Novinky
Banjo
Tak držím palec, ať ti to takhle vydrží co nejdéle...
I když vzhledem k tomu věku bych snad měl spíš vykat.
I když vzhledem k tomu věku bych snad měl spíš vykat.
pelikoš
tak to je v poho na normální slušný živobytí.někdo musí vyjít s 10 a někomu 50 nestačí 😉
3_diamanty
sa mi vzdy pacil.. aj u 350Z aj u 370Z je to proste brutalna nadhera, takto to ma vyzerat v interieri sportoveho auta... toto ma skutocne gule
[odkaz]
[odkaz]
IPace
problem je ze zadny jejich soucasny hatchback nebo sedan nevypada moc extra drave/sportovne, Versa, Sentra jsou takove nemastne neslane, Altima ma alespon kupecko, a Maxima jiz brazdi vody Infinity, tak snad se designem pro pristi generace tech hatchu a sedanku polepsi, aby Nismo mohlo zapracovat i na nich 😄
pelikoš
tak zatím se uvádí jako konkurent pro fokus a golf,tak si myslím,že to myslí vážně
volvo s60
Dofam ze cena bude prijatelna i pro Ceske duchodce? Docela se tesim!!! :yes:
volvo s60
Dofam ze cena bude prijatelna i pro Ceske duchodce? Docela se tesim!!!
Linuxak
v roku 2014 by mala byt nova Almera, myslim, ze by mohla byt konkurencie schopna (ak to nebude znova nejaka Tiida a podobne divne auto)
Linuxak
Nissan ma velmi dobru minulost, co sa tyka sportovych aut a som rad, ze ako tak v tom pokracuje, 370Z sa mi velmi paci. Nismo tomu este pridal, to auto je dokonale. Kazdopadne chyba mi nejaky ostry hot-hatch pripadne sedan od nissanu.
pelikoš
nissan je podle mně první nejsportovnější značka, protože má GT-R
bravo nissan
bravo nissan
Gatto
Ano, Lexus má ten svůj LF-A... Jenže autor článku zřejmě myslel na ten supersport, který Lexus vyrobil v pětisetkusové sérii, a ten se jmenuje LFA. Pokud jde o označení LF-A, bylo určeno jen pro koncept, sériová auta se již obešla bez pomlčky. Pokud by měl kdokoliv pochybnosti, stačí se podívat na záď jakéhokoliv LFA, je to tam dokonce napsáno.
Jasně, první nejsportovnější značka jen proto, že má GT-R, které se v příští genereci bude jmenovat PS-R. >😒] 😉