Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Iv8
Je to nádhera. A o to bychom přišli, kdyby "jakýsi Táta" z Indie nerozbil prasátko a nenasypal do toho peníze. Jen tak dál.
Pekelná Micinka
Sice je to pěkný, ale ten odskok vnějšího rohu nad mřížkou oproti bočním části se světly tam je a naživo mi hodně vadí. Takže uvidíme, co příští generace. Viděl jsem Mazdu6, v kombi v červené metalíze. Ta by mohla sklon k podobnému, ale naživo tam nic nepřečnívá.
flyboyeda
Viděl bych to spíš kladivo na BMW,třeba přední světla jsou hodně podobný 5kovýmu BMW
BMW 5 je vedla tohto jaguara nieco ako trabant vedla skodovky 135GLS 😉
He he kladivo na BMW 5 😃)
Kdyz budes mit nekdy moznost se v tech autech svezt (nebo alespon posadit), rychle pochopis, proc lidi kupujou spis ty 5-ky. A jedno tajemstvi ti prozradim: cena v tom roli nehraje.
Kdyz budes mit nekdy moznost se v tech autech svezt (nebo alespon posadit), rychle pochopis, proc lidi kupujou spis ty 5-ky. A jedno tajemstvi ti prozradim: cena v tom roli nehraje.
Ale topper, nech toho...musis pochopit to, ze Audi RS6 muze mit 800 koni, MB E AMG muze udelat stovku za 2,5sekundy, Jag nejkrasnejsi, ale i kdyz M5 bude ve vsech papirovych parametrech, designu (subjektivni) nejhorsi, ridicsky to bude vzdycky spicka, projed se a uvidis 😉
Je dobře že se zas po delší pauze vrátí do nabídky. 550 HP je masakr, nejrychlejší velká kočka všech dob.
Jen jsem chtel nechat vzpomenout na ty skutecne rychle a slavne kocky 😉