Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Modernizované Suzuki Grand Vitara na našem trhu od 499.900 Kč

10 komentářů

KANKUNEN
je u takového auta k ničemu, zato z motorů budeš mít tak těžkou hlavu a dobije tě 4° automat jen pro benzín.
John Smith
vidno že ten vůz znáš akorát tak z magazínů a z netu. Já Vitaru koupil před lety manželce a občas jsem s tím i jezdil. 70 % Praha. Můžu ti říct že průvan v peněžence se nekonal a to i přesto že má 4.st automat vole. Manželka teď jezdí LR Freelander benzin a div se světe, opět je spotřeba přijatelná.Nemusí každý prasit, dá se jezdit i s citem a přitom nebýt brzdou provozu
mango
Suzuki nepřišlo s ničím novým, převratným už dlouho. Asi spoléhají jen na prodeje Swišťů. Teď je například zvýhodněný model Forestera za 600 tis.
Johnnn
Tak jde o typický japonský facelift. Nic moc se nezmění, jen trochu design, nějaký blbost v interiéru a tím to hasne. Nová převodovka nebo dokonce nová motorizace...ee
Ada je zase tady
Suzuki Vitara má stále pod kapotou francouzský diesel :no:
pargi
Můžeš si ji objednat taky s japonským benzínem 😉
praptak
:yes: 😄
Kneblis
S motorizací se tedy moc nevytáhli. Myslím si, že nějaký diesel o výkonu okolo 120kw by šel nejvíce na dračku. V evropě s benzinama pro takové auto moc nepochodí. Na druhou stranu vitara vypadá velice hezky a stále lepší volba jak škodovka s yetim.
praptak
A nepochodí proč, protože Evropané jsou divní. ;-\
Kneblis
souhlasím. 😡 A já jsem bohužel už divný taky. >😁 Není nad 6 válec ale kdo to má platit. 😒