Paříž 2012
Přihlásit pro přidání komentáře
3_diamanty
a to : jaguar F type, novy range rover, P208GTi, renault clio aj kombik clio, kia carens, pro ceed, mirage ...
ta anketa v clanku zohladnuje asi najnudnejsie auta autosalonu tak to vyzera....
ta anketa v clanku zohladnuje asi najnudnejsie auta autosalonu tak to vyzera....
Pokud by ta auta byla nudná, neměla by tak velké ohlasy, že? Ostatně jsi sám přispěl měrou vrchovatou.
Pekelná Micinka
Ačkoli nevím, co se myslí statistikou četností článků, protože ty snad vydává redakce, ne čtenáři, tak bych řekl, že žebříček vznikl na základě návštěvnosti jednotlivých stránek o konkrétních modelech, uveřejněných od začátku autosalonu.
Hotwire
ja by som poprosil trocha viac fotiek z noveho mercedesu GL. ;-\
[odkaz] 😉
dakujem ale oficialnych fotiek som videl kvantum, ale radsej preferujem nejake klasicke normalne, neupravene, lebo zda sa mi ze oficialne fotky vzdy pri aute skresluju proporcie...skoda ze z tohto autosalonu ste urobili iba 2 fotky na ktorych je GL 😢 . kazdopadne dufam ze ho coskoro dostanete na test, nahodou asi neviete kedy, nech sa mozem tesit, co?
Ale tak ono to moc práce asi nedalo...
A to, že ty považuješ velký kufr za zbytečnost, neznamená, že tomu tak je. Já například 400 l považuju pro své potřeby za minimum