Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMaserati Ghibli se představí příští rok, možná vznikne i odvozená Alfa Romeo
33 komentářů
beibej
jó za exotikou už budem muset jinam než k Maserati 😒 už jim chybí jenkonkurent k A3, 1er, A klasse a hlavně ke Golfu. Třeba se tak dostanou s prodeji až ke 100 tis.
Mr.Murphy
.... mám jen strach, aby se do stávajících prostor dealerů Alfy Romeo všechny ty nové modely v příštích letech vešly.... 😉
Neboj, on VW pro všechny ty nové modely pořídí i nové dealery s většími prostory. 😉
jo jo, hlavně servisní prostory se prej budou hodně zvětšovat, aby se tam vešly všechny ty alfy s potkanýma TSíčkama :yes:
Skipper
Stejně je smutné, že Maserati má pomalu víc modelů než Alfa Romeo. Takhle zabít slavnou značku :no:
Pomalu? Podle mne je to 3:2 (Quattroporte, GT a GranCabrio proti MiTu a Giuliettě).
Myslím, že to je 2:2. Chápat GC a GT samostatně lze, ale je to podobné, jako oddělovat A156 sedan a SW (když se ještě dělali).
Ale já bych 159 započítal dvakrát, jednou jako sedan, podruhé jako kombi. Stejně bych započítal zvlášť i třídveřovou Giuliettu nebo pětidveřové MiTo. Někdy jsou si karosářské varianty příbuzné více, někdy jsou si příbuzné méně, nechce se mi soudit, co už je dostatečné, takže započítám všechno, bez diskriminace. 😄
Vem si třeba trio Golf, Golf Variant a Jetta. Třeba z období Mk5. Můžeš si k tomu přihodit i Eos. A zkus se zamyslet nad tím, kolik je to podle tebe modelů. A proč. 😉
Vem si třeba trio Golf, Golf Variant a Jetta. Třeba z období Mk5. Můžeš si k tomu přihodit i Eos. A zkus se zamyslet nad tím, kolik je to podle tebe modelů. A proč. 😉
Řeknu ti to jednoduše, GranCabrio je prostě cabrio od GT, asi jako Golf a Golf Cabrio. Naopak Golf a Eos, nebo Golf a GolfPlus už bych chápal jako samostatné modely. Možná jsem neuvedl dobrý příklad. Kombi je více jiné, třeba i délkou, než kupé a cabrio od stejného modelu (GT/GC, XK, 911).
Golf a Golf Cabrio taky nebude úplně ideální příklad. Např. zatímco Golf už má generací sedm, Golf Cabrio prakticky pouze generace tři.
Nebylo těch Golfů Cabrio víc? 1. generace, 3. generace, 4. a teď 6. Nevím, nevím, ale k těm třem se nějak nemůžu dopočítat. Jinak souhlasím, Golf Cabrio se prodává jen v jedné výbavě, s méně motorizacemi a ovladačem klimatizace ze sedmé generace.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Právě proto jsem napsal "!prakticky! pouze generace tři."
Už když se podíváš na auto ve svém třetím odkazu (1998-2002) pozorněji tak snadno zjistíš, že má z Golfu IV pouze přední kapotu, světla, masku, oba nárazníky (plus klika třetích "dveří) a zpětná zrcátka, tedy to co se dá bez celkového většího zásahu do vozu poměrně snadno obměnit.
Naopak zadní světla, přední a zadní blatník (s drobným přizpůsobením k obměněným dílům), nebo dveře zůstaly z třetí generace a pro ni typickými prolisem přes celou délku vozu v linii těsně nad klikou, což je něco, co u IV. g. vůbec nenajdeš.
Že se skutečně stále jedná (i technicky) o základ z třetí g. Golfu jasně prozrazují i obvodem malá kola ze třetí generace, jednou z nejzásadnější změn čtvrté generace totiž byla právě velká kola (obvodem/průměrem pneu). A v neposlední řadě je tu i interiér prakticky shodný se třetí g., až na detaily, jakým je např. volant ze čtvrté g.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
P.S. I tady se logicky píše o současné g. GC, jako o třetí😒br /> [odkaz]
Už když se podíváš na auto ve svém třetím odkazu (1998-2002) pozorněji tak snadno zjistíš, že má z Golfu IV pouze přední kapotu, světla, masku, oba nárazníky (plus klika třetích "dveří) a zpětná zrcátka, tedy to co se dá bez celkového většího zásahu do vozu poměrně snadno obměnit.
Naopak zadní světla, přední a zadní blatník (s drobným přizpůsobením k obměněným dílům), nebo dveře zůstaly z třetí generace a pro ni typickými prolisem přes celou délku vozu v linii těsně nad klikou, což je něco, co u IV. g. vůbec nenajdeš.
Že se skutečně stále jedná (i technicky) o základ z třetí g. Golfu jasně prozrazují i obvodem malá kola ze třetí generace, jednou z nejzásadnější změn čtvrté generace totiž byla právě velká kola (obvodem/průměrem pneu). A v neposlední řadě je tu i interiér prakticky shodný se třetí g., až na detaily, jakým je např. volant ze čtvrté g.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
P.S. I tady se logicky píše o současné g. GC, jako o třetí😒br /> [odkaz]
Jenže "uříznutí střechy" není jen o uříznutí střechy. Tvorba kabrioletu může být náročnější než zmíněného kombi (a podle mne i je, pokud to má být slušný kabriolet). Asi nejblíž mají třídveřové a pětidveřové hatchbacky (hlavně v situaci, kdy se nemění linie karoserie). A za nimi bude pětidveřový hatchback a kombi.
Odpověď sis zjednodušil, nepopsal jsi, proč je to v jednom případě tak a v druhém onak. Kde je podle tebe ta hranice. Za sebe říkám, že se do toho pouštět nechci.
Odpověď sis zjednodušil, nepopsal jsi, proč je to v jednom případě tak a v druhém onak. Kde je podle tebe ta hranice. Za sebe říkám, že se do toho pouštět nechci.
euro89
Sergio by si měl pospíšit, ropa tu nebude věčně a Alfa na baterky už nebude to pravé ořechové. >😒]
Doufám také, že Maserati chřipku a Alfa těžší angínu rozchodí a nedopadnou jako chudák Saab s rakovinou. 😄