Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Zbysek01
0
jednim slovem bych to charakterizoval - CUTE 😄
Emel
Hm, předek z profilu jako po nárazu do zdi 😉. Trošku mi to připomíná přifouklou Imprezu, takže spíš nelíbí... ale tohle zkrátka není moje krevní skupina, jsem si jistý, že na silnici se neztratí.
GTI
No, tak zde zdvihám voba palce, absolutní harmonie. Dotažené, jisté, nekonfliktní. Odtušuji, že by mělo jít o SUV na třídní hraně mězi kompaktem a středním segmentem. Na čerstvou pokrizovou dobu jako dělané :yes😒br />
Je to fantazie, tam kde je potřeba přitlačit na designový břit (Z4) tam se prostě na ten břit přitlačí, a kde je nutno vytvořit příjemného parťáka, takříkajíc kompaktního eurodrzka, který zcela přirozeně zapadně do nějaké přírodní scenérie, jakož i do levého pruhu na déjedna, vyrobí se prostě ixjednička... je to jednoduché, ale holt musíš mít to správný kladivo a správný logo. Někdo holt nekopíruje a ukazuje těm kolem, jak to mají dělat. A že to dělat budou, na to vem jed.
BRAVO BMW :yes:
Je to fantazie, tam kde je potřeba přitlačit na designový břit (Z4) tam se prostě na ten břit přitlačí, a kde je nutno vytvořit příjemného parťáka, takříkajíc kompaktního eurodrzka, který zcela přirozeně zapadně do nějaké přírodní scenérie, jakož i do levého pruhu na déjedna, vyrobí se prostě ixjednička... je to jednoduché, ale holt musíš mít to správný kladivo a správný logo. Někdo holt nekopíruje a ukazuje těm kolem, jak to mají dělat. A že to dělat budou, na to vem jed.
BRAVO BMW :yes:
Hmmmm :no:
PS: Je VIDĚT, že bmw Z4 dělaly/navrhovaly "holčičky" - tohle "cosi" URČITĚ dělali "chapečci" ;-\
PS: Je VIDĚT, že bmw Z4 dělaly/navrhovaly "holčičky" - tohle "cosi" URČITĚ dělali "chapečci" ;-\
Snad bude za prijatelnou cenu a ne jen o 30 tisic levnejsi nez X3 😄. Kazdopadne spousta lidi misto BMW1 priplati tech par tisicovek a koupi si radeji tohle. Protoze vypada opravdu skvele.
No jestli jde něco vlastní cestou tak je to stejně MB GLK >😒]
Jen doufám, že tam ani kopírovat nezačnou... Mám obavy, že by z toho nevzešlo nic dobrého...
Jen doufám, že tam ani kopírovat nezačnou... Mám obavy, že by z toho nevzešlo nic dobrého...
Provocateur
Po 5 GT další hrůza od BMW. Ale na druhou stranu to má ten správnej znáček na kapotě. Udělat tohle třeba Renault,tak už ho tu 200 příspěvků roznese na cucky >😁
P.S. S tím Renaultem jsem trochu ujel..na něj by to bylo ještě dobrý 😄
P.S. S tím Renaultem jsem trochu ujel..na něj by to bylo ještě dobrý 😄
Tak nám tie naše SUV-čka pomaly strácajú na razancii, beztak do terénu nejazdia, takže sa podvozky postupne znižujú a sú stále menej vhodné mimo asfalt. Znižujú sa tým pravdaže celé autá,a dôraz s už nekladie na robustnosť a sil, ale skôr na pohodlie a vnútorný priestor. A to mi pripomína skôr MPV ako SUV...nejak sa tie triedy menia, miešajú, splývajú...
Možno o nejakú desiatku rokov BMW škrtne polovicu portfólia, pretože bude pod rôznymi menami a v rôznych triedach vyrábať viac-menej identické autá...
Možno o nejakú desiatku rokov BMW škrtne polovicu portfólia, pretože bude pod rôznymi menami a v rôznych triedach vyrábať viac-menej identické autá...
ozawasan
Jestli je tohle finále, tak je trošilinku problém ve světlé výšce. Nevypadá, že by měl pod "bříškem" víc jak 16 čísel, což může být limitující už na polňačce. I když uznávám, že pro většinu majitelů SUVé je polňačka maximem využití vlastností jejich vozu(to pak musí být na...ní, když kolem profrčí zvedlý logan...), tak by v duchu tradic "X", nebylo na škodu přizvednutí. Jinak - paráda - vrtule se dobře roztočila.... A s třílitrovým naftovým turbem, to může být paráááda.