Paříž 2012
Přihlásit pro přidání komentáře
ajrton
je tá posledná
RS
[odkaz] Napadlo mě, jestli to náhodou není topp... >😒]
On osobně ne, byl totiž právě na obhlídce nejnudnějších aut. Takže ho musela zaskočit sestra.
Jo, vzhledem k tomu jak Korejci vše velmi rychle (ale často i blbě) kopírují, by tohle mohla být jejich odezva na reklamy na nový Auris, v hlavní roli s extrémním "romem topperem"... 😲 >😒]
Pekelná Micinka
skoro docela obyčejná, ale sympatická, protože se asi ráda směje.[odkaz] [odkaz] Ta vpravo, není to náhodou (není to Průšová?) [odkaz] [odkaz] A ta poslední je opravdu pěkná. [odkaz]
Průšová to není určitě, leda, že by to byla tvoje mladá "stará", Průšo... :😉 >😁
[odkaz]
[odkaz]
Tak nezkoumal jsem to podrobně, trochu mi ji připomíná a tahle se mi zdá pohlednější.
Ježiš "nežer" to tak a uvolni se, Průšo..., někteří jsou na tom ještě mnohem hůř😒br />
[odkaz]
8-s >😒]
8-s >😒]
Ježíš, dyť já to nežeru. Tys do toho nějak zabředl. 😉 Radši napiš, kterou by si pozval na laskonku. >😒] Ale máš každopádně pravdu, někteří jsou na tom fakt blbě... [odkaz]
Po delší době jsem se musel přihlásit! Po tom, jak to tady jde s kvalitou z kopce a nekonečné bitvy na diskuzích mezi vw, korea a all world 😉 jsem se konečně pobavil :yes: >😁 Dík kucííí, s těma odkazama jste mně úplně rozsekali :yes: :yes: :yes: Fakt jsem se pobavil, naprosto upřímně :yes: 😄
Rojin
jednoznačně nejhezčí. Ale na tuto Italskou ďáblici jen tak nezapomenu ! :yes: [odkaz] 😉
Jinak Rapid v bílé barvě, černou střechou, zrcátkama nevypadá ale vůbec zle, navíc ty kola... všimli jste si toho? 😉 :yes:
[odkaz]
Jinak Rapid v bílé barvě, černou střechou, zrcátkama nevypadá ale vůbec zle, navíc ty kola... všimli jste si toho? 😉 :yes:
[odkaz]
Nikko7
..všetky ženy majú svôj pôvab ALE: [odkaz] táto poráža všetky!.. 😉
PS:..pokiaľ viete kto to je, ocením 😜
PS:..pokiaľ viete kto to je, ocením 😜
Tak kdo to je nevím, ale je fakt hezká. Má tak krásné vnad....né oči >😒]
..jej krasa je komplexna, nie len tie naď..né oči 😊..pôsobi na mňa spokojne a vyrovnane..
..PS: "krasko" pokiaľ toto čítaš, som tvoje "zviera"..
..neboj sa odpísať, nech je to naša premiéra.. 😜..😊)
..PS: "krasko" pokiaľ toto čítaš, som tvoje "zviera"..
..neboj sa odpísať, nech je to naša premiéra.. 😜..😊)
Tak z té tvé série mám jasno, jen a pouze ta bruneta vedle blondýny na první sérii fotek od Rapidu.
cpt. Jorge
Auta pěkná, děvčata také.
Ale ten češtin: slečny na stánku Seatu...byli !!! = hrubá pravopisná chyba. Proč? :no:
Ale ten češtin: slečny na stánku Seatu...byli !!! = hrubá pravopisná chyba. Proč? :no:
Jo, kdyby to byly "slečny" na stánku Toyoyty (u Aurisu), pak by to bylo naopak zcela správně/trefně.
Enthusiastic.driver
Co to má s nohou ta chudinka u modré superleggery? >😁
Je-li to u Lamborghini, pak to bude superdna. PS. dobrý postřeh! :yes:
Myslíš dobrý postřeh za to, že poznal superleggeru, nebo za to, že si všiml toho dalšího vnitřního "jabka" nad kolenem?
Možná holka rodí doslova "jak jabloň"... 😉
P.S. Teď mě tak napadá, neměl by sis vždycky po 22. hodině upravit nick na "Pekelná prcinka"? :😉 >😁
Počet písmen by zůstal stejný a změnily by se pouze dvě. 😉
Možná holka rodí doslova "jak jabloň"... 😉
P.S. Teď mě tak napadá, neměl by sis vždycky po 22. hodině upravit nick na "Pekelná prcinka"? :😉 >😁
Počet písmen by zůstal stejný a změnily by se pouze dvě. 😉
Kristepane, nechci vidět, jak rodí holka s divným kolenem. Tvoje asociace mi zhnusila jablka na týden dopředu. Ani štrůdl si teď radši nějakou dobu nedám. >😁 Je to už nějakej pátek, co jsem uvažoval o přesmýknutí počátečních písmenek. Třeba dočasně, pro legraci. Jenže pak by se uvolnil původní nick a někdo by tu pak mohl působit pod originální, zavedenou značkou a nic bych s tím nemohl udělat. 😄 Zkus ale navrhnou Kylie, jestli by si tu prcinku nějak nemohla přidat do nicku, klidně i přes den. >😒] 😉
Popoluska 😄