Paříž 2012
Přihlásit pro přidání komentáře
Pekelná Micinka
Takhle to vypadá, když se to umí dělat. :yes:
Co máš přesně na mysli? >😁
Hele, ercine, tobě se to nelíbí, tak bys to nepochopil. 😉
Znáš to, 100 lidí, 100 chutí 😉 Mě se nelíbí celý bachratý předek, obvzláště tvar předního nárazníku pod maskou chladiče, zbytek dobrý. Např FL předku C30 vypadá výrazně lépe než V40 😒br />
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Bubáq
V posledních 2 týdnech se objevilo v ČR několik testů V40. Ještě žádný "odborník" neuvedl, že tento model má u předních sedaček nezvykle krátká opěradla! Všichni jen opakují cosi o "tradičně vynikajících" sedačkách Volvo.... Přitom tahle chyba, kterou lze vypozorovat už u S/V 60, je opravdu pro Volvo nezvyklá a tím více otřesná. Nebo opravdu jsou tu potenciální kupci, kteří se smíří s "korejskými" opěradly za 700-1.100 T Kč? Ještě více se divím, že ani redaktoři A-CZ tuto chybu nekomentují, když už podávají "první živé dojmy". Přitom Volvo pyšně tuto chybu prezentuje v současné reklamní kampani v televizi- celkem dvakrát lze snadno krátká opěradla identifikovat, když v řidičove sedadle sedí řidič... Když jsem na tuto chybu v salonu přišel, přesunul jsem se do šedesátky - a ono to bylo stejné. Stejně špatně. A doplněno o nesprávně umístěnou opěrku hlavy, která jen stěží dosahuje doporučené výšky i u osob 180 cm vysokých. Sakra, kdy už se najde médium, které nebude jen slepě opakovat blbosti jiných novinářů, popř. které takovou chybu okomentuje?!
Tak jako tak, především se mi nelíbilo oslovení "mimoň" jen proto, že někdo očekává mírné terénní schopnosti. Od toho to auto snad vyrobili, ne? Narozdíl třeba od Fabie Scout, která se kromě těch plastů neliší vůbec ničím a někdo si jí koupí jedině kvůli té odlišnosti. Ale taky za ní dá jen pár korun (a i tak jsem jí viděl snad jednou v životě), u XV či XC70 by to byla trochu drahá sranda.
Co na to říct, samozřejmě existují i méně civilizovaná místa, a to i v ČR. Jinak jezdí dost i do západní Evropy. A jiný známý jako agronom skutečně jezdí i doprostřed pole. >😁 Bohužel mu nekoupili nic lepšího než zvedlou Octavii - škoda je zde holt, co se týče služebních aut, nutnost.
Navíc si myslím, že zrovna V40 bude přitahovat pozornost i bez plastů.
Rozumím, že nějaký uživatel ti nemusí být zcela sympatický, nicméně to nezavdává důvod pro to k jeho příspěvkům přistupovat jinak než k jiným. Podstatný je především obsah.
Já jsem samozřejmě jeho příspěvky četl a jasně napsal, že chápu jisté antipatie. Nicméně to neznamená z principu jen kvůli nicku takové příspěvky zesměšňovat, když to má občas hlavu a patu. Osobní záležitosti jsou přesně to, co v takových diskuzích nemá co dělat.