Videa
šmoula nešika
Taky se mi moc líbí. :yes:
Jen je trochu paradox, že pětidveřové Seaty mají větší grády. 8-s 😲
Jen je trochu paradox, že pětidveřové Seaty mají větší grády. 8-s 😲
matii
.... hezký podívání při nedělním večeru . Reportéři byli sice trochu nervózní, ale to vůbec nevadilo. Velmi dobře zpracováno, především díky za HD. To GT od BMW se fakt povedlo. :yes: :yes: :yes:
Po dlouhé době jsem absolboval cestu po R10, kde to byla samá škodovka na efkových značkách. Octavie byly již včetně Combi odhalené, Superb měl na sobě maskovací fólie přes světla a převařenou masku. Počítal jsem je, ale jen do té doby než se objevila za Boleslaví kolona zamaskovaných tmavěmodrých Superbů Combi. Výsledkem bylo tedy asi 20 zamaskovanců.
V sobotu ráno nás autobus dovezl k výstavišti. Je hned vedle letiště. Začal jsem u Fiatu a celý zplavený končil u Kie. Oblezl jsem mnoho aut včetně Volkswagenu XL1 a musím říct, nejlíp se mi sedělo v Lexusu.
Nejvíc času jsem strávil u Škody a prohlédl si novou oktávku. Na ní mě potěšila sedadla a plasty na palubce, tvrdé výplně a nízko umístěné zadní sedáky mě naopak zklamaly.
Za nejhezčí design mohu za sebe označit Seat Leon, Citroen DS3 Cabrio, McLaren MP4-12C a Jaguar F-Type.
Zážitkem byl i legendární Defender, jež mě dostal chlapácky tvrdou spojkou a řazením, které v sobě nemělo žádnou obvyklou vůli, až mě chvílemi napadlo odmontovat manžetu a podívat se, jestli páka nesedí v kulise.
Nejodstrašujícím zážitkem byla naopak jakási Tata s předložkou před dveře místo koberečků a manžetou řadící páky, která ehm... byla horší než z osezelé koženky.
Nejdrašími auty ve kterých jsem seděl byly asi Volkswagen Phaeton a á-em-géčkový Mercedes-Benz CLS Shoting Brake.
První z letošních dvou velkých autosalonů se mi moc a moc líbil, ale proti Frankfurtu zde bylo vše v jedné hale, takže u supersportovních značek stály davy manželek s pusou dokořán. V kombinaci s letištěm, kam bych i já kamenem dohodil je Ženeva pohodlná spíš pro novináře.
Když budu mít čas, tak o tom více napíšu do blogu. 😄