi, ridicsky to bude vzdycky spicka, projed se a uvidis 😉
Machýrek
He he kladivo na BMW 5 😃)
Kdyz budes mit nekdy moznost se v tech autech svezt (nebo alespon posadit), rychle pochopis, proc lidi kupujou spis ty 5-ky. A jedno tajemstvi ti prozradim: cena v tom roli nehraje.
Kdyz budes mit nekdy moznost se v tech autech svezt (nebo alespon posadit), rychle pochopis, proc lidi kupujou spis ty 5-ky. A jedno tajemstvi ti prozradim: cena v tom roli nehraje.
3_diamanty
BMW 5 je vedla tohto jaguara nieco ako trabant vedla skodovky 135GLS 😉
flyboyeda
Viděl bych to spíš kladivo na BMW,třeba přední světla jsou hodně podobný 5kovýmu BMW
Pekelná Micinka
Sice je to pěkný, ale ten odskok vnějšího rohu nad mřížkou oproti bočním části se světly tam je a naživo mi hodně vadí. Takže uvidíme, co příští generace. Viděl jsem Mazdu6, v kombi v červené metalíze. Ta by mohla sklon k podobnému, ale naživo tam nic nepřečnívá.
Anonym
:yes: :yes:
No kdyby to místo Táty koupila Máma, mohlo to bejt horší >😁 >😁
No kdyby to místo Táty koupila Máma, mohlo to bejt horší >😁 >😁
Anonym
To že na auto nemáš dnes neznamená že si ten sen enmůže se stejným autem splnit za pár let 😄)
Iv8
Je to nádhera. A o to bychom přišli, kdyby "jakýsi Táta" z Indie nerozbil prasátko a nenasypal do toho peníze. Jen tak dál.
volvo s60
Rád bych, moc bych rád! Ale bohužel jsem jiná cenová skupina! Aspoň si o tom můzem zadarmo pokecat! >😁 :yes:
Pacho69
Tak sorry, též jsem se jen zasnil. Kdybych si měl vybrat GT, tak bych upřednostnil V12 v AM před 200 koníky navíc. Kdyby se mi víc líbil Jag, prostě by mi stačil XJ. A též chechtáčky jsou někde jinde, AM holt stojí jíný korunky. Každopádně, je to nádherný mazel...
volvo s60
Promiň, ale sereš mě, teď jsem se pochcal a nebude to asi všechno!??? >😁 :yes:
nope
Ja to samozrejme pochopil..
Jen jsem chtel nechat vzpomenout na ty skutecne rychle a slavne kocky 😉
Jen jsem chtel nechat vzpomenout na ty skutecne rychle a slavne kocky 😉
nope
Oznaceni nejrychlejsi velka kocka vsech dob prislusi spise XJR13, XJ220 potazmo XJR15 a XKR.
Anonym
Ale že to tedy trvalo. XJR byl vždy ztělesněním toho, čemu britové říkají sport saloon. Naduapná limuzína, šlam připravená vyrazit skokem dopředu, s výborným podvozkem, se sportovním šmrncem, kvalitními brzdami a nádherným jekotem kompresoru.
Je dobře že se zas po delší pauze vrátí do nabídky. 550 HP je masakr, nejrychlejší velká kočka všech dob.
Je dobře že se zas po delší pauze vrátí do nabídky. 550 HP je masakr, nejrychlejší velká kočka všech dob.