Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePrvní statické dojmy: Dacia Logan MCV je vysněným vozem chalupáře (+ video)
20 komentářů
Aladeen
tam je vidieť vo všetkých smeroch , akurát mám výhrady k zafarbeným stĺpikom , viac sa mi páči keď sú čierne 😉
Janodzvonu
Nepříliš elegantní batoh? >😒] To měla přece Ochcávka 1 :no:
Blue Sun
Za dobrou cenu dobré auto. Dostatečný vnitřní prostor, spolehlivá a účelná technika. Žádné hraní si na vyšší třídy, ale prostě to, co by auto mělo být.
Gangrel
Jako druhe auto do rodiny, pracant - Arctica v LPG (sice to bude šnek...) :yes: :yes: :yes😒br />
Odhad na cenu - Arctica v LPG bratru za 230... a neváhal bych 😉
Odhad na cenu - Arctica v LPG bratru za 230... a neváhal bych 😉
megacruiser
není to žádná divočina, je prostě elegantní a praktický. Hodit ty černé plasty nad světly do červené barvy, laik to nerozezná od Volva v kombíku 😄
Ale vážně - hrana kufru je příjemně nízko, mám pocit že jdou sklopit i sedáky zadních sedadel, takže ideální plnohodnotná náhrada dosluhujících Felicií v kombíku.
Potenciální kupec teď bude mít těžké rozhodování - Lodgy je perfektní velké MPV, Dokker taky vypadá dobře a má posuvné dveře, Logan MCV je elegantní, klasické kombi. Proč jenom Škodovka nevyrábí taková levná a přitom zcela dostačující auta?
Ale vážně - hrana kufru je příjemně nízko, mám pocit že jdou sklopit i sedáky zadních sedadel, takže ideální plnohodnotná náhrada dosluhujících Felicií v kombíku.
Potenciální kupec teď bude mít těžké rozhodování - Lodgy je perfektní velké MPV, Dokker taky vypadá dobře a má posuvné dveře, Logan MCV je elegantní, klasické kombi. Proč jenom Škodovka nevyrábí taková levná a přitom zcela dostačující auta?
ISNY
Logan super pracant, máme ve firmě jednoho jako montážní vůz a nemá chybu. Nový pěkný , docela se povedl,Jen ty 5-té zadní dveře. Ty otvíravé na bok a ještě dělené 1/3 nemají chybu. jen nevím jestli u nové verze to bude možné. Takhle už to bude obyčejný kombík. Ty dveře jsou velká výhoda. A je škoda kdyby už byly jen otvíravé nahoru.
Myslím, že to byl hlavní důvod, proč všichni tvrdili, jak to auto táhne... ta pocitová změna, když konečně zabralo turbo.
Ale na druhou stranu, kdyz nekdo prijde a bude chtit moji 166 V6 a da mi za ni Oktu 1.9 TDI tak nepremyslim ani vterinu 😄