Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Gatto
0
Ano, Lexus má ten svůj LF-A... Jenže autor článku zřejmě myslel na ten supersport, který Lexus vyrobil v pětisetkusové sérii, a ten se jmenuje LFA. Pokud jde o označení LF-A, bylo určeno jen pro koncept, sériová auta se již obešla bez pomlčky. Pokud by měl kdokoliv pochybnosti, stačí se podívat na záď jakéhokoliv LFA, je to tam dokonce napsáno.
pelikoš
0
to je jako když někdo stále píše INFINITy >😁
pelikoš
nissan je podle mně první nejsportovnější značka, protože má GT-R
bravo nissan
bravo nissan
>😁
Jasně, první nejsportovnější značka jen proto, že má GT-R, které se v příští genereci bude jmenovat PS-R. >😒] 😉
Jasně, první nejsportovnější značka jen proto, že má GT-R, které se v příští genereci bude jmenovat PS-R. >😒] 😉
Linuxak
Nissan ma velmi dobru minulost, co sa tyka sportovych aut a som rad, ze ako tak v tom pokracuje, 370Z sa mi velmi paci. Nismo tomu este pridal, to auto je dokonale. Kazdopadne chyba mi nejaky ostry hot-hatch pripadne sedan od nissanu.
co není může být,ale budeme si muset počkat,alespoň v evropě
problem je ze zadny jejich soucasny hatchback nebo sedan nevypada moc extra drave/sportovne, Versa, Sentra jsou takove nemastne neslane, Altima ma alespon kupecko, a Maxima jiz brazdi vody Infinity, tak snad se designem pro pristi generace tech hatchu a sedanku polepsi, aby Nismo mohlo zapracovat i na nich 😄
volvo s60
Dofam ze cena bude prijatelna i pro Ceske duchodce? Docela se tesim!!! :yes:
tak pokud máš důchod jako goťák >😁
Zatim si nestezuju! Duchod 15 a dalsich 17 si jeste vydelam!
3_diamanty
sa mi vzdy pacil.. aj u 350Z aj u 370Z je to proste brutalna nadhera, takto to ma vyzerat v interieri sportoveho auta... toto ma skutocne gule
[odkaz]
[odkaz]